A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
véresdém, amelyik kérdés eleve hülyeség, arra passzívan is fogok válaszolni..

neharagudj

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DJKonya
Ezek közül csak a Dr. House, Barátok Közt miért nincs?:D

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bulykin
Heroes, Lost, The Big Bang Theroy, Skins, Grey's Anatomy, Prison Break, Supernatural, Seeker, stb:D:D
rengeteg van még, de ezek azok amiket mindig megnézek ha friss rész van:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

A kedvenc az szerintem még mindig 1, nem több...
Ám HIMYM, TBBT, Heroes, Reaper, Supernatural, Flashpoint, Legend of the Seeker, meg még van pár, de ezeket csípem a legjobban ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rage47
Stargate (+Atlantis), Heroes, régebben Star Trek Enterprise
szigorúan eredeti hanggal:p
MR ME
ezek közül a Dr. House, de lehetett volna egy egyéb gomb is, mert pl The Big Bang Theory is best, Chuck is best és még sok van :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Blacksheep333
Wire, Sleeper Cell, 24, Lost, The Big Bang Theory, South Park, The Simpsons

Az operációs rendszeren is túl...

Dr. House

van páááár....

Lullaby
Dr. House, 24, Scurbs, Jóbarátok, A nevem Early, Futurama, South Park, Family Guy, Weeds, ... 1-2 akadhat még.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Shifter
Heroes
CSI

ಠ_ಠ

tigeroo
a leírás jó, de miért nincs akkor olyan opció hogy ezek közül egyik sem?
ha tudod hogy sokaknak ezen kívül is van kedvence..

nekem a how i met your mother

szóval a "hidegen hagyra" nyomtam, mert ezek közül egyik sem érdekel. csak a himym-t nézem, és az a kedvencem :Dd
kas123
*HOUSE

kas123
HOSUE MD :)
de a CSI-t is megnézem ha véletlenül odakapcsolok:)

NEOreg3
egy sorozatot sem nézek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pyrohun
Az NCSI az NCIS akar lenni? :))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DJ Skyline
Hidegen hagynak a sorozatok. legalábbis a manapság játszott sorozatok igen. a CSI Miami mondjuk egész jó, de az sem kedvenc, néha megnézek egy egy részt.

Prison Break
my name is earl
family guy
south park
meg discoveryn sok sorozat :D
Battlestar Galactica
Hidegen hagynak, de, ha nagyon nem tudok magammal mit kezdeni, az alábbi kettõért hajlandó vagyok bekapcsolni a tv-t:

Kaliforgia

Huff

A Kaliforgia egyszerûen zseniális... ;)

www.smart-bus.hu

whiskeyman
ezek közül egyik se

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

SG rock
Prison Break, Dr.House, Desperate Housewievs,CSI

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Trisztin
Grey's Anatomy - 
TBBT, HIMYM ... nagyon sokat nézek és szeretek 8)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

89
Prison Break, My name is earl, CSI-miami

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

dartonita
Dr House ftw!!♥

LoDMaSt
CSI

nem a listáról: Friends, Married with children, SP.

@ Hellomarci

ThisZip
Dr. House

nomeg SP és a kihagyhatatlan Family Guy! :D:D:D

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Azokat a statokat én is meg szoktam nézni. Érdekes, hogy majdnem minden kategóriát a 45 feletti nõk húznak le :D

Molnibalage
Csak a magyar szinkron miatt lett olyan ütõs, de azzal tényleg örök kedvenc nálam is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az utóbbi kettõ bizony tényleg nem gyenge.

18 alatti nõk átlaga 10.0. Érdekes. :)

Olyan filmet vagy sorozatot egyet sem találtam amire ilyen sokan és ilyen magas átlaggal szavaztak volna. Volt 9.7 is. Nem véletlenül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dr. House
(ebbõl a listából...amúgy a rém rendes család az örök fav)

zsutyesz
Ja, és van még egy: True Blood

Ale Alonso! poppe fan club™

The Wire, Shield kimaradt, sry

http://gaborszantai.co.uk/

Dexter, OZ, My name is Earl, Friends, Married with children

s bar nem klasszikus sorozatok, de minosegben mindenkepp felulmulnak minden sorozatot, mind tortenetre, mind megvalositasra: Rome I-II., Band of Brothers

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
A listáról: Lost, PB, Heroes, 24.

Amik nincsenek a listán és most futnak: Fringe, Supernatural.

Örök kedvenc: B5, SG-1 -A

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dr.house.

Carlos
Heroes, plussz még pár ami nincs itt!

Þór vígi þessi rúnar

Dexter

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zsutyesz
24, Prison Break - Ezekbõl is inkább az elsõ pár évad. A frissek már nem annyira jók.

Ale Alonso! poppe fan club™

Amik a kedvenceim közé tartoznak: Dr. House, Szökés (Prison Break), CSI, NCSI. Ami még nem volt a válasz lehetõségek között, és azt is szeretem, az a Gyilkos számok...
tigerbácsi
Irak c. sorozat ment a HBO-n én azt szerettem :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Jah Friends is jöhet. :)
immovable
Babylon 5; Married; You rang M'Lord; Two and a half men.

"Hidegen hagynak a sorozatok"-ra kattintottam, mert ezeken kívül nem nagyon nézek sorozatokat, viszont ezeket rendszeresen újra nézem.
LordVenom
Egyébként amit még nézek az Dr.House. Imádom a szarkasztikus stílusát. A Lost-ot is nagyon szeretem,de ezekre már nem nyomtam,mert ezek a második helyre szorultak nálam...igaz,szorosan...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Molnibalage
Egyetértek. Az 1. évad jó volt. A 2. pocsék. A 3-dikat el sem kezdtem nézni..

LordVenom
Nekem a Heroes az,ami teljes mértékben odaragaszt a képernyõ elé. A másik amire nyomtam az a Született feleségek. A menyasszonyom miatt néztem meg anno az elsõ részeket,azóta én is függõ lettem. Ez nem nõi sorozat. Ez unisex. <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Egyébként az, hogy most 7-kor került ki a kérdés az véletlen volt, az óraállítás általában bekavar az ATW-nek.

Heroest nézem, bár annak a színvonala a kuka alja felé tart, újabban csak akkor nézem meg ha nagyon unatkozom, és akkor is átpörgetem a felét.

24 all-time favorit, többször is megnéztem az összes eddigi évadot, most megy a 7-ik, nagyon jó.

Plusz Star Wars Clone Wars-t szoktam nézni. Ja és természetesen South Park. Ja és természetesen Futurama, ami a legjobb mesesorozat :D

OrioN the S
Na meg Maffiozok :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Hát azért bõven lehetett volna még beletenni szerintem. Ezek mostanában értek véget vagy még megy is az egyik

- Stargate / SGA
- Battlestar Galactica
- Sarah Connor Chronicles

Ezek azok amik azért nem rövid ideig mentek és a maguk idejében jók voltak.

- Babylon 5
- X-Akták
- Outer limits

stb.