A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
"Néha olvasok, ha találok valami arra érdemeset.", inkább a netet böngészem.

Szabi84
Szoktam olvasni, régen elég sok fantasyt-t, gyûrûk ura, káosz könyvek, dûne,drizzt, néha történelmi könyvek, mostanában meg lovecraft, sikerült beszereznem az összes részt.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A szórólapok olvasásnak számít?

erre szavaztam, de ja, cikkeket neten énis

somdav95
Könyvet nem, cikkeket neten igen 😊

chhaya
Rendszeresen.
Milért ez a tábor a legkisebb? <#rinya>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ForzaInter

Yo, Bitch!

na igen
megvan az elõnye hátránya is a nyomtatott változatnak is,meg az elektronikusnak is
érdekes dolgok ezek, mert pl. írni meg már csak gépen tudok kb.<#idiota>
a kézírásom iszonyatosan ronda, szinte kiolvashatatlan,mivel leginkább csak gépelek...könnyebb itt javítani is

az olvasás meg nálam rendszeres, de szakaszos...
mert vagy olvasós vagy írós korszakom van...egyszerre sosincs kettõ
ha olvasok könyvet,akkor nem írok semmit,ha meg írok vmit, akkor nem olvasok mást...

dedós dolog, de pl. elkezdtem összeírni egyszer,h miket olvastam el...mindenre nem emlékszem,de azóta folyamatosan hozzá írom,amiket elolvasok...
(persze sulis kötelezõk nem játszanak,mint a bevezetés a mikroökonómiába stb.)

verseket szoktam neten olvasgatni,mert ugye minden nem fér el a polcomon...és drágák a könyvek...ha meg regényt találok a neten...kinyomtatom magamnak<#vigyor3>

PrasCo
Való igaz. Sokan hülyének is néznek, hogy például az egyetemi jegyzeteim nem könyvtáriak, hanem ott sorakoznak "megvetten" a polcon (mégha a gatyám rá is ment), ahogy a könyvesboltokban is rendszeresen bûnbe esek még akkor is, ha amúgy másnak keresek ajándékot. A könyv "örök", és ami érdemes rá, azt szeretem a polcomon tudni. Már az érzés is más, hogy "az enyém", ha kell, "csak leemelem".
De az azért például nem mindegy, hogy X könyvet négyezerért (na jó: mondjuk antikváriumban ezerötért) megveszem a könyvesboltban, vagy ingyen letöltöm a MEK-rõl. Ezenkívül, ha elutazom, akkor a PDA-ba beletömök hét könyvet, mégis más súlya van, mintha a köteteket hurcolnám. 😊 Ráadásul azt is el kell ismernem, hogy így azokba is beleolvasok, és aztán magával ragad, amit amúgy könyven korántsem bizonyos, hogy megvennék. Gárdonyi, Móra, hosszú évek után pl. nemrég kellett rájönnöm, hogy pl. nem a gyermekirodalmuk miatt zseniálisak. Most pl. Kosztolányi cikkeit olvasom, melyet a háború alatt írt. Ha könyvben látom, minden tiszteletem és szeretetem mellett is elõbb nyúlok mellé Martin Rees Kozmikus Otthonunk-jához vagy Magyar Attila kísérleti régészeti könyvéhez. Így viszont letöltöm, mert "más nincs", elolvasom, és - hoppá! Érdekes! Elgondolkodtató! Mûvel! 😄
oliwwer
,,Néha olvasok, ha találok valami arra érdemeset."

Kevés olyan könyv van, ami teljesen le tudja kötni a figyelmem, de ha találok egy ilyet, akkor egész nap olvasok.
BB7
Nem! Nem annyira megerõltetõ! Csak át kell állítani a monitor kontrasztját! 😊
milk4
Néha olvasok, ha találok valami arra érdemeset.

De mivel nincs semmi ami érdekes,ezért nem olvasok.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pAtOcA
Igen, amikor szabadidõm engedi. Fõleg mostanába szoktam rá 😄

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

csak nagyon ritkán, ha tényleg nagyon érdekel egy könyv.
Legutóbb a Muszasi 1. könyvét olvastam, de a többit még nem tudtam megszerezni.
Amúgy is az ilyen harcmûvészeti/ezoterika jellegûek érdekelnek, ahtodik érzék, chi kung világa, ilyeneket forgattam.
Meg már két hónapja kölcsönkértem a Brave New World-öt (szép új világ) de még alig kezdtem bele, meg angolul olvasni ezt még felsõfokúval is kissé durva 😊
tigeroo
néha olvasok.

