A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
nekem nem fontos a mobil,a mobilnak vagyok én fontos :D
2 is van,ha az egyik lemerülne...mert ha csak 1x valaki nem tud elérni,akkor hallgathatom hetekig :D xD
tehát leginkább az elsõ az igaz..."élni sem tudnék nélküle"
volt,hogy elmentem otthonról,és félúton visszafordultam,mert otthon hagytam a sietségben a telót...xD

BMW Über Alles!

tigeroo
Csak akkor használom ha fontos, illetve nem is hordom mindig magamnál
Eagle16
Én jól megvagyok mobil nélkül is.

Egy jó ideje nincs már, nem hiányzik, de azért hasznos dolog.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Molnibalage
3.

Napi átlagban nincs meg az 1 telefonálás nekem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BEAST
Csak akkor használom ha fontos, illetve nem is hordom mindig magamnál.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én meg vonnám a világtól 1 teljes hétre a mobil telefont.
Már az elsõ nap nagy káosz lenne.
Régen nélküle is meg oldódott minden. Ma meg akinek nincs az gyakorlatilag remete.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tigerbácsi
Élni sem tudnék nélküle.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sztem a válasz simán igen
mert ha az elsõt jelölöm be akkor túl telobuzogánynak tünnék :D
ha a 2.at akkor azt jelenti,hogy nem érdekes :S
és nkeem meg simán igen a válasz mivel ha valami történik akkor jó ha ott a teló és tudsz értesíteni bárkit :)
de akkor jelölöm az elsõt!
csak a munkamhoz (net, email, GPS) es a sulihoz kell (szotar), mikor alszom akkor az ebreszt...
kedden elfelejtettem elvinni meloba, borzasztoan kiszolgaltatottnak ereztem magam...

http://gaborszantai.co.uk/

OrioN the S
Annyira fontos ,hogy elernek rajta.. a tobbit leszarom.(megapixel;mp3;zenefelismero meg a tokom tudja mi..)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsutyesz
Most már nem nagyon tudnék élni nélküle. Mindenkivel azon tartom a kapcsolatot.

Ale Alonso! poppe fan club™

Carlos
1st:
Szeretem tudni azt, hogy nálam van, de nem létfontosságú.

Þór vígi þessi rúnar

gyanítottam, hogy nem lesz túl népszerû a kérdés :]
jackcsabi
Maradj itt fél 1ig és meglátod.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

ThisZip
Nem, mert nem kellene ezt a lehetõséget is elvenni a felhasználóktól.

Az SG attól SG, hogy idióta topikok nyílnak és ömlik az 5 perces hülyeség. XD

Megvan még az a topik ahol blueman linkelt be egy másik felhasználóval politikai hirdetést?
Utána a hsz-ek hatalmasak voltak... XD

Valaki linkelje be plz :D

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

KicsiMonkey
De amúgy enm érint, nem szoktam topikot nyitni<#idiota>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Nem, mert nem kellene ezt a lehetõséget is elvenni a felhasználóktól. nem tudnek min nevetni <#idiota>
z99999
leszarom, a modik meg azér vannak hogy bezárják a fölös topikokat, nem azér hogy eldöntsék szerintük megéri e megnyitni.

Pszt.

Pepsi Twist
de ám itt is van kiskapu... azt mondja a modi barátunknak hogy hé figyi errõl a motorról vagy autórol vagy biciklirõl vagy TV típusról vagy akármirõl akarok tápigot nyitni azt a 3. hsz után meg menne az amit akart valójába pl "mama2 te mocsok keci" vagy ilyesmi :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

CopyKing92
XDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

jackcsabi

Unalmas is lenne az sg a hülye topikok nélkül

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Scottt
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyílna.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én szeretem az értelmetlen topikokat, fõleg amikor a regfeltörõs arc megosztja velünk egyik buzis kalandját elsõ hszként.
De komolyan, mióta moderálják azóta a gumiszoba egy kalap szar, ha nem lennének idióta topikok, unalmas lenne az sg :D
bardocz
Igen,jó lenne.Igaz így nem kerülhetne annyi dolog a best of sg-be,de legalább nem nyílna mindenféle értelmetlen topik.
szucsy89
sajnos van aki kisgyerek....legalábbis agyilag ott tart
Kicsikiraly
nézd már meg mire válaszolt mielõtt belekötsz..

