A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
És nagyon unom, mikor azzal jönnek, hogy küldjem tovább, mert ezzel segítek nehéz sorsú gyerekeken. Persze, nem áll ez semmibõl, csak egy-két kattintás, de ebben nem hiszek, és az érdeklõdési körömben ilyenekkel nem foglalkoznak és én sem hiszek ebben, csak valami barom állat unatkozik szerintem😄
Én is kitalálhatok ilyent, de nincs idõm ilyen baromságokra.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
On: Igen
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azóta semminek nem dõlök be.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://thenamelessphoto.com/
Frends,
Mortal Kombat Conquest.
<#szeret>#szeret>
BA: szerintem a Lost-ot kezd el ha kell ajánlás.
House: egy arrongáns szaralak doktorról szól, aki amúgy a szakmájában kiemelkedõ. Mindig különleges esetek kerülnek hozzá. Érdekesség, hogy minden rész olyan betegségeket tartalmaz, amit egy nagynevû igazi orvos talál ki, és mindegyik létezõ dolog, de amúgy nagyon ritka, és igen meredek esetek vannak benne. Ezt is nézem, de annyira addikt nem lettem. Elismerem, nagyon jó, tetszik, sõt, mostanában kezdenek bejönni az összeállóbb részek, de függõ nem lettem. Viszont House alakítása és karaktere zseniális.
Prison Break: egy nagy csúnya gonosz vállalat egy nóném emberen akarja tisztára mosni magát, így ártatlanul börtönbe zárják és ki akarják végezni. Erre a tesója rájön, direkt börtönbe jutattja magát, és az a fõcél hogy megszökjenek. Elõször tetszett, most már nem ajánlanám annyira. Elejét lehet érdemes megnézni, de ahol most vannak ott már annyira húzzák, nyújtják, hogy egyszerûen ráuntam és monoton lett. Elsõ évad amúgy annyira nem is jó csak a vége fele, elején nagy a pangás, de amikor új volt akkor tetszett. Második szar volt, harmadik az elsõ hangulatát hozta és igazából tetszett, ahol most tart az meg a másodikra hajaz, csak ez legalább nem szar, viszont ráuntam. 😊
House: szvsz poénos, mostanában kezdtem el nézni, baromi jó, de azért kell hogy tetsszen a stílusa szerintem, próbáld ki
PB: jó kis sori lenne, csak szerintem túl sokáig nyújtották. Az elsõ két évad körömrágós, a harmadiktól kezdve kezd egy kicsit értelmetlen lenni.
DFTBA ಠ_ಠ
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kb hogy milyen stílus: izgalmas, poénos, kalandos, drámai, milyen típusú a humor, milyen bonyolult, ilyesmiket. El kéne kezdenem még valami sorozatot mégiscsak 😛
Amúgy senki sem nézi innen a Skins-t? Nem tudjátok mit hagytok ki 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
himym, tbbt .. h csak a jelenleg futókról beszéljek 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"