A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

tigeroo
Átmegyek, de rászólok: Maradsz!<#idiota> LOL.

amugy énis megvárom mig zöld lesz, azt a fél-1 percet kibirom nyugiban
Shifter
Nem foglalkozok vele, átmegyek.

Leszarom a kis taknyost... Ha kisgyerek akkor az anyjával van vagy az apjával vagy nagymamával tökmindeggy... az úgyis rászól hogy ezt nem szabad amúgy meg ha felnõ rájön hogy nincs ideje a pirosnál várakozni ha nem jön semmi...

ui.: én sose megyek sehova gyalog XD

&#3232;_&#3232;

HUN Fittikém

Rockynhooo
attól függ mennyire sietek...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

poppe
és most játsszunk el a gondolattal, hogy gyalogosként várakozol a lámpánál :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

NEOreg3
egyéb: sosem vezettem még autót, fogalmam sincs mit csinálnék, de valószínûleg várakoznék, én elég ráérõs vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
neked sincs felelõsségtudatod, majd ha lesz gyereked kialakul...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

poppe
már nem vagyok kisfiú, és fel tudom mérni a helyzetet :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ez aztan nagyon logikus volt :DDDDD Akkor en teged sajnallak, mert ezek szerint neked sem tanitottak meg a szuleid, h a piroson nem szabad atmenni.
Mint ha magad ellen irnal :DDD

poppe
jaok. akkor viszont valld be, h nem szereted a kihívásokat :D

Jó, Pesten mást jelent a csúcsforgalom, mint itt :D
Pest: álló kocsisor
Itt: sok autó, és mindegyik legalább 50-el megy

poppe
csúcsforgalom? hisz akkor áll az egész város :) olyankor pláne bárhol át lehet menni :D

zsutyesz
ott meg úgysem tudsz :D

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

A zebra csak akkor jó, amikor egy négysávos úton kell átmenni csúcsforgalomban a város közepén :D

Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni...
Picar77

()() (^^)

poppe
ja, lúzerek mennek át a zebránál :DD

clio1616v
Ez nagyon így van ^^

Ha jobban belegondolok én sem a zebrán megyek át ha piros van hanem a lehetõ legrövidebb úton megyek ha gyalog közlekedek.

Nincs aláaknázva az aszfalt hogy csak a zebrán lehet átmenni az úton.

De azért érdemes körülnézni, a figyelmesség itt is fõ szempont.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csak akkor megyek át a piroson, ha nagyon sietek, vagy pedig késõ van, és közel - távol egy autó se. Ezekben az esetekben nem érdekel ki figyel, ha nem rendõr az illetõ :)

OrioN the S
nem :D csak sietett valahova en meg utba voltam hirtelen ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

poppe
ha látom h biztonságosan át tudok menni, át is megyek. annyira kicsi már nem lehet a gyerek, ha egyedül közlekedik. nagyon sajnálom, ha a szülei nem mondták el neki világosan, h piroson nem mehet át...

zsutyesz
beszóltál neki? :D

OrioN the S
Miota az iskola elott a zebran elutott egy tanar (!!!:D) azota megvarom a zoldet. Neha van kivetel ,de ott is csak akkor megyek at ,ha biztonsagos.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergobaby
Alapból sem mennék át...

Toshiba L300-2C5

DJ Skyline
egyéb
nagyon változó nálam, hogy mikor megyek át a piroson és mikor nem. én általában olyan helyeken jövök megyek, ahol nagyon sok ember jön megy. tehát a zöldre várók fele elindul minimum, és nem oszt nem szoroz hogy most én is megyek-e velük, vagy nem. hogy most kisgyerekek is vannak ott, nem szoktam nézni igazából. alapvetõen átmegyek a piroson, de csak akkor, ha látom hogy nem jön autó, vagy ha nagyon messze van. ha öcsém velem van, akkor viszont sosem megyek át, megvárjuk, míg zöld lesz.

LordVenom
Alapból sem mennék át a piroson.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Molnibalage
Csak késõ este szoktam átmenni a piroson mikor nyilvánvaló, hogy 400 méteres körzetben nincs autó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos

Amúgy csak nagyon ritkán megyek át piroson. Néha ugyan átmegyek, ha közelstávon nincs senki.

