A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentõket természetesen hívnám, elsõsegélyhez valószínûleg nem lenne lélekjelenlétem. Nem is nagyon emlékszem, hogyan kell. Az megragadt, hogy hogyan kell kihúzni a kocsiból az embert, és fulladás esetén hogyan kell kilökni a légcsõbõl a kaját 😄
Talán egy nyomókötést még össze tudnék hozni, de ennyi.
Elsõsegélyhez nem értek.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Hozzá nem érek vérzõ emberhez. Ha van gumikesztyûm, akkor az elsõ: adnék elsõsegélyt.
Þór vígi þessi rúnar
...és fotóznék<#gonosz1>#gonosz1>
http://gaborszantai.co.uk/
Ale Alonso! poppe fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De ez változó, mert ha délutános a férjem, akkor a délutáni idõszakot szeretem, ha éjszakás akkor a 21-tõl reggelig szeretek lenni😄
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
a másik ami szóba jöhet az a 05:00-tól 12:00-ig. akkor alszok. 😄
Utána alszom...05:00-ig
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
pred
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddig szeretek kb suliban lenni, mert ezután elmegy a kedvem a tanulástól és azt kívánom bárcsak otthon lennék már és mikor hazajövök akkor meg azt hogy inkább a suliban lennék, mert ittthon csak unatkozom, suliban meg haverokkal lehetek, meg van egye pár óra amit szeretek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
68
40.96%
azért szeretem mert olyan jó csendes minden, Nikivel mennyiszer csináltuk, és fogjuk is csinálni hogy éjszaka kifeküdtünk a fûbe átöleltük egymást és néztük a csillagokat közbe beszélgettönk meg mi egy más. Meg amúgy is sokat járom az utakat és ilyekor jelentõsen kisebb a forgalom, annyi a hátulütõje.
17:00-tól 21:00-ig
Nyári naplemente 😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Illetve nyáron azutná
12-17igre nyomtam mert mostanában 5kor már sötét van,. de nyáron éjstzka motorozás, néha ivás/de akkor nem motorotzás/ stb..
Ilyenkor is már lassan motorozáD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ilyenkor töltöm a szabad idõm😊
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az telik el leggyorsabban a tobbin meg unatkozzom....
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azt amelyikben hajlandó a feleségem szeretkezni velem. Ha reggel, akkor a reggelt szeretem a legjobban, ha este, akkor az estét.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu