A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Hûûû...
Mivel Debreceni vagy ezért gyanitom a politikai nézetedet.
kthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban elõfordul

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Szabi84
ezek a kommunista utópiák nagyon szépek, és hidd el mindenkinek tetszene de sajnos nem mûködik

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

És aki szól egy rossz szót, irány a börtön -.-

tigeroo
gondolom apuanyu aládbaszott minden jót, és nemnagyon vagy valami társasági ember

csak tudod mi a lófasznak dolgozzak diplomával 2 mûszakban havi 100ezerért, (aminek a jórésze megy adóba), ha a rezsi elviszi a felét egy kis emeletes ólban.

akár adósrabszolgaságot is bevezethetnéd ,attól még nem lenne jobb, a rózsadombi villák ugyanúgy épülnének, meg a dubai offshore cégek
OMG, vmi szar anyagot szivhattal fel tegnap..

http://gaborszantai.co.uk/

Voldi
Ne aggódj azokat az audikat mind elvennénk a fõnököktõl, a fizetésben nem lenne különbség, így nem lenne miért irigykedni a dolgozóknak. Így javulna a munkamorál.

Shifter
asszed ma ilyen nincs? amúgy meg akkor házibulinak hívják és kész :P

&#3232;_&#3232;

<#wilting> Szerencsére nem rajtad múlik

Voldi
Nem sokáig, ugyanis aki besúgna egy ilyen illegális helyet nekünk, akkor õt pénzjutalomban részesítenénk. Így csak olyan klubok maradhatnának fenn huzamosabb ideig, akinek nagyon kevés tagja van, sose jelentené be a helyet nagy pénzért sem, és nem csap semmi zajt kívülre, mert azt ugye meghallják.

Szabi84
Nincs, mindenki egész nap a munkahelyén akar rohadni, hogy szánalmas fizetésért dolgozzon egy multinak, miközben a fõnöke A8-as audival jár, és esténként már úgysem lenne kedve szórakozni, nehogy véletlenül elfelejtse pár órára milyen elbaszott élete van.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Shifter
és azzal jobb lesz hogy bezárod õket? :D loool akkor meg illegális szórakozó helyek és kocsmák lennének :D

&#3232;_&#3232;

Voldi
Olyan kérdés miért nincs, hogy szükség van-e egyáltalán szórakozóhelyekre?

Mert szerintem nagyon károsak az ország szempontjából: melegágyai a prostitúciónak, kábítószerkereskedelemnek, alkoholizmusnak és egyéb társadalmi devianciák kialakulásának. Ha rajtam múlna, a jövõ héten már egyetlen kocsma és diszkó sem mûködne az országban.

Shifter

&#3232;_&#3232;

<#hehe>

(ugyanezert egy bolgar koktelbarban majdnem megvertek...<#zavart1>)

milk41
Nem, és nem is érdekel

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Szabi84
<#wilting>

szucsy89
nem, csak szórakozóhelyen, társaságban

bár táncoltam úgy 1évig általánosba de az már régen volt:)
Bercy
Szóval ezért költöztél ki angliába...<#zavart1>
tigeroo
fasz :DDDDDDDDDDDDDddd

ja igen most jut eszembe hogy 2-3évet társastáncoltam:D
de már alig emlékszem a lépésekre
Szabi84
Salsázgatok, de van még mit gyakorolni.

Szerinted megosztanam?:-)
A szulovarosom egyik pubjaban ellenben sokaig a falon diszelgett egy kep rolam, ahol alsogatyaban, kalapban a pulton allva szorakoztatom a nepet - de szep idok voltak, istenem:-)))

NEOreg3
nem tudok, nem érdekel és nem is mernék senkivel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

birdo
<#vigyor5>
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban elõfordul... és szeretek is.....csak valahogy mindig koncerten kötünk ki))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Nem, és nem is érdekel.

Ha nagyon berúgok, akkor kimerül abban a tánc, hogy ugrálok, mint egy marha, és mindenki kiröhög (de ezeket az alkalmakat egy kezemen meg tudom számolni). Klasszikus táncot talán tanulnék, hogy ne tûnjek egy tuskónak, de ez a motiváció sosem lesz elég ahhoz, hogy ténylegesen neki is álljak.

Picar77

8

()() (^^)

BaliBoy
Nem, és nem is érdekel

A szórakozóhelyi rángatózást meg nem nevezném táncolásnak. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos
videó esetleg?

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Te is jó társaság lehetsz :O
Carlos
Nem tudok, de szeretnék megtanulni

Þór vígi þessi rúnar

Voldi
Nem táncolgatni kellene, hanem dolgozni...meg lehet nézni a cigányok, kubaiak élethelyzetét, meg mondjuk a japánokét.

tigeroo

nem olyan nehéz az szerintem :D fõleg diszkóban ha elengeded magad csak lötyögni kell szinte
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban elõfordul - termeszetesen a koreografia bonyolultsaga egyenes aranyban van az elfogyasztott alkohol mennyisegevel, pl. csiko koromban 5-6 liter szurkebarat utan ket langolo faklyaval egesz erdekes dolgokat muveltem es soha nem gyujtottam fel senkit:-)

elitehun
Nem és nem is érdekel
Trisztin
akit éjfélkor csókoltam szeretném megtartani, ez fogadalomnak minõsül??<#vigyor3><#hehe>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

cicai
Nem tettem, hülyeségnek tartom.

tök fölösleges

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

BB7
Nem divat az újévi fogadalom! <#shakehead>
LordVenom
Igen, többet is, igyekszem majd betartani õket. <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bogyoka
Nem, mert úgysem tartanám be:)) Akartam, de mégsem tettem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ChuckyHUN
nem tettem, részben hülyeségnek tartom, részben elhatározás kérdése az egész..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

REPS0L
:DDDDDDD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

rendes vagy :D

DJ Skyline
nem kell ahoz Photoshop, egy mezei Paint is bõven elég. <#hehe>

Casillas
Nem tettem, de nem tartom hülyeségnek, és ha tettem volna valószínûleg be is tartanám, de semmi értelmes nem jutott eszembe, mondjuk nem is gondolkoztam rajta igazán.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kéne írni rá valami ellenõrzõ szkriptet. Vagy meg kéne tanulnom használni a photoshopot <#idiota>

na gyorsan tettem késve pár fogadalmat, hogy tudjak szavazni. meg muszáj leírnom, hogy betartsam :D

1.A hobbimat mostantól soha nem hagyom abba, aktívan fogom ûzni egész életemben, komolyan veszem, többet edzek.
2. Soha többé, még ha full szabadság az életem, akkor sem fog elõfordulni többet, hogy valaha is hajnali fél kettõnél tovább gépezek.

Ha megnézitek az adatlapomat SG-n reggeltájt, és valaha is 1:30 utáni, de 5:00 elõtti idõpont lesz kiírva, csináltok egy printszkrínt, felkerestek, és szana-szét rúghatjátok a picsámat.

3. 2009 végéig felszedek még legalább 3 kilót izomra, mert túl vékony vagyok
4. nem gyártok több paranoiát, lényegesen kevesebbet fogok faszságokon és összeesküvéseken gondolkodni.

Ennyi -.-
Nem tettem.

csúnya fekete tüdõgyilkos füst < vízipipa szép fehér füstje
tigeroo
hülyeség. motiváció azután kell, hogy elõtte felismered a változás szükségességét.
pl. ciginél
ha nem tudod beismerni azt hogy függõ vagy, vagy hibáztál, nem bánod meg a tetted akkor nemis akarsz rajta változtatni

nem az hogy "húhát újév van, megpróbálok leszokni"