Þór vígi þessi rúnar

chhaya
Nem nagyon szoktam átmenni a piroson, ha meg igen, akkor sem érdekel, hogy nézi-e valaki. Az a leggyakoribb, hogy spontán rohangálok át az út közepén, így meg van oldva a dolog. <#vigyor>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zsutyesz
mindjárt gondoltam, h jó...
akkor válaszolnék: sz@rok az egyetemre :D

clio1616v
ne vedd ezt biztosra, de a többség az most végzi az egyetemet vagy majd oda szeretne menni, ezért jó a kérdés

zsutyesz
Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni. - néha elõfordul, de általában nem megyek át piroson.

poppe
gyalog a bogarak járnak... :D

zsutyesz
Most mi a toszér' kell már elõre kötekedni? Amikor nem tetszik a kérdés, vagy hülyeségnek tartod, akkor nem kell szavazni...ennyi.

zsutyesz
diploma? itt a többség még a középsulit se végezte el...

clio1616v
Olvasd el mégegyszer amit írtam. Gondold át mit jelent. Utána pedig ígérd meg, hogy ha közlekedsz akkor ott figyelmesebb leszel.

clio1616v
Igen.

GregSB
"Ha gyalog vagyok, nem megyek át a piroson. - Ezalatt azt értem, hogy ha piros van akkor nem indulok el, nem lépek rá a zebrára. Ha pedig villog akkor sietek átmenni, hogy ne zavarjam a haladni akaró autósokat."

Aha, szóval akkor egy külvárosi lámpás zebránál ott állsz kb 2 percet a pirosnál, amikor nem jön egy autó egyik irányból sem, csak mert piros a lámpa? Eléggé ráérõs ember lehetsz :D

Darukezelõ
Nem csipás a szemed? "Átmész a zebrán, ha piros a lámpa...?" Te a zebrán mivel mész át? Autóval, motorral? Elég jól tolod. :)

clio1616v
1. Ha gyalog vagyok, nem megyek át a piroson. - Ezalatt azt értem, hogy ha piros van akkor nem indulok el, nem lépek rá a zebrára. Ha pedig villog akkor sietek átmenni, hogy ne zavarjam a haladni akaró autósokat.

2. Ha autóval vagy motorral vagyok, hasonlóan teszek, nem indulok el piros lámpánál.

Így nem mutatok rossz példát sem.

De biztos nagyon elfáradtál és emiatt nem fog az agyad rendesen, én most ébredtem...

Holnapra fuss neki te is újra a kérdésnek, ja és sehol nem volt hogy gyalogosan közlekedsz, lehetsz akár biciklivel is.

Igen, mindig beírom. Mint most is... :)
Darukezelõ
"nem mutatok rossz példát sem a saját autóban ülõ gyerekeimnek" Mindezt gyalogos ként, értem én. <#idiota> Vagy várjál rájöttem. Te gyalog vagy, de a gyerekeidet húzod magad mögött egy autóban, és nem mentek át a piroson. :DDDDDD Vagy másik lehetõség, gyerekek állnak az autók sávjaiban, és várják, hogy zöld legyen a lámpa? Ha véletlenül átmész a piroson, mert már nem volt elég táv megállni, akkor meg kimorogsz az ablakon, hogy "Maradsz!" Na melyik a nyerõ?

clio1616v
Nem megyek át piroson, eleve ritkán gyalogolok, akkor meg nem a piros lámpán megyek át, mert tudom milyen szar az autósnak, ha a gyalogosok úgy kolbászolnak a zebrán, hogy piros nekik a lámpa.

clio1616v
fuss neki mégegyszer a kérdésnek, szerintem én jól értettem a kérdést.

"Leírás: Piros a lámpa, de nem jön autó, épp átmennél, de látod, hogy egy/több kisgyerek várakozik a zöldre. Átmész? (( Avagy milyen példát mutatsz ))"

Eleve feltételezi, hogy éppen szándékodban áll átmenni a piroson.

Van neked való válaszlehetõség is. És azért valljuk be, ha siet az ember és nem jön semmi, azért elég sokan átmegyünk a piroson. Fõleg, hogy nagyon hülye helyekre képesek lámpát tenni. Na de ez még off, most vitatkozzunk a jelenlegi kérdésrõl <#idiota>

htr93
aki a "milyen hangszeren játszol-t" írta.... biztos hogy q**ára nem ért hozzájukXD