A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Lost, PB,CSI bol a miami meg a ny nagyon gyenge
Heroes unalmas, többi meg vacak
Trolling is a art.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Nagy részükrõl hallottam, vagy láttam is egy-két részt, de pl. a Grey's Anatomy-ról most hallok elõször.
Magyar címüket jobban tudom, Desperate Housewives gondolom a Született Feleségek akar lenni.
Egyébként az Unokáink Sem Fogják Látni c. havonta egyszer vetített mûsoron kívül a híradót szoktam még megnézni, más nem igazán érdekel.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
gondban voltam válaszadásnál mivel az ittlévõ sorozatok kb felét nézem és mind nagyon tetszik 😄 de most perpill ez az amire rá vagyok kattanva. ha lehetne második, harmadik helyezettet, akkor Dr. House lenne a második és CSI a harmadik.
DFTBA ಠ_ಠ
ennyit tudok a listán szereplõ sorozatokról:
Dr. House - doktoros
Prison Break - börtönbõl megszökõs x+1 évadon át
Lost - hajótöröttes x+1 évadon át
Heroes - semmit nem tudok errõl
CSI, NCIS - nyomozós bûnüldözõs helyszínelõs
24 - a történet egy napos, minden epizód 1 órát dolgoz fel, ennyit tudok errõl
Desperate Housewives - kertvárosi családanyák vergõdése
Grey's Anatomy - kórházas
tehát kb ennyire vagyok tisztában a mai sorozatokkal. 😄
(egyébként meg kit érdekel a barátok közt) :|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Éppen azért van a sok torrent oldal, hogy ne kelljan a sok sz@r reklámot nézzem az RTL-en, meg a TV2-n. Már hányhatnékom van ettõl a két .... adótól.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A Jóbarátok überelhetetlen, aza legjobb.
A Vészhelyzetet is szeretem.
Más nem nézek.
A jelenleg tévében futó és az itt felsorolt valamik eléggé hidegen hagynak.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ja, és amit kihagytam és alap: Skins.
Stargate SG-1 / Atlantis (morci vagyok, hogy mindig a csúcson hagyják abba õket, remélem SGU is jó lesz)
Supernatural (Végre kezd értelme is lenni a sorozatnak)
Eureka (Egyelõre elég gagyi, de szórakoztató)
+ a nagy nevek: Lost, 24, Heroes, House, Desperate Housewives
Egy ideig néztem Prison Break-et is, de úgy megutáltam, hogy az kimondhatatlan. Már a második gagyi évadnál cancel kellett volna, a 3. egész jó volt, ez az új meg a másodikra hajaz, annál sokkal jobb mondjuk, de már unom.
Voltak még itt ilyen kósza nevek mint Szellemekkel suttogó, amit leginkább Jennifer Love Hewitt miatt néztem, de azt is úgy elbaszták, nem tetszik a történet alakulása, a nagy konfliktust csak áll, sehova nem halad a sztori, azt sem nézem már egy ideje.
de amúgy x-akták és californication
\"You are fucking crazy people!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egybkt sose tartom számon, hogy mi mikor megy, vagy sose idõzítem úgy a programomat, hogy na akkor ma x-tõl y-ig CSI.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
How I Met Your Mother
4x19 - Murtaugh (720p .mkv) (558.85 Mb)
The Big Bang Theory
2x19 - The Dead Hooker Juxtaposition (720p .mkv) (559.01 Mb)
Veronica Mars:
3xAll - Season 3 Complete (DVDRip) (6.85 Gb)
Gary Unmarried
1x17 - Gary Hooks Up Allison (174.95 Mb)
Supernatural
4x17 - It's a Terrible Life (349.25 Mb)
Legend of the Seeker
1x17 - Deception (348.80 Mb)
Reaper
2x05 - I Want My Baby Back (720p .mkv) (1.09 Gb)
The IT Crowd
3xAll - Season 3 Complete (1.02 Gb)
Everybody Hates Chris
Current episode:
4x18 - Everybody Hates The Car (720p .mkv) (559.11 Mb)
My Name Is Earl
4x22 - Pinky (720p .mkv) (558.97 Mb)
Kyle XY
3xAll - Season 3 Complete (720p .mkv) (10.93 Gb)
Flashpoint
2x07 - Clean Hands (720p .mkv) *NUKED: Repack available* (1.09 Gb)
Eureka
3x08 - From Fear to Eternity (720p 5.1 .mkv) (1.09 Gb)d
Heroes
3x21 - Into Asylum (349.10 Mb)
jPod
1xAll - Season 1 Complete (4.50 Gb)
Dollhouse
1x07 - Echoes (550.04 Mb)
heti adag, +/- ami már stopped/nincs azon a héten
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És még van egy rakás amit elakarok kezdeni. 😄
Yo, Bitch!
tudod kinek van kedve letöltött sorozatot nézni.. 10 részt vagy többet egy nap..
köszönjük szépen, inkább csinálok mást ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)