A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
Én se, elején lusta voltam hozzá, késõbb meg tojtam az egészre 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Molnibalage
Soha semmilyen továbbküldõs levelet nem küldtem tovább.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

pyrohun
pedig nem. sõt aki ilyet küld nekem, annak általában törlöm az email címét. pláne az olyan levelek küldõjének a k*rva anyját, amikben az van, hogy ha nem küldöm tovább, akkor meg fogok halni. na aki ilyet küld, az elmegy ám a jó büdös p*csába. rohadtul fel tudnak vele idegesíteni, hihetetlen primitív dolog.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Azért azt nem hiszem, hogy a 44 emberbõl aki nem-re nyomott, soha, senki még kezdõ korában sem küldött tovább egy ilyen üzenetet sem.

pyrohun
A legjobb az amikor IWIW-en (!!) küldik szét azt a szöveget, hogy küldjem tovább ezt az emailt (!!!), mert a Microsoft követi a leveleket 😊)))) és minden levél után kapok nem tudom mennyi dollárt, mert bIll Gates most osztja szét a vagyonát. És baszki ebbõl látszik, hogy milyen egy primitív birka nép vagyunk, kb. 10 emberbõl 7 beveszi. Nagy az Isten állatkertje...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ilyet.

predator1982
nem

pred

Picar77
Nem.

()() (^^)

Rage47
Régen, mikor nagyon új voltam a világhálón még bevettem 1-2 ilyet, de gyorsan tanultam és azóta lesz*rom.
bogyoka
Igen.

És nagyon unom, mikor azzal jönnek, hogy küldjem tovább, mert ezzel segítek nehéz sorsú gyerekeken. Persze, nem áll ez semmibõl, csak egy-két kattintás, de ebben nem hiszek, és az érdeklõdési körömben ilyenekkel nem foglalkoznak és én sem hiszek ebben, csak valami barom állat unatkozik szerintem😄
Én is kitalálhatok ilyent, de nincs idõm ilyen baromságokra.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MR ME
nem vagyok koplett idióta h elhiggyem az ilyen baromságokat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Asszem nem. Lehet még a pályafutásom elején volt 1-2, de annak már van vagy 9 éve.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LordVenom
Köszönöm. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Itt az archívum linkje.

Ha nem küldöd tovább, akkor nem szívattak meg.

LordVenom
Basszus,mi volt a sorozatok kérdés végeredménye...arra kíváncsi lennék. Hol tudom megnézni?

On: Igen

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Carlos
Nem

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Nem.
Molnibalage
Hol van a szivatás abbam, hogy én nem küldöm tovább?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

somdav95
Nem

Még amikor regeltem iwiwre, továbbküldtem egy körüzenetet, mert tényleg azt hittem hogy meghívót kapok érte.
Azóta semminek nem dõlök be.

DJ Skyline
nem

GregSB
House, Dexter, BBT

Bandee1987
24 alap, kedvencem, Prison Break meg jó 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ronihun
Lost,Monk,Supernatural

...

Dexter, heroes, 24, house

http://thenamelessphoto.com/

Sailor Moon,
Frends,
Mortal Kombat Conquest.
<#szeret>
Ability
Ez így van, sokkal izgalmasabb, tulajdonképp talán a legizagalmasabb évad, sokkal több konfliktus, sokkal több para, sokkal több kreatív megoldás, valahol még a sztori is többet mozgott elõre, csak: meguntam. 😊

BA: szerintem a Lost-ot kezd el ha kell ajánlás.
sweech
PB 4. évad szerintem simán hozza az 1. színvonalát. van benne sok körömrágós rész.

Ability
Lost: lezuhannak egy titokzatos szigeten ahol a túlélésért harcolnak arra várva hogy megmentsék õket. Majdnem olyan mint egy valóságshow. Van fõlszál a történetben, de a sorozat 80%-a a karakterekrõl fog szólni. Sok flashback hogy mi történt velük régebben, hogyan éltek a szerencsétlenség elõtt. Meg úgy alapjaiban az emberi kapcsolatokra épít, hogy hogyan tart össze a közösség, hogy mindig választanak egy vezért, stb.. Nekem nagyon tetszik, erõs sorozat, kint is nagy név, a nézettsége is jó. Ajánlom.

