A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
amugy énis megvárom mig zöld lesz, azt a fél-1 percet kibirom nyugiban
Leszarom a kis taknyost... Ha kisgyerek akkor az anyjával van vagy az apjával vagy nagymamával tökmindeggy... az úgyis rászól hogy ezt nem szabad amúgy meg ha felnõ rájön hogy nincs ideje a pirosnál várakozni ha nem jön semmi...
ui.: én sose megyek sehova gyalog XD
ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mint ha magad ellen irnal :DDD
Pest: álló kocsisor
Itt: sok autó, és mindegyik legalább 50-el megy
Ha jobban belegondolok én sem a zebrán megyek át ha piros van hanem a lehetõ legrövidebb úton megyek ha gyalog közlekedek.
Nincs aláaknázva az aszfalt hogy csak a zebrán lehet átmenni az úton.
De azért érdemes körülnézni, a figyelmesség itt is fõ szempont.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nagyon változó nálam, hogy mikor megyek át a piroson és mikor nem. én általában olyan helyeken jövök megyek, ahol nagyon sok ember jön megy. tehát a zöldre várók fele elindul minimum, és nem oszt nem szoroz hogy most én is megyek-e velük, vagy nem. hogy most kisgyerekek is vannak ott, nem szoktam nézni igazából. alapvetõen átmegyek a piroson, de csak akkor, ha látom hogy nem jön autó, vagy ha nagyon messze van. ha öcsém velem van, akkor viszont sosem megyek át, megvárjuk, míg zöld lesz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy csak nagyon ritkán megyek át piroson. Néha ugyan átmegyek, ha közelstávon nincs senki.
Þór vígi þessi rúnar
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
akkor válaszolnék: sz@rok az egyetemre :D
Ale Alonso! poppe fan club™
Aha, szóval akkor egy külvárosi lámpás zebránál ott állsz kb 2 percet a pirosnál, amikor nem jön egy autó egyik irányból sem, csak mert piros a lámpa? Eléggé ráérõs ember lehetsz :D
2. Ha autóval vagy motorral vagyok, hasonlóan teszek, nem indulok el piros lámpánál.
Így nem mutatok rossz példát sem.
De biztos nagyon elfáradtál és emiatt nem fog az agyad rendesen, én most ébredtem...
Holnapra fuss neki te is újra a kérdésnek, ja és sehol nem volt hogy gyalogosan közlekedsz, lehetsz akár biciklivel is.
"Leírás: Piros a lámpa, de nem jön autó, épp átmennél, de látod, hogy egy/több kisgyerek várakozik a zöldre. Átmész? (( Avagy milyen példát mutatsz ))"
Eleve feltételezi, hogy éppen szándékodban áll átmenni a piroson.