A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neharagudj
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
rengeteg van még, de ezek azok amiket mindig megnézek ha friss rész van:)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ám HIMYM, TBBT, Heroes, Reaper, Supernatural, Flashpoint, Legend of the Seeker, meg még van pár, de ezeket csípem a legjobban ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az operációs rendszeren is túl...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ha tudod hogy sokaknak ezen kívül is van kedvence..
nekem a how i met your mother
szóval a "hidegen hagyra" nyomtam, mert ezek közül egyik sem érdekel. csak a himym-t nézem, és az a kedvencem :Dd
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
my name is earl
family guy
south park
meg discoveryn sok sorozat :D
Kaliforgia
Huff
A Kaliforgia egyszerûen zseniális... ;)
www.smart-bus.hu
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
TBBT, HIMYM ... nagyon sokat nézek és szeretek 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
nomeg SP és a kihagyhatatlan Family Guy! :D:D:D
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
18 alatti nõk átlaga 10.0. Érdekes. :)
Olyan filmet vagy sorozatot egyet sem találtam amire ilyen sokan és ilyen magas átlaggal szavaztak volna. Volt 9.7 is. Nem véletlenül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(ebbõl a listából...amúgy a rém rendes család az örök fav)
http://gaborszantai.co.uk/
s bar nem klasszikus sorozatok, de minosegben mindenkepp felulmulnak minden sorozatot, mind tortenetre, mind megvalositasra: Rome I-II., Band of Brothers
http://gaborszantai.co.uk/
Amik nincsenek a listán és most futnak: Fringe, Supernatural.
Örök kedvenc: B5, SG-1 -A
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ale Alonso! poppe fan club™
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Hidegen hagynak a sorozatok"-ra kattintottam, mert ezeken kívül nem nagyon nézek sorozatokat, viszont ezeket rendszeresen újra nézem.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
24 all-time favorit, többször is megnéztem az összes eddigi évadot, most megy a 7-ik, nagyon jó.
Plusz Star Wars Clone Wars-t szoktam nézni. Ja és természetesen South Park. Ja és természetesen Futurama, ami a legjobb mesesorozat :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
- Stargate / SGA
- Battlestar Galactica
- Sarah Connor Chronicles
Ezek azok amik azért nem rövid ideig mentek és a maguk idejében jók voltak.
- Babylon 5
- X-Akták
- Outer limits
stb.