A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Mint azt olvashatod, nem valószínû, hogy találni fognak olyan eljárását ami az összes rák fajtára egyformán megfelelõ gyógymód... ergo általánosan olyan, hogy "rák ellenszere" nincs. viszont olvasható az is, hogy néhányra már eléggé hatásos gyógymód létezik.

de én vagyok a hülye, tudom.

respect to the man in the ice cream van

sweech
az egészség elsõsorban arra vonatkozik, akinek kívánom

zsutyesz
egészséget mindenkinek :)

Ale Alonso! poppe fan club™

Magic Boy
Az egészség elsõsorban magadra vonatkozik, míg a gyógymód a rákra mindenkire.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zsutyesz
az egészségben ez is benne van.

Ale Alonso! poppe fan club™

Magic Boy
Azért nyomtak rá kevesen, mert:
Vagy azt hiszik, hogy velük úgyse történhet meg.
Vagy azt, hogy van már ellenszere.
Vagy a környezetükben nem volt még rákos.

Magic Boy
Nem vagyok okosabb mindenkinél és értem az érveidet is.
Van olyan érved amivel többé kevésbé egyet is értek, de amíg ennyire tájékozatlan vagy (lásd pl. rák ellenszere) addig nem tudok veled vitázni, mert annyira távol áll az álláspontunk.

VRSDM
a rákra ilyen kevesen nyomtak? további szerencsét hogy a családból senkit se vigyen el...

u dont have to listen anybody else but me

cicai
Rengeteg pénzt, halhatatlanságot:D Meg egy fullos bigét xD

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cement
ja, oké.
bírom az ilyen "okosabb vagyok mindenkinél" embereket :D

Rockynhooo
miért ne tudná? te nem vagy képes elfogadni az õ érveit.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bogyoka
Rengeteg pénzt, mert nagyon jól jönne a gyerekeimnek is, tudnék segíteni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

NEOreg3
aki boldogságot kíván (tegyük fel, hogy olyan boldogságot, hogy boldogabb nem is lehetnél):
egészséges leszel, ha már van bármi bajod is, akkor nem leszel annyira boldog
ha nem is leszel milliárdos, de biztosan lesz annyi pénzed ami neked elég és boldoggá tesz
világbékérõl nem tudok nyilatkozni, de ha valakinek ez szükséges a teljes boldogságához, akkor ez is meglenne
ugyanez a helyzet a rák gyógymódjával és a tiszta bolygóval is

ha ezek közül mégsem válna valóra egy sem, akkor meg le fogod szarni az összeset, mert úgyis boldog leszel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Magic Boy
Nem vitatkozom (pedig szeretek vitázni, mert jellemfejlesztõ), mert nem tudod mirõl beszélek és így nincs mirõl beszélni.

cement
ha valaki azért fordul el mert nem adok neki, akkor arra az emberre nincs is szükségem

Magic Boy
Minél többet adsz annál többen és többet kérnek és ha nem adsz akkor elfordulnak tõled.

Nézz szét a világban és rájössz.

Magic Boy
Ezt meg honnan szedted?
A rák egyenlõ a halálos ítélettel ma még.
Még az orvosok is elismerik, hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan.
Ennek ellenére van gyógymódja, de azt ne az orvostól kérd.

cement
én speckó ha sok pénzem lenne a barátaimnak, családomnak nagyon sokat adnék belõle. és akkor máris nincs gáz belõle.
abba bele se gondoltatok, hogy a sok pénzbõl jótékonykodni is lehet, és máris nem csak öncélú lesz a dolog.
ha nekem annyi zsém lenne, hogy azt se tudnám mire költsem biztos segítenék az orvostudománynak, vagy a rászorulóknak...

cement
rák gyógyíthatatlan? már rég nem az, csak idõben ki kell szûrni. nyilván ha végsõ stádiumban diagnosztizálják már nem lehet segíteni rajta, de ha a kezdetleges tumort felfedezik 70-80% eséllyel a legtöbb fajtáját meg tudját gyógyítani

Hegi90
Egészséget és boldogságot. A pénz megszerzését ki kell élvezni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Magic Boy
Ennyi elõítélettel soha se leszel gazdag.
A pénz csak egy eszköz, egy energia, se több se kevesebb.
Attól még, hogy valakinek sok pénze lesz még nem változik meg törvényszerûen az élete.

somdav95
Valami mást ^^

Magic Boy
Sok még itt a gyerek gondolkozású.
Pénzen nem lehet mindent megvenni.
Attól még, hogy pénzed van még nem leszel boldog, nem leszel egészséges (nem kevés gyógyíthatatlan betegség van, többek közt a rák is), nem lesz világbéke, nem lesz tiszta a bolygó, stb...
A többi se megoldás magában és nem teljes a lista azért nyomtam én a "Valami mást"-ra.
Én testi lelki harmóniát kérnék mindenkinek. Ha a lelked nyugodt a tested egészséges és harmóniában élsz akkor az magával vonzza a testi lelki bõséget.

