A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
05:00-tól 12:00-ig => ALVÁS

perszeeee hol ?
pAtOcA
17:00-tól 21:00-ig

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

NEOreg3
huzonety oratol hajnali odik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
21tõl 5ig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

21:00-tól 05:00-ig

Scottt
Utolsó

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

chhaya
Utolsó kettõ közt vacilláltam, de inkább a délutánra nyomtam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Javítottam, és kivettem az utolsó válaszlehetõséget, mert szerintem felesleges volt.

cement
jó, de azért az elsõkéntet két szóba írni... szóval az nagyon nagy ökörség 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
nézd már át légyszi akkor azt a kb 150 kérdést (kivéve bekerültek, elutasítottak), hátha van még valami. 😄D <#idiota>

cement
"Következõ kérdés: Ha elsõ ként érnél egy baleset helyszínére, akkor ... "

grat a kérdésírónak 😄DDDD magyar nyelvtan rulzik

respect to the man in the ice cream van

ThisZip

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

alkesz

szucsy89
az estét (3) olyan nyugis
Shifter

&#3232;_&#3232;

whiskeyman
jelölésem 12:00-17:00

de a másik, 17:00-21:00, mert ekkor 500 Ft minden koktél 😄😄DDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

05:00-tól 12:00-ig

DJ Skyline

más nem is jöhet szóba <#vigyor1>

kovacsgellert

redbull0304

05:00-tól 12:00-ig

Molnibalage
Évszaktól is függ..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
micsoda egy hülye kérdés...<#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

17:00-tól 21:00-ig...
REPS0L
21:00-tól 05:00-ig 😛

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

A földönkívülis is tarol😄
DJ Skyline
IP alapján az utolsó 8 kérdést egy ember küldte be. 😄 legjobban nekem a monitoros tetszik, jó benne az utolsó lehetõség, meg a leírás is jó. 😄

de mivel ezek tévében voltak, meg jutubon, ezért nem titkosak, pont ez a lényeg 😊
az utóbbi jópár kérdést melyik retardált ÁLLAT küldte be? 😄
stílusból ítélve egyazon ember volt. jók amúgy, teccenek.
ThisZip
Biztos van titkos technológia. Youtube-on volt egy videó, meg TV-ben is , hogy katonák számára terveznek egy olyan ruhát ami felveszi a környezet képét, így láthatatlanná válik. Egy másik ruha pedig golyóálló védelmet biztosít, ebbe bele van építve GPS és oprendszer is, (volt vagy 15 éves a vid) és egy külön hálózatra volt kötve, de gondolom ezt a problémát már rég megoldották. Ha kitör a 3-ik vh, akkor USA tuti olyan jármûvekkel és fegyverekkel rukkol elõ, amit senki se látott még.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

DJ Skyline
még egy pár személyeskedés, és aztán nem lesz több vitatéma az is biztos. 😄 mondjuk heti egyszer kell. 😊 legalább mindenkinek rendben lesz a vérnyomása. 😄

pyrohun
lusta voltam lezárni.... 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Loool, csak ketten elõztetek meg a nagybetûzéssel 😄

GregSB
"Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot."

Hátha így észreveszed már végre 😄

Egyébként fingom sincs hogy ez kereskedelembe hogy és milyen formába tudna kerülni. Laptopgyártóknak szerintem eszük ágában nem lenne ilyet bevezetni, nem kis profitjukvan a sima akksik eladásáól - nem régiben ment tönkre az én notim akksija is. Még tudtam garival cserélni, de ha nem lett volna rá garanciám akkor bizony kb 40-50 ezer Ft-ot ki kellett volna fizetnem egy újért.

Szóval szerintem vagy irgalmatlanul drága opció lesz, vagy nem lesz egyáltalán...

NEOreg3
fail😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pyrohun
te tényleg ennyire ostoba vagy? OLVASS MÁR!

"Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot."

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

VRSDM
"Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot"

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Na és attól, hogy vékony? Nézd mer meg a radiaktív anyagok sûrûségét. Átlagban a víz husszorosa also hangon. Azonos méretben egy mostani aksihoz képest akkor cirka 3-4-szer lesznek nehezebbek. És akkor még sugárvédelem is kell, mert arról sem ír, hogy milyen típusú bomlással is van dolgunk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
A mélység titka.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Hû, nagyon baba lett a logód! <#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

VRSDM
ide mondanám hogy volt anno (nem akarok butaságot mondani de volt (ha jól emlékszem kb. 50éve) hogy kísérleteztek belélegezhetõ folyékony anyagokkal, így jutott az orvostudomány valamilyen sav-víz stb. kombinációhoz (régen olvastam, és csak ezekre emlékszem) ami a magas oxygén tartalma miatt belélegezhetõ...

az állatkísérletek során eleinte fulladásos jelengés jelentkezik, majd néhány izomgörcs után a tüdõ átáll a "vízzel" való lélegzésre... ugye a nyomáskülömbség máris kiküszöbölve...

innentõl kezdve a hadsereg megtiltotta a további fejlesztést, leállította az egészet. és átvette az ügyet...

volt egy film. a címe pont nincs a nyelvemen, majd beírjátok. arról szólt hogy egy vízalatti kutatóbázison kísérleteztek. lejött néhány katona is rendettenni, ott volt ez az anyag ... (a filmben késõbb üzentek az ufók egy emberi arc formájú vízoszloppal, és a fõhõs a végén találkozott is a földönkívüliekkel ( vagy itt élõ marianna árokbeli ismeretlen földlakókkal ) szóval. a filmben ezt az anyagot használták a mélybe való lejutásra. filmes trükk tény...

de a film során amikor a katonák bemutatják a folyadékot, egy patkányt valóban belenyomnak ebbe a folyadékba, ami nem trükk... a film rendezõje késõbb megtartotta a patkányt és szépen éldegélt még évekig...

mondjátok már meg mi volt a címe . neten is találtam régen jópár cikket róla. lehet linkelgetni...

számomra ezis fantasztikus

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
Apuci, legközelebb olvasd is el a hírt, ne csak a címig juss el:

"A rendster tömerõl a cikk meg hallgat. Biztos jó lesz nehezebb kilós laptopokat hurcolászni. A hasadóanyag sûrûsége és a sugárvédelem miatt."

Idézek a cikkbõl:

A technológia másik érdekessége, hogy a betavoltaikus akkumulátorok kompakt, vékony kialakítást is lehetõvé teszik.

...

Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot.

...

A technológia egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ha végleg lemerülnek, nem mérgezõek és teljesen ártalmatlanok a környezetre, így a környezettudatos felhasználóknak sem kell aggódniuk a high-tech, tudományos csodaakkumulátor környezetre való hatása miatt.

pyrohun
Te GregSB apja vagy? Vegyél már vissza, unlak.

Aquir
ezek ismertek és a kérdés sem erre vonatkozott 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
"Ha elég erõs vagy, ne szégyelld gyengének mutatni magad: ha így teszel, ellenséged felhagy az óvatossággal, és idõ elõtt támadásba lendül."
/Paulo Coelho/

egyébként meg miért kiabálnák el :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

messiaso
"Például teleport, antigravitációs hajtómû, szerkezet amivel a fénynél gyorsabban lehet közlekedni."

Szerinted ez mennyire abszurd? Ha lenne ilyenjük már rég arcoskodnának.

:)

messiaso
Dehogynem.

:)