A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
respect to the man in the ice cream van
grat a kérdésírónak 😄DDDD magyar nyelvtan rulzik
respect to the man in the ice cream van
de a másik, 17:00-21:00, mert ekkor 500 Ft minden koktél 😄😄DDD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
micsoda egy hülye kérdés...<#wilting>#wilting>
Ale Alonso! poppe fan club™
stílusból ítélve egyazon ember volt. jók amúgy, teccenek.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Hátha így észreveszed már végre 😄
Egyébként fingom sincs hogy ez kereskedelembe hogy és milyen formába tudna kerülni. Laptopgyártóknak szerintem eszük ágában nem lenne ilyet bevezetni, nem kis profitjukvan a sima akksik eladásáól - nem régiben ment tönkre az én notim akksija is. Még tudtam garival cserélni, de ha nem lett volna rá garanciám akkor bizony kb 40-50 ezer Ft-ot ki kellett volna fizetnem egy újért.
Szóval szerintem vagy irgalmatlanul drága opció lesz, vagy nem lesz egyáltalán...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az állatkísérletek során eleinte fulladásos jelengés jelentkezik, majd néhány izomgörcs után a tüdõ átáll a "vízzel" való lélegzésre... ugye a nyomáskülömbség máris kiküszöbölve...
innentõl kezdve a hadsereg megtiltotta a további fejlesztést, leállította az egészet. és átvette az ügyet...
volt egy film. a címe pont nincs a nyelvemen, majd beírjátok. arról szólt hogy egy vízalatti kutatóbázison kísérleteztek. lejött néhány katona is rendettenni, ott volt ez az anyag ... (a filmben késõbb üzentek az ufók egy emberi arc formájú vízoszloppal, és a fõhõs a végén találkozott is a földönkívüliekkel ( vagy itt élõ marianna árokbeli ismeretlen földlakókkal ) szóval. a filmben ezt az anyagot használták a mélybe való lejutásra. filmes trükk tény...
de a film során amikor a katonák bemutatják a folyadékot, egy patkányt valóban belenyomnak ebbe a folyadékba, ami nem trükk... a film rendezõje késõbb megtartotta a patkányt és szépen éldegélt még évekig...
mondjátok már meg mi volt a címe . neten is találtam régen jópár cikket róla. lehet linkelgetni...
számomra ezis fantasztikus
u dont have to listen anybody else but me
"A rendster tömerõl a cikk meg hallgat. Biztos jó lesz nehezebb kilós laptopokat hurcolászni. A hasadóanyag sûrûsége és a sugárvédelem miatt."
Idézek a cikkbõl:
A technológia másik érdekessége, hogy a betavoltaikus akkumulátorok kompakt, vékony kialakítást is lehetõvé teszik.
...
Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot.
...
A technológia egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ha végleg lemerülnek, nem mérgezõek és teljesen ártalmatlanok a környezetre, így a környezettudatos felhasználóknak sem kell aggódniuk a high-tech, tudományos csodaakkumulátor környezetre való hatása miatt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
/Paulo Coelho/
egyébként meg miért kiabálnák el :p
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerinted ez mennyire abszurd? Ha lenne ilyenjük már rég arcoskodnának.
:)