127612
  • MR ME
    camszex?
  • MR ME
    vonat az hatásosabb sztem, csak csináld rendesen
  • Rundstedt17
    az hát,úgyse nyírja ki magát
  • MR ME
    öngyilkosság egy nőstény miatt? év vicce
  • extramagascsaj
    ugyanmár
    öngyilkosság?
    mennyi punci rohangál? baromi sok...
    meg most ennél nagyobb tragédiát is túlélnek emberek...gondoljatok erre
    meg arra,h mit éreznétek,ha meghalna valaki akit szerettek?
    mert bizony sokkal több ember szenved az öngyilkos emberek miatt,mint ami kínt egy ember egy szakítás miatt...
  • Rundstedt17
    mai világ,jah ahogy előttem írták szedj fel mást.
  • TheRock18
    én is azt hittem,mert velem volt végig míg középsuliba jártam...aztán vége lett
    jött 6hónap kín-szenvedés...de túléltem
    bár én is akartam öngyilkos lenni,de a haverok segítettek túllenni rajta..neked is menni fog;)
    fiatalok vagyunk még..még én is ráérek...
    még 30évesen is él az ember,nekem addig még van 10évem :D
    úgyhogy,te se aggódj :)
  • OrioN the S
    majd egy masik kitorli...

semmi nem tart orokke vazze :D mit vartal? hogy o lesz a feleseged? ugyan mar... lepj tovabb ,menj el bulizni es szedj ossze valakit.
  • G_ArchAngel #47235
    ass egy godrot, fekudj bele es robbantsd magadra a foldet...
    tiszta munka es nem okozol masnak gondot vele: nem kell az aszfaltrol felkaparni vagy a sinek kozul, nem kell buvaroknak a felpuffedt testedet keresgelni, nem kell a szetlott agyadat a falrol lemosni...

ha mar elment a maradek eszed, akkor legalabb masnak ne csinalj felesleges munkat, koszi!
  • ChuckyHUN
    napi 1
  • CopyKing92
    de ki törölhetetlen...
  • zsutyesz
    nő? :)
  • TheRock18
    14-18 között
    előtted az élet jó ember...:)
    aki egy nő miatt megöli magát...az meg is érdemli :S
  • OrioN the S
    tizedik. a szabadeses meg mokas is... en is kiprobalnam.
  • JohnnyNapalm
    Nem szoktam, mert nem szoktam

• VRSDM
    ha van barátnőm akkor ő lekezel
    ha nincs akkor értelemszerűen maradnak az egyéjszakások, meg a mancsom
  • extramagascsaj
    azt h változó :D
    inkább kettesben oldom meg szükségleteim kielégítését,mint magányos tevékenységként...de ha épp nincs senki kéznél...akkor is változó a rendszeresség
  • zsutyesz
    az mit jelent? :)
  • Carlos
    Ugorj a 10-ről a gyorsvonat elé. Ha ilyen hülye vagy, már elnézést.
  • extramagascsaj
    Egyéb
  • extramagascsaj
    sztem egyik se
  • CopyKing92
    nem szoktam már... - nincs is életkedvem... barátnőm most hagyott el és öngyilkos leszek az biztos.. sztetek vonat elé ugorjak vagy ki a tizedikröl?
  • Rundstedt17
    nálam is így van lehet váltanom kellene
  • OrioN the S
    lol... ovoda bazmeg
  • Motoroj
    Indoklás: Jelen idő, feltételes mód, alanyi ragozás

Egyébként köszönöm a kiigazítást.
  • Motoroj
    Ha nagybetűvel kezdted volna a mondatod, csak annyit mondanék, „neked van igazad”, így azonban sajnos be kell érned a nagy semmivel. Jól elszúrtad!
  • Kicsikiraly
    a magyar helyesírás szabályai szerint az ige E/1-ben a -nák,-nék rag esetén mindig nék ragot kap. pont. -nák csak abban az esetben van ha mondjuk "ők odarakNÁK azt a dobozt" vagy ilyesmi. ne kötekedj vissza ha nincs igazad.
  • Motoroj
    Kicsikiraly: Igen, „raknák”. Szerintem ha a szótőben mély magánhangzók vannak, akkor a toldalék is mély hangrendű lesz. Javíts ki, ha nem így van.
    Vagy az „installálni” szebb kifejezés, erre gondoltál?

Egyébként te meg írhattad volna úgy is, hogy „Kicsikirály”, szerintem az ékezet használata fontos dolog, ha már itt tartunk.

Ability: ahogy CopyKing92 írta. Muszáj mindenből a Google megoldását használni?
    A Google Földet szeretem mert tényleg csodálatos dolog, a Google keresőjét is jobb híján szoktam használni, de ahol lehet ott inkább mást használok. Nem szeretem a túlságosan megerősödött cégek termékeit (a monopólium kicsit erős kifejezés lett volna), ezért nem vennék Windows-t (bár sokszor egyszerűen ezt muszáj használni), Toyotát, Intel processzort és így tovább.
  • Bruk

#47209 Nem hazudok.
    #47199 OFF: gyár fesztre nem mész? :)
  • ba32107
    Én is ezért váltottam Operára. Igazából semmi nem hiányzik FF-ból, viszont ha most visszaváltanék egy-két dolog hiányozna innen :D
  • N1ggA
    ez nálam érezhető, nem tudom, hogy ez-e, vagy valami más, de a firefox sokkal lassabb, lefagy néhány másodperce, vagy behal az egész. persze a gépem is szar, de akkor se vagyok megelégedve a firefoxszal
  • ChuckyHUN
    Hűha, ledobom az alsógatyám....
  • N1ggA
    a firefox alapjáraton nálam kb 120 000 K-t használ a memóriából, a chrome csak 30 000 K-t. Legalábbis nálam.
  • PJack
    firefox ftw! ^^
    rengetegféleképpen testreszabható, gyors, és biztonságos.

google chrome-ot is kipróbáltam már, azis hasonló, sokmindent tud, de maradok az ff-nél.
  • milk4
    Opera 14 4.95%

Miért hazudtok?Tudom hogy mindenki operát használ!
  • tommygear
  • z99999
    drágaságom ha megmutatod nekem hogy a szavazatokból hogy deríted ki hogy én ki is vagyok, akkor fejet hajtok. amugy maradjunk a realitás talaján, nyílván aki nem szeretné tudatni velünk maszturkálási szokásának részleteit, az nem fog hazudni, még írni se fog.
  • mflex #47206
  • Fbn Lx
    még ha elég ügyes is vagy ahhoz, hogy visszanyomozd, ne mondd hogy mennél valamire azzal, ha megtudnád a kömörcsöndi szabó pistikéről, hogy hetente kétszer recskázik.
  • Doddy a düdő
    szerintem ez elég jó érv