A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pszt.
"azonnal neki kell kezdeni változtatni."---> Ott a pont! <#eljen>#eljen>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lényegtelen amíg sikerül változtatni.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
szóval a világ egyik legnagyobb hülyesége az újévi fogadalom. ha az újév az indok arra hogy változtass/leszokj stb. akkor kurvára nemfog menni.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
ezaz folytassátok!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
/me kedves
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tönkreteszik a saját egészségüket? Lelkük rajta tegyék.
De az már baj, hogy másokét is tönkre teszik és ráadásul a passzív dohányzás sokkal veszélyesebb, mint az aktív.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
amúgy akkor meg már ott van a vízipipa, százszorta kellemesebb, karikákat is fújhatsz és a tüdõdet sem baszod szét annyira

Olyan másnaposan és olyan hiányos emlékezettel ébredtem 2.-án hogy megfogadtam soha többé nem iszom. De hát most volt névnapom és nrm szabadott visszautasítani a kapott italokat :D
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Nem menõ a zújévi fogadalom? <#zavart2>#zavart2>
Én megfogadtam, h. fogok tanulni éls megírom a leckéimet! [1* se történt meg eddig ebben az évben! <#idiota>#idiota>]
megpróbálom betartani! De nagyon nehéz! :/ na mind1! Majd lesz vhogy!
Az ember folyamatosan változik és amennyiben látja, hogy miben kell változtatnia akkor nem szabad semmihez se kötni a változást (fõleg nem kivárni az új évet), hanem azonnal neki kell kezdeni változtatni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#idiota>#idiota>
Bár én ezt inkább úgy mondanám, hogy nem tettem mert nem érdekel.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
akartam, csak elfelejtettem :SDAd
Csak így tovább. Kitartás!<#eljen>#eljen>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csak egy dolgot lenne érdemes megfogadnom, de nincs meg hozzá a kellõ motivációm.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"