A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én mostanában azt vettem észre, belépek, nyomok egy szavazatot, és nem is tudok mit beírni. Nem is igazán lehet. "Hogyan számítógépezel? Állva vagy fekve?" Ez a mostani is számomra teljesen semmitmondó.
Ne haragudjatok, nem fikázásnak szánom, nem is szeretném hogy ez jöjjön le belõle.
Egyszerûen számomra teljesen érdektelenek ezek a kérdések.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem véletlenül lett kikapcsolva most a beküldések lehetõsége. köszönjétek azoknak a kisiskolásoknak, akik mostanság rendszeresen szétbarmolják az oldalt. és egy jó darabig nem lesz most visszakapcsolva, mert:
1. kb 160 kérdés van még hátra, egy kicsit fogyjanak most belõle
2. majdnem 310 elutasított kérdés van, ez nagyon sok.
három dolog a hülye kérdésekhez:
1. minden bekerülm ami ellett fogadva
2. a kedves közösség juttatja be az ilyen kérdéseket igazából a sok szavazattal. 😊 tehát ha valaki azt mondja, hogy gyökér kérdés van most, akkor lehet éppen 50-60 embert gyökerezett le, mert õk támogatták az adott kérdést, õk is gyökerek lennének akkor? 😊
3. általában az ilyen tingli tangli kérdések végeznek a Teljes toplista elsõ oldalán, példa: "Hogy szoktál gépezni?" 300 szavazat, "Legalizálnád a különféle drogokat?" 262 szavazat. pedig a drogos kérdés komolyabb szerintem, mint az, hogy milyen pózban gépezel. sokszor a topa kérdésekre jön a legtöbb szavazat, azokon mennek a nagy beszélgetések.
szóval néha a hülye kérdésekre vevõk az emberek, nem feltétlenül lesz a komolyabb kérdésnél nagyobb beszélgetés, több szavazat. jó mondjuk én sem tudom mit lehet errõl a mai kérdésrõl beszélni, de mint mondtam, idõ után minden elfogadott kérdés bekerül, szóval mindegy, hogy ma kerül be, vagy 2 hét múlva. és kilehet bírni szerintem, valamikor nekem sincs ínyemre sok kérdés, pl én nem szeretem a nagyon komoly, elvont kérdéseket, meg a vita témákat ahol már nyílnak a bicskák, vagy 2 félre szakadnak a topikba írók. és egy idõben sok ilyen kérdés jött, szóval nem olyan könnyû olyan kérdést találni, ami nem elvont, de nem is egy im.net-es közvéleménykutatásra hajaz. de idõvel be fog kerülni a Tent City-s, és a Milyen színû a hajad? kérdés is. 😊) csak hogy legyen példa a két végletbõl.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Nem letolásnak szántam, csak kicsit zavar hogy panaszkodni mindenki tud, de a havonta beérkezõ három normális kérdésból kettõt én küldök be.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Komolyan mondom, aki beírja, hogy nem szokta beírni! XD
Tíz érdektelen kérdésre jut egy normális.
Jó lenne olyan kérdéseket összeválogatni, amik nem egy népszámlálói nyomtatványra hasonlítanak.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De mar volt ez a szavazas...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
picsába, elbasztam 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
gyökér kérdés...és el is van gépelve ez a válasz... no mind1...
Þór vígi þessi rúnar
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
u dont have to listen anybody else but me
ui.: Csáááá Waren! De régen találkoztunk! Rendbejött már a hüvelygombád?
Toshiba L300-2C5
DFTBA ಠ_ಠ
én atom tv függöö vok 😄
Ja és a Pax tv-n a Mesterkurzust, amikor Müller Péter, vagy Popper Péter tart elõadást.
gamertag: kenobita