star wars könyveket olvastam régebben, meg harry potter. meg pár leslie l. lawrence
Bandee1987
Héha olvasok, ha találok olyan témájú könyvet (xx. századi történelemrõl például, legutóbb a kettéosztott Berlin történelmérõl olvastam)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Molnibalage
Bizony. A könyveknek van illatuk is. Kicsit furán hangzik, de néha csak egy illatara gondolok és beugrik a könyv és az, hogy milyen frankó is volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rockynhooo
kb 3 hónapja olvastam egy könyvet , csoporttársam mindig olvasot buszon , aztán kérdezem mit olvas, és mondta h ránézésre levette a legszarabb könyvet , ezt megcsináltam én is itthon aztán egész jó volt : D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hegi90
Igen rendszeresen.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJ Skyline
"a könyvnek megvan a maga varázsa" jobban ég, mint az e-book <#idiota><#idiota><#idiota> amúgy a régebbi könyveknek tényleg van egy jellegzetes szaga, kár hogy csak szagolgatom õket, bár cím alapján van pár érdekes aminek neki kezdenék. 2001 Ûrodüsszeia pl jó lehet könyvben, mondjuk biztos nem egy könnyen emészthetõ mû, film sem egyszerû azért.

én ebbõl a szempontból régimódi vagyok...
ha egy regényt akarok pl. elolvasni...sosem olvasnám gépen
a könyvnek megvan a maga varázsa
pl. az igazán régi könyveknek van egy furcsa szaga amit imádok..<#vigyor3>
meg azt tudom olvasni bárhol...buszon, séta közben...

PrasCo
Rendszeresen. MEK-rõl ált. fel szoktam rakni pár könyvet PDA-ra, és minden este olvasok egy órát-másfelet.
Igen, rendszeresen.

Rockynhooo
nagy ritkán

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NEOreg3
herripótter meg középsulis kötelezõk óta semmit

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lullaby
Igen, rendszeresen.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

DJ RX7

:3

DJKonya
Inkább újságot olvasok.
Kamionos újságot: Camion Truck & Bus😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Dick Riddick
Odatette a smiley-t.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Picar77
Néha olvasok, ha találok valami arra érdemeset

()() (^^)

Shifter
éppenséggel nem de olvasás 😄 de a kérdés könyvre szól igazad van de azért én úgy fogom fel hogy olvasol-e

&#3232;_&#3232;

Carlos
Igen, rendszeresen.

Þór vígi þessi rúnar

HöfEE
"Néha olvasok, ha találok valami arra érdemeset."
Szerintem olvasnék többet is, de csak számítógépen olvasok e-book -okat.
Sajnos ez elég megerõltetõ tud lenni fõleg ha sokáig olvassa az ember. De hát ez van, szegény ember vízzel fõz.

Littlepig13
Igen, amikor szabadidõm engedi.
de olyan ritkán van h van szabadidõm^^

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

ChaosTeam
Kézikönyveket szoktam olvasni 😄( Users Manual )
MR ME
néha, nagy ritkán...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
jol gondolod,6ig birom barmivel aztan meg koma...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Molnibalage
Szerinted ezek könyvek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Mindig is szerettem olvasni. Jó pár könyv van már a hátam mögött.
Mostanában ha nagyon elfoglalt vagyok, hangoskönyveket is szoktam hallgatni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

joshua
Igen, rendszeresen.

Shifter
Igen, amikor szabadidõm engedi.

ingyér kapok gameszart (gamestar) meg PC World meg Csikk magazin (chip magazin) minden hónapban 😄 ezekt szoktam olvasgatni

&#3232;_&#3232;

Benny04
ja

DJ Skyline
mivel a könyrõl szól a kérdés, így "A szórólapok olvasásnak számít?", tehát nem olvasok könyveket

Ritkán........a Verne-regényeket nagyon szeretem....jobbára azokat a könyveket szoktam újraolvasni, amiket már elolvastam egyszer.

mama 2
OMG. Nem folyik ki a szemed 20 oldal után? Nekem igen. Gépen nem jó szvsz.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

BB7
Leginkább a gépen olvasok! ...
Aquir
Annyira egyértelmû vakon is hogy melyik pont fog gyõzni.. 😊 én is arra nyomtam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kovacsgellert
Változó. Pont úgy ahogy nálad. Én is elolvastam az alapítvány sorozatot méghozzá hozzám képest rekordidõ alatt, asszem 2 hét...Azután meg még elolvastam 10 Asimov könyvet a Alapítvány Trilógiával együtt kb. 1 hónap alatt. Azután két hónapig semmi, akkor megjelent a HP7 az 3 nap alatt megvolt, azután mergint semmit, most meg valami Tamás bátya kunyhója címû könyvet olvasgatok, elég jó.

Molnibalage
Változó. Volt, hogy 1 évig szinte semmit. Aztán 1 hét alatt végimentem az egész alapítvány sorozaton.

Többinyire haditechnikai vagy történelmi könyveket olvasok. A "szépirodalom" (már a szó is vicces...) nem érdekel.