A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezután meg az jutott eszembe, hogy így csinálhatna egy gonosz valaki saját magából klón hadsereget. 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem mind1😄
Visca el Barca! Visca Catalunya!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akkor eleve nem kell kocsi ami azt jelenti, hogy kevesebb energia fogyasztás ráadásul azonnal ott lehetünk bárhol. 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
szivesebben megnéznék egy filmet vagy 1-1 részt egy sorozatbol vagy olvasnék, zenét hallgatnék, aludnék ... ahelyett, hogy az idiotákon csak felhuzom magam vezetés közben 😞
Forza.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nincs jobb feeling mikor vissza2 padlózod a verdát...
Nincs jobb mikor hallod a kocsid hangját...
felesleges a robot...
élsz vagy csak létezel feeling😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Az ember üljön, nézelõdjön, olvasson újságot, netezzen, telefonáljon, reggelizzen, aludjon, stb,"
Miért, most mit csinálsz BKV-n és vonaton? A robotautó gyakorlatilag egy személyreszabható magán "busz" lenne, aminél nem kell menetrendekhez igazódni, és nem mellesleg te is vezethetnéd. Az amit még korábban írtam (teljesen automatizált belvárosi közlekedés) is csak a mostani tömegközlekedést váltaná ki, csak a belvárosban. Mennyivel jobb lenne ha meg lenne a saját kis magánszférád, miközben BKV-zol? Én nem hiányolnám a tömegnyomort ami manapság ki szokott alakulni a metrókon és villamosokon.
Nem azt kéne nézni hogy ez miért lehet rossz, próbáljátok már a pozitív oldalaira koncentrálni. Pl nekem van egy közeli rokonom, akinek szenvedélye a vezetés, de minden reggel beingázik az agglomerációból a belvárosi a munkahelyére. Mostmár 2. éve, hogy minden egyes hétköznap reggel kb 1 órát vezet be oda és ahogy õ mondta nincs benne már semmi élvezet, kb mint egy robot rutinból lenyomja a távot. Mehetne vonattal és BKV-val: anyagilag kb ugyanott lenne, idõben sem lenne gyorsabb, viszont élvezhetné a veséjébe felnyomott táskákat, nyáron meg az izzad hónaljak csodás aromavilágát.
Az ilyen, ingázó embereknek pl óriási elõrelépés lenne egy ilyen robotautó.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én tuti meghekkelném a rencert ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amúgy is a robot autó miért lenne biztonságosabb? felhekeli valaki a rendszerért és elüt a kocsival mindenkit😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
na ez mindent elmagyaráz😛
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A 4. gen vadászgépek is számítógépes segítséggel repülnek stabilan. Attól nem a számítógép vezet, õ csak a nem kívánt mozgásokat csillapítja!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
még a vezetés élményét is elvennék tõlünk?😞
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
érdekes, h 40 órás mûtéteket már tudnak végezni a robotok, de majd egy zebránál biztos áthajtanának rajtam...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Dolgozzanak a gépek, gondolkozzanak az emberek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
leszavazóktól kérdeném, h kb mennyi gép veszi õket körül, amik a meló nagyját elvégzik helyettük, úgy, h a fõ döntéseket meghagyják a ... emberi agyuknak?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Legyenek DE lehessen választani azért másféle kocsikat is. 😊
Attól, hogy valami modern nem muszáj, hogy úgy is nézzen ki.
Különben meg a robot autó nem rossz ötlet DE csak akkor ha van lehetõség kézi irányításra is. 😊