A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
erre szavaztam, de ja, cikkeket neten énis
Milért ez a tábor a legkisebb? <#rinya>#rinya>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
megvan az elõnye hátránya is a nyomtatott változatnak is,meg az elektronikusnak is
érdekes dolgok ezek, mert pl. írni meg már csak gépen tudok kb.<#idiota>#idiota>
a kézírásom iszonyatosan ronda, szinte kiolvashatatlan,mivel leginkább csak gépelek...könnyebb itt javítani is
az olvasás meg nálam rendszeres, de szakaszos...
mert vagy olvasós vagy írós korszakom van...egyszerre sosincs kettõ
ha olvasok könyvet,akkor nem írok semmit,ha meg írok vmit, akkor nem olvasok mást...
dedós dolog, de pl. elkezdtem összeírni egyszer,h miket olvastam el...mindenre nem emlékszem,de azóta folyamatosan hozzá írom,amiket elolvasok...
(persze sulis kötelezõk nem játszanak,mint a bevezetés a mikroökonómiába stb.)
verseket szoktam neten olvasgatni,mert ugye minden nem fér el a polcomon...és drágák a könyvek...ha meg regényt találok a neten...kinyomtatom magamnak<#vigyor3>#vigyor3>
De az azért például nem mindegy, hogy X könyvet négyezerért (na jó: mondjuk antikváriumban ezerötért) megveszem a könyvesboltban, vagy ingyen letöltöm a MEK-rõl. Ezenkívül, ha elutazom, akkor a PDA-ba beletömök hét könyvet, mégis más súlya van, mintha a köteteket hurcolnám. 😊 Ráadásul azt is el kell ismernem, hogy így azokba is beleolvasok, és aztán magával ragad, amit amúgy könyven korántsem bizonyos, hogy megvennék. Gárdonyi, Móra, hosszú évek után pl. nemrég kellett rájönnöm, hogy pl. nem a gyermekirodalmuk miatt zseniálisak. Most pl. Kosztolányi cikkeit olvasom, melyet a háború alatt írt. Ha könyvben látom, minden tiszteletem és szeretetem mellett is elõbb nyúlok mellé Martin Rees Kozmikus Otthonunk-jához vagy Magyar Attila kísérleti régészeti könyvéhez. Így viszont letöltöm, mert "más nincs", elolvasom, és - hoppá! Érdekes! Elgondolkodtató! Mûvel! 😄
Kevés olyan könyv van, ami teljesen le tudja kötni a figyelmem, de ha találok egy ilyet, akkor egész nap olvasok.
De mivel nincs semmi ami érdekes,ezért nem olvasok.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Legutóbb a Muszasi 1. könyvét olvastam, de a többit még nem tudtam megszerezni.
Amúgy is az ilyen harcmûvészeti/ezoterika jellegûek érdekelnek, ahtodik érzék, chi kung világa, ilyeneket forgattam.
Meg már két hónapja kölcsönkértem a Brave New World-öt (szép új világ) de még alig kezdtem bele, meg angolul olvasni ezt még felsõfokúval is kissé durva 😊
star wars könyveket olvastam régebben, meg harry potter. meg pár leslie l. lawrence
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha egy regényt akarok pl. elolvasni...sosem olvasnám gépen
a könyvnek megvan a maga varázsa
pl. az igazán régi könyveknek van egy furcsa szaga amit imádok..<#vigyor3>#vigyor3>
meg azt tudom olvasni bárhol...buszon, séta közben...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Kamionos újságot: Camion Truck & Bus😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ಠ_ಠ
Szerintem olvasnék többet is, de csak számítógépen olvasok e-book -okat.
Sajnos ez elég megerõltetõ tud lenni fõleg ha sokáig olvassa az ember. De hát ez van, szegény ember vízzel fõz.
de olyan ritkán van h van szabadidõm^^
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mostanában ha nagyon elfoglalt vagyok, hangoskönyveket is szoktam hallgatni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ingyér kapok gameszart (gamestar) meg PC World meg Csikk magazin (chip magazin) minden hónapban 😄 ezekt szoktam olvasgatni
ಠ_ಠ
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Többinyire haditechnikai vagy történelmi könyveket olvasok. A "szépirodalom" (már a szó is vicces...) nem érdekel.