A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ale Alonso! poppe fan club™
Nem baj, az elsõt úgysem taszítja le senki <#idiota>#idiota>
Mert az minden,csak nem versenysúly<#idiota>#idiota>
Apoláris apolárisban,poláris polárisban.Nos az alkohol,és a zsír is apoláris dolog.Tök jó dolog a kémia.
Bár lehet, hogy csak az egymásra rakott francirúd tárcsákat kívánta meg hirtelen 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elég extrém helyzet lehetett 😄D
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
You\'ll never walk alone!
ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ಠ_ಠ
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Magára vessen csak, de ha felnõ, erre még csak hízni fog, és akkor lesz igazán durva a helyzet.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sajnos egyelore ennyi 169cm mellett a 42-3kg nagyon keves 70kg kene hogy legyek normalisan.😞(( nem birok vhogy meghizni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szerintem ez egy ideális párosítás. Nem vagyok sem sovány sem kövér.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