A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Miért kellene átmenni a piroson? Abból indul ki a kérdés feltevõje, hogy épp át akarsz menni a piroson...
Az lesz a válaszom, már most beírom, hogy Egyéb... Nem megyek át piroson!!! Csak abban az esetben, ha autóval vagy motorral vagyok és ha féktávon kívül tudnék csak megállni, mert éppen akkor észleltem a lámpa átváltását sárgára. Ennyi. Tehát nem mutatok rossz példát sem a saját autóban ülõ gyerekeimnek, se másénak.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem hisezm, hogy csak nekem juthat eszembe értelmes kérdés, vagy csak szerintem hülyeség a mai kérdés.
Egy 5.es iskolásnak is meglehet az értelmes kérdése, és nem az a legfontosabb hogy hány tanárát dugta volna meg...
Például lehetne kérdés, hogy mikor voltál elõször szerelmes, hányadikasan volt az elsõ csókod és így tovább. Olyan dolgokra kérdezzetek már ami már szinte minden emberrel megtörtént, vagy 100% hogy meg történik majd késõbb.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Politika nem kell, azon úgysem tudsz változtatni. Feleseleges szócséplés lenne belõle.
A lézerpuska hangja valóban nagyon érdekes kérdé lesz majd valamelyik péntekre -.-
Szóval azoknak akiknek reagáltam bocs, nem akartam lebaszni senkit. Ritka szar napom volt, és eléggé magam alatt vagyok, és ugrok mindenre.
Clio: te olyan jókat flémeltél, vitáztál az elmúlt napokban, hetekben, ne mondd már, hogy nem érdekeltek azok a témák, mert tudtál róla beszélni.
Többiek + Clio: Kellenek lazább napok is. Igen, errõl a kérdésrõl beszélni sem lehet, talán még az eredmény sem érdekes annyira, majd lesz jobb. Nem lehet minden napra politikát betenni, mert sokakat meg az ilyen komolyabb és vitázósabb jellegû kérdések irritálnak. Általában próbálunk odafigyelni arra, hogy azonos téma ne kerüljön elõ túl gyakran. Van akinek csak bizonyos típusú kérdések jönnek be, de nem lehet minden napra olyat betenni, mert másnak meg pont az nem tetszik. Vannak lazább napok, vannak olyanok amikor jót lehet vitázni, basszus, minden nap más kérdés van, lehet nem minden nap kerül be érdekes, de elég gyakori a váltás ahhoz, hogy gyakran kerüljön elõ olyan, ami bárkinek tetszhet.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
huha holnap az én kérdésem lesz ahogy nézem 😄 yaay \o/
pont aznap jutott eszembe az egész mikor mentem suliba :d
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
olyan dolgokra gondolok, amik érdekelnek sok embert és segíthet azoknak akik még valamilyen döntés elõtt állnak azzal, hogy a tapasztalatukat megosztják...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
már látom a következõ kérdést:
Te szoktad olvasni A nagy szavazó topikot?
Kreativitás hiánya az ingerszegény életmódotokból ered?
Olyan kérdések kellenének, hogy abból hasznunk is legyen, ez lenne a topik értelme, de ne haragudjon már meg a kérdés feltevõje, de ez, hogy beírod-e a szavazatod... eleve hülye kérdés, aki írni fog rá reakciót az eleve szokott valamit beírni és nem mást, mint amire szavazott.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
<#bohoc>#bohoc>
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Vótmá nem?
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én amúgy nem vagyok ilyen nagy demokratikus beállítottságú, benyomom a legnépszerûbb ötleteket (hogy azért ne mondjátok, hogy csak a szar között túrkálok), aztán nézelõdök, válogatok, valamikor csak 5 oldallal arrébb találok olyat ami tetszik. Nem nagyon nézem meg a szavazatok állását, nekem elég annyi, hogy az elsõ pár oldalon úgyis népszerûek vannak. 😊 Mondjuk mostanában rohadtul nem csinálok semmit sem, az alatvalók dolgoznak. 😄 De néha azért berakok 4-5 kérdést, rendszeresen olyankor szokott valami izgi vita lenni. 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
szóval. amíg le van zárva a beküldés, addig használja ki mindenki az idõt, és gondolkozzatok kérdéseken, alakítgassátok, hogy egy jó, és érdekes kérdés legyen. és ne az legyen, hogy ez már megint egy érdektelen kérdés, vagy ezt kb. már harmadszor utasítjuk el, mert volt már. ha kell, írjátok fel egy lapra, jegyzettömbbe, word dokumentumba, és így nem lesz elfelejtve. ha esetleg valaki nagyon nem bírja magában tartani, és kb. az évszázad kérdését tenné fel, az írja le akkor a panasztopikba, aztán beküldjük mi. (azért ne ide, mert itt lehet, hogy elkallódik a kommentek között)
láltéma
szóval bírják ki azok, akiknek nem tetszik egy adott kérdés. és ilyenkor sajnos bele kell törõdni a "többség dönt, egység nyal" címû mondatba. lehet nem hangzik szépen, de sajnos ez van. nem tudok mit csinálni sajnos, fogadjuk el, hogy valakit érdekelnek a komolytalan, érdektelen, semmitmondó kérdések is. különbözõek vagyunk, mindenki másra kíváncsi, és ettõl lesz sok kérdés itt.