House: egy arrongáns szaralak doktorról szól, aki amúgy a szakmájában kiemelkedõ. Mindig különleges esetek kerülnek hozzá. Érdekesség, hogy minden rész olyan betegségeket tartalmaz, amit egy nagynevû igazi orvos talál ki, és mindegyik létezõ dolog, de amúgy nagyon ritka, és igen meredek esetek vannak benne. Ezt is nézem, de annyira addikt nem lettem. Elismerem, nagyon jó, tetszik, sõt, mostanában kezdenek bejönni az összeállóbb részek, de függõ nem lettem. Viszont House alakítása és karaktere zseniális.

Prison Break: egy nagy csúnya gonosz vállalat egy nóném emberen akarja tisztára mosni magát, így ártatlanul börtönbe zárják és ki akarják végezni. Erre a tesója rájön, direkt börtönbe jutattja magát, és az a fõcél hogy megszökjenek. Elõször tetszett, most már nem ajánlanám annyira. Elejét lehet érdemes megnézni, de ahol most vannak ott már annyira húzzák, nyújtják, hogy egyszerûen ráuntam és monoton lett. Elsõ évad amúgy annyira nem is jó csak a vége fele, elején nagy a pangás, de amikor új volt akkor tetszett. Második szar volt, harmadik az elsõ hangulatát hozta és igazából tetszett, ahol most tart az meg a másodikra hajaz, csak ez legalább nem szar, viszont ráuntam. 😊
Kicsikiraly
Lost: végig izgalmas, olyan rész végén tipikus következõrésztideazonnal érzés, érdemes nézni
House: szvsz poénos, mostanában kezdtem el nézni, baromi jó, de azért kell hogy tetsszen a stílusa szerintem, próbáld ki
PB: jó kis sori lenne, csak szerintem túl sokáig nyújtották. Az elsõ két évad körömrágós, a harmadiktól kezdve kezd egy kicsit értelmetlen lenni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

houset elejétõl, abbahagyhatatlan....úristen megkne néznem pár részt, pl 4éved utolsója, uhhh az elégdurva lett.......

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Bulykin
sorozatjunkie-ra nézz fel, ott mindent megtalálsz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A Lost-ról, a House-ról és a PB-rõl mondjon már valaki pár szót 😊
Kb hogy milyen stílus: izgalmas, poénos, kalandos, drámai, milyen típusú a humor, milyen bonyolult, ilyesmiket. El kéne kezdenem még valami sorozatot mégiscsak 😛

Amúgy senki sem nézi innen a Skins-t? Nem tudjátok mit hagytok ki 😊

Benny04
a listából dr ház, meg csi, amúgymeg a mentalistát szoktam nézni illetve a Rejtélyt (:

CSI, Terminator SCC, Friday Night Lights

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hayni
hóz
Egyéb Scrubs 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

redbull0304
Ments meg! <#vigyor2> Lesz is ma este, már várom... 😄

Darkon
Linda

Born to win

VRSDM
HÍRÓ

u dont have to listen anybody else but me

predator1982
csi, dr. house, grey's anatomy, heroes, ncis, ezt mind nézem:-)

pred

Aquir
kivéve ha SZÉGYELLED xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ability
Ha nézni akarod akkor viszont csak a második évad végén alkoss véleményt, mert nekem az elsõ nem tetszett. Illetve volt egy másik is, de a többi zseniális.
CopyKing92
ok még kezdõ vagyok.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

NEOreg3
írd ide minden alkalommal, amikor ötletet küldesz be<#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CopyKing92
küldtem új ötletet, remélem jó lesz 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

BlackShadow
Lost, egyéb

himym, tbbt .. h csak a jelenleg futókról beszéljek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

wordsworth
hmm ez a 24 felkeltette az erdeklodesem

PSP user n\' soon ps3 user too :)

CopyKing92
csak szar pár billentyûzet és sokszor kell rá utni hogy mûködjön. pl az õõ