A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gimi elsõ évében lettem netfüggõ 😊 jó régen volt már..
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
aztán ugye korlátlan, most a 6. éve, elõször 512,es aztán 1megás, aztán 4, és most 8megás nettel.
ennyi az én kis történetem 😊
u dont have to listen anybody else but me
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(sg elõtt a gamestar.hu-n kommenteltem, a top 3 felhasználóban bennevoltam<#idiota>#idiota>)
Kb. '98-'99 környékén ültem elõször a net elõtt. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Talán a sztereotípia jobb szó lenne
Az utolsó mondatodat nem értem, de már nem aktuális a kérdés
A többi miért nem szerepel?Ez bizony rasszista.Korrekciót a többi is vagy ha nem akkor ezt a válaszlehetõséget kivenni
"Ill Nino - Te Amo...I Hate You" jó zene szerinted?
Opciók:
* A legjobb!!!
* Nem rossz.
* Olyan jó, mint a "Maximum The Hormone - Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nurururerorero"
* Nem olyan jó, mint a "Maximum The Hormone - Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nurururerorero"
* Ez a szám rossz, inkább a mosógépfrekvenciát preferálom.
Szoktál levegõt venni?
Opciók:
* Sosem, szerintem felesleges.
* Elõfordult már, de nem jellemzõ.
* Mikor-hogy.
* Elég gyakran veszek.
* Mindig veszek levegõt, a fizetésem is rámegy.
* Én ugyan nem költök rá pénzt, inkább ellopom.
* Azt hittem ingyé' van.
Csupa tej, mogyoró...
Opciók:
* meggylekvár
* mákosguba
* nutella
* patiszon
Okosabb vagy mint egy ötödikes?
Opciók:
* Igen, ráadásul még szebb is
* igen, de csak 5-10%-kal
* Nem hiszem, de egy negyedikesnél azért okosabb vagyok
* Nem, de én legalább már voltam nõvel.
* Nem, mert bölcsészhallgató vagyok
Utoljára H.P. Lovecraft novelláit olvastam, aki szereti a horrort, annak ajánlom figyelmébe. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu