A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
szép dolog amikor a robotautótól idáig eljut estére egy téma😊

ezért jó ide járni😊)

halálos, mert rohadt sok embernek elbaszta már az életét valamilyen mértékben. Fejlettebb és biztonságosabb technológia a kertben szocializálni a 12 éves gyereket mint chaten, mert ott kevesebb az esély a pedofilokra.
sweech
te mókamester.

Shifter
ennyi erõvel a szgép is halálos mert az arcomba robban 1 kondi XD

ಠ_ಠ

Aquir
de ha már van egy kifejlesztett biztonságosabb technológia akkor azt használjuk, minthogy jókedvbõl meghagyjuk a másikat..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ha úgy gondolod, hogy egyetlen haláleset sem engedhetõ meg, inkább tiltsunk be mindent, minthogy fejlesszük õket.
Aquir
de meg lehet elõzni vele, és egyetlen haláleset sem engedhetõ meg! Gondolj már bele hogy minden fontos ebbõl a szempontból
Gondolj arra hogy valaki közeledben meghal és társadalomban élünk, attól hogy mindennap megtörténik, nem engedhetõ meg. A halálesetek "csak" emberi hibák miatt vannak, és ha nehézségek nélkül megtehetõ akkor meg kell tenni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

inkább nuku robotizáció, és nuku motorizáció.

haláleset meg minden oldalon van.
Aquir
inkább robotizáció mint pár haláleset
mert bizony ez van a másik oldalon

tenkenorman
nekem kizárólag benzines, négykerekû, hátsókerék meghajtásû kell!

http://www.tenke.hu

SötétBarom
Az autó vezetése szórakoztató. Nem szeretnék robotautókat, maximum opcionálisan. Azt leszarom, ha elektromos lesz, vagy hidrogénes, vagy tökmindegy, csak hagyják meg a vezetés örömét. Persze igen jó lenne nyaralni menni úgy, hogy fel a sztrádára, autodrive, aztán irány 260al a célállomás (ugye automata vezérlésnél nem lenne szükség sebességlimitre).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

érdekes, hogy a fejlõdés eddigi szinte összes aspektusát a történelem folyamán többen utasították el, mint támogatták.
Na most akkor feltétlenül jó-e az nekünk, hogy ott vagyunk, ahol? 😊
Ne legyen !Jobb szeretem én irányítani az autót.Még utas sem szeretek lenni,mert ugye nem vezetünk egyformán.<#wow3>

gergobaby
NE, bár a sok szõkenõ 😊

Toshiba L300-2C5

Szabi84
jön a skynet meg minden...

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

birdo
Ne legyenek robotautók.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

kell a fasznak, utálom a robotokat, mert: köcsögök.
Ne legyenek robotautók...
Littlepig13
Ne legyenek robotautók.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

poppe
én is sejtettem, de nem árt biztosra menni 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ability
Jogos, én nettóra gondoltam, vagyis ahhoz írtam az opciókat.
poppe
ja, még kéne h bruttó v nettó, különben mindenki ezen akadna fent 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DJ Skyline
attól függ mennyire vevõ rá a nép, lehet pár nap, de van olyan is ami tavaly nyár óta bent van.

poppe
amúgy mennyi egy kérdés átlagos átfutási ideje, beküldéstõl kiírásig?

clio1616v
Nem vállalom a lektorálást, csak vélelmezem.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ability
Én azért vagyok ellene, mert a népszerûek között is van olyan, ami nem annyira jó, illetve a bekerülés elõtt mindenképp át kell fogalmazni általában a kérdéseket, és akkor már inkább csak ott tegyük meg, ahol szükséges is. Meg hiszek abba, hogy most pl. jobb kérdéseket tettem be, mint amik sorra következnének. Bár vannak ott is jók, nem arról van szó, de ugye ügyelni kellene arra is, hogy egymás után ne kerüljön be azonos témakör és társai...
DJ Skyline
most se nagyon kerül be olyan kérdés, ami nincs elbírálva. igazából annyi a különbség eközött és a mostani állás között, hogy a rendszer csak a legnépszerûbbeket teszi be, mi meg olyan kérdéseket is beteszünk, ami nem épp a legnépszerûbb kérdések elsõ oldalán van, de ugyanúgy lehet jó. kipróbálhatjuk végülis pár hétig, de én is a talán és a nem igazán támogatom között vagyok.

