A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Párat közülük: manipulálás, néphülyítés (ezt a legtöbb primitív ember nem veszi észre), csalás, sikkasztás, élõsködés a kisebb embereken.
:)
Pszt.
modern fegyverzet viszont létezik, pölö lézersugaras vagy hanggal pusztító fegyver, van is a discoveryn talán egy ilyen mûsor ami hasonlóval foglalkozik, a hadsereg szeret mindenféle marhaságra költeni, amivel elfoglalhatják a világot, de azér startrektõl még messze vagyunk..
Pszt.
ಠ_ಠ
De hogy mennyire futurisztikusak, az már más kérdés.
\"Heroes never die. They just reload.\"
hogy a picsába lenne
antigravitációs hajtómû?
hogy a picsába ne tudnánk róla, mi értelme lenne nem nyilvánosan sorozatgyártani.
szerkezet, amivel a fénynél gyorsabban lehet közlekedni?
áhh. idióta kérdés.
Szerintem amiket fantasztikus filmekben látunk. Például a Csillagkapu Csk-1-ben.
Nincs. 38.41%
ó ezsgé, újra megnevettettél, köszönöm neked
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most hogy itt a konkrét cikk róla próbálod másra terelni a szót, próbálsz másba belekötni.
Szerintem vezesd le a feszültségedet máshol, mert kezdes viccessé válni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De aki másképp hisz azt majd Balage megokítja😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Cikk
eredetileg az origoról akartam linkelni, de az le van halva. Mind1, az a lényeg hogy a hír hiteles.
"Ha minden a tervek szerint történik, a betavoltaikus elemeket 2-3 év múlva a boltok polcain üdvözölhetjük."
Szóval a katonaság már tuti évek óta használja. Viszont ez már ugye nem titkos 😊
Simán elképzelhetõ. Napenergiáról hallottál már? De ez csak egy tipp, csomó minden mást is használhatnának töltésre. Meg a múltkor volt egy cikk arról, hogy egy új technológiával megjelenhetnek a piacon olyan aksik, amiket tényleg soha nem kell majd tölteni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Annyira talán elvadult dolgok még nincsenek mint amit leírás tartalmaz (bár ki tudja?), de tuti vannak olyan fejlett technológiák amiket nem hoznak nyilvánosságra.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az usa hadseregben állítólag olyan laptopot használnak, ami mindennek ellenáll, törésbiztos, leöntheted, stb. és SOHA nem kell tölteni. Persze lehet, hogy pletyka, mint oly sok minden 😊 De szerintem ilyen simán elképzelhetõ és mondjuk valljuk be, ez már önmagában elég fantasztikus lenne 😊 Pedig nem teleport 😊))
(elsõre nyomtam)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mondhatnátok már pár példát, hogy milyen titkos dolgokra gondoltok.