A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel Debreceni vagy ezért gyanitom a politikai nézetedet.
kthxbye!
Þór vígi þessi rúnar
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
csak tudod mi a lófasznak dolgozzak diplomával 2 mûszakban havi 100ezerért, (aminek a jórésze megy adóba), ha a rezsi elviszi a felét egy kis emeletes ólban.
akár adósrabszolgaságot is bevezethetnéd ,attól még nem lenne jobb, a rózsadombi villák ugyanúgy épülnének, meg a dubai offshore cégek
http://gaborszantai.co.uk/
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ಠ_ಠ
Mert szerintem nagyon károsak az ország szempontjából: melegágyai a prostitúciónak, kábítószerkereskedelemnek, alkoholizmusnak és egyéb társadalmi devianciák kialakulásának. Ha rajtam múlna, a jövõ héten már egyetlen kocsma és diszkó sem mûködne az országban.
(ugyanezert egy bolgar koktelbarban majdnem megvertek...<#zavart1>#zavart1>)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
bár táncoltam úgy 1évig általánosba de az már régen volt:)
ja igen most jut eszembe hogy 2-3évet társastáncoltam:D
de már alig emlékszem a lépésekre
A szulovarosom egyik pubjaban ellenben sokaig a falon diszelgett egy kep rolam, ahol alsogatyaban, kalapban a pulton allva szorakoztatom a nepet - de szep idok voltak, istenem:-)))
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban elõfordul... és szeretek is.....csak valahogy mindig koncerten kötünk ki))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha nagyon berúgok, akkor kimerül abban a tánc, hogy ugrálok, mint egy marha, és mindenki kiröhög (de ezeket az alkalmakat egy kezemen meg tudom számolni). Klasszikus táncot talán tanulnék, hogy ne tûnjek egy tuskónak, de ez a motiváció sosem lesz elég ahhoz, hogy ténylegesen neki is álljak.
A szórakozóhelyi rángatózást meg nem nevezném táncolásnak. :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem olyan nehéz az szerintem :D fõleg diszkóban ha elengeded magad csak lötyögni kell szinte
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
tök fölösleges
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
1.A hobbimat mostantól soha nem hagyom abba, aktívan fogom ûzni egész életemben, komolyan veszem, többet edzek.
2. Soha többé, még ha full szabadság az életem, akkor sem fog elõfordulni többet, hogy valaha is hajnali fél kettõnél tovább gépezek.
Ha megnézitek az adatlapomat SG-n reggeltájt, és valaha is 1:30 utáni, de 5:00 elõtti idõpont lesz kiírva, csináltok egy printszkrínt, felkerestek, és szana-szét rúghatjátok a picsámat.
3. 2009 végéig felszedek még legalább 3 kilót izomra, mert túl vékony vagyok
4. nem gyártok több paranoiát, lényegesen kevesebbet fogok faszságokon és összeesküvéseken gondolkodni.
Ennyi -.-
pl. ciginél
ha nem tudod beismerni azt hogy függõ vagy, vagy hibáztál, nem bánod meg a tetted akkor nemis akarsz rajta változtatni
nem az hogy "húhát újév van, megpróbálok leszokni"