Nem kell, hogy egyetértsetek, de kíváncsi lennék, hogy hányan értik egyáltalán amit írtam, de nem kell beírni, mert akkor az is beírná, hogy érti csak nem ért vele egyet akinek lövése sincs arról, hogy mirõl írtam.

A faszom se akar gazdag lenni. Elfordulnának tõlem a barátaim, senki se magamért, hanem a pénzemért szeretne. Nem lennének motivációim, hiszen mindent megtehetnék.

Inkább végigjárom az utat a jómódú életig (egyetem, álláskeresés, egzisztencia megteremtése), minthogy most rögtön kapjak egy tonna készpénzt.

Rockynhooo
Yoo figyelj most mennyi az esély arra hogy gyógyíthatatlan betegséged lesz ha milliárdos vagy , és a legjobb orvosokkal és a legkorszerûbb technikával figyelteted magad.. nagyon pici az esélye, de én azt a kockázatot bevállalnám rengeteg pénzért.. ha pénzed van mindened megvan , és még a betegségeket is tudod befolyásolni...

cement
hány gyógyíthatatlan betegséged van jelen pillanatban? egy se? és arra vársz, hogy legyen?

sweech
magadba fecskendezed a pénzt

kas123
Hmm hogy a f@szomba gyógyítasz meg pénzzel gyógyíthatatlan betegséget?!
Lefizeted és hátha arrébb áll?!
attól hogy te pénzéhes vagy nem mindenki az...

cement
ezeket megteheted sok pénzzel is. sõt, úgy könnyebben, sokkal könnyebben.
álszentkedhettek itt, de felesleges. persze az egészség fontos, de ha kibaszott sok pénzed van megfizetheted az esetleges betegségek fellépésekor a legkiválóbb ellátást. nem úgy kell hozzáállni az élethez, hogy jaj mit ér a pénz, ha 30 évesen megdöglök rákban.

sweech
háháh, lehet, hogy nem ismersz mindenkit elég jól.

kas123
Ez baromság. :) Nincs az a pénzmennyiség amiért inkább lemondanék az egészségrõl. Mindennél fontosabb számomra a családom + barátaim és még rengeteg idõt szeretnék velük tölteni...és ehhez nem pénz kell.

Akkor te is csak az ideírókra értetted a véleményed?

kas123
Egészséget azoknak akik fontosak nekem :)

DJKonya
jelen helyzetbe Egészséget kívánnék elsõsorban hogy barátnõm mihamarább épüljön fel aki 15 napja fekszik kórházban:(

amúgy meg az összeset egyszerre:P

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
valami mást:

jó napot kívánok!
cement
háháá.. ez a baj hogy túl jól ismerem az embereket és magamat is. az ember alapvetõen kapzsi, önzõ, mohó lény. te is, én is. ebbõl fakad, hogy ha eléd raknának egy háznyi pénzt, hogy vagy ez, vagy mondjuk világbéke/tiszta bolygó/egészség, nem tudnál a pénzrõl lemondani. lehet, hogy most te azt mondod, hogy simán választanád bármelyik mást mert az fontosabb, de ha megadatna a lehetõség nem helyeznéd a világ sorsát a sajátod elé.

mert kamu az egész :D

Ezt honnan vetted le? Egy szót nem szóltam magamról, nem fejtettem ki a véleményem.

Avanti Roma!

Scottt
Szegény rákosok levannak szarva..
Boldogságot(abban úgyis minde benne van)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Adam II
HAhaha te se

poppe
az maga a bódottá :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Adam II
Igaz szerelem miért nincsen<#idiota>

Hahaha, sokmindent nem tudsz te még az életrõl.

Avanti Roma!

cement
itt tuti nagyon sok tolószékes van.

Egy tolószékes ember lehet, hogy nem azt kívánná.

Dick Riddick
Boldogságot.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rockynhooo
Pénzt pénzt pénzt és mégtöbb pénzt.

cement
azt, amit minden ember. pénzt. aki azt mondja nem azt kivánna, hazudik.

Animefox
Egy tiszta bolygó mert szerintem abban van minden ami fontos!!!!

Boldogságot
(abban minden benne van,ami fontos...)