A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gondolj arra hogy valaki közeledben meghal és társadalomban élünk, attól hogy mindennap megtörténik, nem engedhetõ meg. A halálesetek "csak" emberi hibák miatt vannak, és ha nehézségek nélkül megtehetõ akkor meg kell tenni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
haláleset meg minden oldalon van.
mert bizony ez van a másik oldalon
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na most akkor feltétlenül jó-e az nekünk, hogy ott vagyunk, ahol? 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én egyéni véleményem alapján nem szeretném, de felmerült mint ötlet, és ha alaposan megszabjuk a szabályokat, akkor mûködhet is. Szabályok: nem kerülhet be a kérdés addig, amíg nincs elbírálva, stb...
Várom a többi admin véleményét is ide, ne az admin oldalra.
Majd meglesem, de ha már válogattad, annyira szörnyû nem lehet ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
ಠ_ಠ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64