A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 is van,ha az egyik lemerülne...mert ha csak 1x valaki nem tud elérni,akkor hallgathatom hetekig :D xD
tehát leginkább az elsõ az igaz..."élni sem tudnék nélküle"
volt,hogy elmentem otthonról,és félúton visszafordultam,mert otthon hagytam a sietségben a telót...xD
BMW Über Alles!
Egy jó ideje nincs már, nem hiányzik, de azért hasznos dolog.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Napi átlagban nincs meg az 1 telefonálás nekem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Már az elsõ nap nagy káosz lenne.
Régen nélküle is meg oldódott minden. Ma meg akinek nincs az gyakorlatilag remete.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
mert ha az elsõt jelölöm be akkor túl telobuzogánynak tünnék :D
ha a 2.at akkor azt jelenti,hogy nem érdekes :S
és nkeem meg simán igen a válasz mivel ha valami történik akkor jó ha ott a teló és tudsz értesíteni bárkit :)
de akkor jelölöm az elsõt!
kedden elfelejtettem elvinni meloba, borzasztoan kiszolgaltatottnak ereztem magam...
http://gaborszantai.co.uk/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Az SG attól SG, hogy idióta topikok nyílnak és ömlik az 5 perces hülyeség. XD
Megvan még az a topik ahol blueman linkelt be egy másik felhasználóval politikai hirdetést?
Utána a hsz-ek hatalmasak voltak... XD
Valaki linkelje be plz :D
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
De amúgy enm érint, nem szoktam topikot nyitni<#idiota>#idiota>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Pszt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Unalmas is lenne az sg a hülye topikok nélkül
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De komolyan, mióta moderálják azóta a gumiszoba egy kalap szar, ha nem lennének idióta topikok, unalmas lenne az sg :D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a felhsználó nem kisgyerek, ne atyáskodjunk már felette
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem értem ez miért kérdés. Mindenkinek jobb lenne, ráadásul nem égetné magát a fórum néhány igen érdekes topik-címmel.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
tehát pénzhez kötnéd a jogokat?
szerintem van azért sok megbízható fórumozó, akik 1-1 hülye topic nyitása után percekkel már rendezkednének. azonban amíg 1-2 embernek érdeke hogy csak õ "szórakozzon" addig bizony lesz olyan hogy fél napig kell nézni rotten.com szerû képeket a topikokban mígnem törlik õket...
(tisztelet a kivételnek)
aki szórakozni akar,az megkér egy vip-et,aki lehet,hogy a haverja,és engedélyezi a topik nyitást.
mellesleg a vip-eknek nem dolguk,hogy felügyeljék a topikokat!
am észrevettem,hogy mostanság gyakran vannak napok,mikor egy kumma moderátor nincsen egésznap :S
BMW Über Alles!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DFTBA ಠ_ಠ
100 normális topikból 1 ha érdekel valamennyire is, 10 idióta topikból pedig 10 szokott érdekelni, mert azokban aztán pezseg az élet
a gumiba meg ne küldjetek, mert amióta moderálás alatt van 5 forintot nem ér az egész
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
volt múltkor,hogy "elhagyott a barátom"
erre nyílt,hogy "elhagyott a wc papírom"
és egyszerûen olyan beírások voltak,hogy sírva röhögtem némelyiken :D
BMW Über Alles!
A 2. válasz meg irreleváns a kérdés szempontjából, mivel a felhasználóktól semmilyen lehetõség nincs elvéve azáltal, hogy a moderátorok szûrnék a (továbbra is felhasználók által nyitott) topikokat.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szerintem csak több moderátor kéne, hogy mindig legyen itt legalább egy, aki moderálja az ilyesmit.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
BMW Über Alles!
De engem nem érint, nem szoktam topikot nyitni.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.