Aquir
egy határozott talán

Ability
Ötlet: akarunk-e olyat játszani, hogy kivesszük az irányítást az adminok kezébõl, és a rendszer minden nap az aktuális legnépszerûbb ötletet teszi be automatikusan? Szóval teljes mértékben a közösség pontozása alapján kerülnének be kérdések.

Én egyéni véleményem alapján nem szeretném, de felmerült mint ötlet, és ha alaposan megszabjuk a szabályokat, akkor mûködhet is. Szabályok: nem kerülhet be a kérdés addig, amíg nincs elbírálva, stb...

Várom a többi admin véleményét is ide, ne az admin oldalra.
clio1616v
Várj még, csak éppen ránéztem a kérdésekre, a "Lehet"-et azt arra írtam, hogy "Aztán lehet szar ízlésem van. 😄".

Majd meglesem, de ha már válogattad, annyira szörnyû nem lehet ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

poppe
jövedelmes kérdésnél jók az opciók sztem... ahol 30 alatt van, az csak ne netezzen, akinek meg 300k fölött, az fulladjon meg 😄

DJ Skyline
hülyébbnél hülyébb kérdések. :| semmitmondó az összes. <#sniffles>

<#gonosz1><#gonosz1>

DJ Skyline
ha idõben indulok el, nem szorulok arra, hogy 180-nal menjek. 😄

Ability
Hát pedig szerintem kicsit más világ, mint amik eddig kerültek be, ráadásul ha elejétõl a végéig áttúrnád a kérdéseket, akkor nem sok jobbat találnál. Ez most nem ízlés kérdése, mert tuti van akinek ezek nem tetszenek, de vannak olyan elvetemült baromságok is, hogy májgád. De akkor értem én: minden szar neked. 😄
Shifter
ha sietsz elég sok idõt lehet megspórolni 😊

&#3232;_&#3232;

Ability
Tervezett kérdések gyûjtõhelye -> Oldalt: várólista
clio1616v
Lehet ^^

DJ Skyline
és az nekünk jó? 😊

poppe
osztán merre vannak ezek a kérdések? egy újat se látok, meg jövedelmeset se

Shifter
ui.: éjszaka simán lehet húzni végig 180al...

&#3232;_&#3232;

Shifter
hát sztem simán... nem kéne használni a fénykürtöt sokkal gyorsabb és dinamikusabb lenne a közlekedés, csak éppen a kamionosoknak kéne megmondani hogy csak a külsõ sávban...

&#3232;_&#3232;

Ability
Megjegyzem: március 9-tõl jönnek azok a kérdések, amiket én tettem be, és próbáltam úgy összeválogatni, hogy azért érdekesebb legyen, mint amik mostanában voltak. Aztán lehet szar ízlésem van. 😄
Ability
Nu babáim, ma eszméletlen módon lusta voltam, és dologzni most büdös, szóóóóóóval, nagy ráérésemben bepakoltam jó sok kérdést várólistára. Érdekelne Clio és a többi elégedetlenségét kifejezõ személy véleménye, szerintem ezek azért már érdekesek. Nem mindegyik komoly, nem mindegyikrõl lehet beszélni, de vagy érdekes maga az eredmény, vagy lehet sztorizgatni, vagy éppen vitázni, mert kellõen komoly. A jövedelmes kérdésnél meg várom mindenki véleményét, hogy jók-e így az opciók...
poppe
emésztene fel a tûz belülrõl 😄 aztán jöhet a sci-fi 😄

broman191
<#eljen><#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ChuckyHUN
szívünk örökké a belsõ égésé lesz. ámen

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

elitehun
Tehát nem a külseje lenne olyan mint egy tolószék hanem a funkciója csak nagyobb távokra XD
elitehun
Sztem lehetne pl a vakoknak vagy a mozgássérülteknek tehát olyan lenne mint a tolószék csak kicsit drágább
broman191
Minek? Jók a mostaniak. Már amelyik... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

HUN Fittikém
Mondták már neked, hogy nefürgyéle?