A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok a szõke nõ, meg a vén fasz aki nem tud kuplungolni és lefullad elõtted, mégse fikázod a forma1et :D
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ಠ_ಠ
u dont have to listen anybody else but me
Ale Alonso! poppe fan club™
Budapest egy rakás fos, finoman szólva.
Inkább laknék Kukutyinbéresalsóján közel egy másik nagyvároshoz, de Pest?
Önszántamból SOHA.
#31334 peldaul az sem graffiti ,hanem barbarkodas ,de gondolom neked egyre megy..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
graffiti az ami szép, igényesen kidolgozott szöveg.
amirõl ti beszéltek az a falfirka, az gusztustalan és ronda.
DFTBA ಠ_ಠ
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Zaj, szmog, kosz , bûz.
Budapest, Budapest te csodás...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
DFTBA ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem sokszor jártam Pesten, szerintem nem is fogok :)
Ott is szar a közbiztonság,meg van olyan része,ami nem olyan szép, stb.
Ráadásul kõbunkók a csehek.
Persze a mi fõvárosunk sem csillog-villog.
Kutyakakán kell átgázolni a graffitis aluljárókig...kosz meg szutyok van bõven (mint a nagyvárosokban általában-itthon).
De...!
Hiányoznak a felhõkarcolók, egy normális belváros hangulatos sétálóutcákkal éttermekkel kávézókkal.
Nincs megoldva a kzölekedés, a parkolás a közbiztonság, koszos, lepusztult, kihalt és rideg.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
btw a város szép és hangulatos, de néhány dolog nem tetszik.
DFTBA ಠ_ಠ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pest nagy része egy pöcegödör. Budán is vannak ilyen helyek. Csak menj végig a Gellért tértõl a Margit hídig. Okádék. Hihetetlen adottságok lennének azt az budai oldal fele szó szernt szét rohad. Akkor vigyázó szem Prágára. Ott szó nem lehetn errõl a belvárosban és a vár környékén.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Debreceni lévén nem a kedvenc városom. Vannak vele gondok. Nem is kevés. Nagyon zsúfolt, nagyon sok a bunkó ember, büdös (hihetetlen, hogy a bélvárosban is állandó csatorna szag van, a szmogról már nem is beszélek), tele van romos épületekkel (van olyan környék ahol inkább az úttesten megyek az autók mellett mert félek, hogy rám omlik a ház, pl. a nyugati mellett a szondi utcában), ráadásul a nevezetes épületeket, helyeket kivéve nem egy szép város, zöld terület alig akad. Meg lehet nézni Szegedet, Sopront, Debrecent... stb. messze szebb városok mint pest. De mivel munkalehetõség meg inkább itt van, ezért én is itt vagyok.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
eddig 2x voltam budapesten hát valami eszméletlen. zsúfolt, nagy a forgalom, stb...
Pl. ,ha a nyugatinal az aluljaroban atsetalok akkor szegyenlem. Ha felmegyek normafara vagy a vaci utcaba setalok vagy hasonlo szep ,kulturalt helyeken akkor eszembe jut ,hogy valojaban milyen szep varosban lakok.
Mindig elgondolkozok rajta ,hogy milyen lehet turistakent Budapesten lenni.
és én mit is írtam? tessék ezt :)
"és ha nehézségek nélkül megtehetõ akkor meg kell tenni"
a bezárt "idilled" (mert te sem úgy érted) egy hülyeség mivel minden élõlénynek szükséges egy alapszintû szabadság
mondom alapszintû. Mert mióta társadalomban élünk (mióta törzsben stb., tökmindegy) azóta nem tehetsz meg azt amit akarsz
meg persze 1. számban a körülmények határozzák meg mit tehetsz (a születésedtõl kezdve (sõt még az is hogy mit predesztináltak az az elõtti körülmények)), mert te is egy körülmény vagy, de csak 1 a sok közül és a körülmények döntenek mindenrõl. a létrõl, a halálról, MINDENRÕL :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a robotizált közlekedés csak tömegközlekedés formájában nyerne igazán értelmet.
Másrészrõl az én gondom ezzel a dologgal, hogy - ugyan apránként, talán észre sem vesszük - de folyamatosan eggyel beljebb és beljebb teszik a lécet az auránk felé :)
Számomra bizonyos fokig a szabadságérzet fontosabb, mint a biztonság.
Képzeld el magad bezárva egy páncélszekrényben, ahol minden szarral táplálnak fejlesztenek, és 150 évet élhetsz - de csak egy virtuális térben, valójában négy fal között, csak 65 darab digitális cuccal.
Jó, lehet, hogy valaki számára az idillt fogalmaztam meg.