A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én vagyok a hülye, tudom.
respect to the man in the ice cream van
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Vagy azt hiszik, hogy velük úgyse történhet meg.
Vagy azt, hogy van már ellenszere.
Vagy a környezetükben nem volt még rákos.
Van olyan érved amivel többé kevésbé egyet is értek, de amíg ennyire tájékozatlan vagy (lásd pl. rák ellenszere) addig nem tudok veled vitázni, mert annyira távol áll az álláspontunk.
u dont have to listen anybody else but me
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
bírom az ilyen "okosabb vagyok mindenkinél" embereket :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
egészséges leszel, ha már van bármi bajod is, akkor nem leszel annyira boldog
ha nem is leszel milliárdos, de biztosan lesz annyi pénzed ami neked elég és boldoggá tesz
világbékérõl nem tudok nyilatkozni, de ha valakinek ez szükséges a teljes boldogságához, akkor ez is meglenne
ugyanez a helyzet a rák gyógymódjával és a tiszta bolygóval is
ha ezek közül mégsem válna valóra egy sem, akkor meg le fogod szarni az összeset, mert úgyis boldog leszel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nézz szét a világban és rájössz.
A rák egyenlõ a halálos ítélettel ma még.
Még az orvosok is elismerik, hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan.
Ennek ellenére van gyógymódja, de azt ne az orvostól kérd.
abba bele se gondoltatok, hogy a sok pénzbõl jótékonykodni is lehet, és máris nem csak öncélú lesz a dolog.
ha nekem annyi zsém lenne, hogy azt se tudnám mire költsem biztos segítenék az orvostudománynak, vagy a rászorulóknak...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A pénz csak egy eszköz, egy energia, se több se kevesebb.
Attól még, hogy valakinek sok pénze lesz még nem változik meg törvényszerûen az élete.
Pénzen nem lehet mindent megvenni.
Attól még, hogy pénzed van még nem leszel boldog, nem leszel egészséges (nem kevés gyógyíthatatlan betegség van, többek közt a rák is), nem lesz világbéke, nem lesz tiszta a bolygó, stb...
A többi se megoldás magában és nem teljes a lista azért nyomtam én a "Valami mást"-ra.
Én testi lelki harmóniát kérnék mindenkinek. Ha a lelked nyugodt a tested egészséges és harmóniában élsz akkor az magával vonzza a testi lelki bõséget.
Nem kell, hogy egyetértsetek, de kíváncsi lennék, hogy hányan értik egyáltalán amit írtam, de nem kell beírni, mert akkor az is beírná, hogy érti csak nem ért vele egyet akinek lövése sincs arról, hogy mirõl írtam.
Inkább végigjárom az utat a jómódú életig (egyetem, álláskeresés, egzisztencia megteremtése), minthogy most rögtön kapjak egy tonna készpénzt.
Lefizeted és hátha arrébb áll?!
attól hogy te pénzéhes vagy nem mindenki az...
álszentkedhettek itt, de felesleges. persze az egészség fontos, de ha kibaszott sok pénzed van megfizetheted az esetleges betegségek fellépésekor a legkiválóbb ellátást. nem úgy kell hozzáállni az élethez, hogy jaj mit ér a pénz, ha 30 évesen megdöglök rákban.
amúgy meg az összeset egyszerre:P
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Avanti Roma!
Boldogságot(abban úgyis minde benne van)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Avanti Roma!
(abban minden benne van,ami fontos...)