DFTBA &#3232;_&#3232;

TheRock18
jééé...nem mondod okostojás?!

BMW Über Alles!

ChuckyHUN
moderátornak meg vipnek nem sok köze van egymáshoz...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

De aki fizet az gondolom nem szórakozásból tenné. Bár lehet vannak újgazdag lámák akik erre specelnek. De csak egy 5let volt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
nyár van
Mike at home
Miért kellene engedélyt kérni a topiknyitáshoz?
a felhsználó nem kisgyerek, ne atyáskodjunk már felette

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dick Riddick
Igen.
Nem értem ez miért kérdés. Mindenkinek jobb lenne, ráadásul nem égetné magát a fórum néhány igen érdekes topik-címmel.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Bulykin
jóez így ahogy van, csak a sok lámát ki kéne baszni...ennyi

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
hülyeség.

tehát pénzhez kötnéd a jogokat?

szerintem van azért sok megbízható fórumozó, akik 1-1 hülye topic nyitása után percekkel már rendezkednének. azonban amíg 1-2 embernek érdeke hogy csak õ "szórakozzon" addig bizony lesz olyan hogy fél napig kell nézni rotten.com szerû képeket a topikokban mígnem törlik õket...

(tisztelet a kivételnek)
TheRock18
nem igazán látom,ennek értelmét,úgy õszintén
aki szórakozni akar,az megkér egy vip-et,aki lehet,hogy a haverja,és engedélyezi a topik nyitást.
mellesleg a vip-eknek nem dolguk,hogy felügyeljék a topikokat!
am észrevettem,hogy mostanság gyakran vannak napok,mikor egy kumma moderátor nincsen egésznap :S

BMW Über Alles!

NEOreg3
VIP-knek ilyen szempontból nincs értéke, mert akárki vehet magának VIP jogot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Még az sem lenne gáz ha egy VIP jóváhagyása után nyílna topik.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

sajnos jobb lenne...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kicsikiraly
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyílna. De még jobb lenne hogyha vmi regisztrációs idõhöz, vagy VIPhez kötnék a topiknyitást.

DFTBA &#3232;_&#3232;

NEOreg3
nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor elsõként linkelhetem be a már létezõ topik linkjét<#idiota>

100 normális topikból 1 ha érdekel valamennyire is, 10 idióta topikból pedig 10 szokott érdekelni, mert azokban aztán pezseg az élet

a gumiba meg ne küldjetek, mert amióta moderálás alatt van 5 forintot nem ér az egész

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lehet úgy értik a lehetõséget ,hogy ellenõrzik :D szal lehetõség nélkül = nincs ellenõrzés szerintem ... de akkor meg a 2.helyett simán lehet egy nem válasz is :S
TheRock18
engem,azért néha megröhögtet :)
volt múltkor,hogy "elhagyott a barátom"
erre nyílt,hogy "elhagyott a wc papírom"
és egyszerûen olyan beírások voltak,hogy sírva röhögtem némelyiken :D

BMW Über Alles!

Nocsak, idõutazás? Ez a kérdés már 5 évvel ezelõtt is megvolt, sõt gyanítom 8 is van az... ugyan most miért ne találna ugyanolyan süket fülekre?

A 2. válasz meg irreleváns a kérdés szempontjából, mivel a felhasználóktól semmilyen lehetõség nincs elvéve azáltal, hogy a moderátorok szûrnék a (továbbra is felhasználók által nyitott) topikokat.
OrioN the S
altalaban olyan primitivek ,hogy nem tudok rajta nevetni...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

JohnnyNapalm
"Nem, mert nem kellene ezt a lehetõséget is elvenni a felhasználóktól."

Szerintem csak több moderátor kéne, hogy mindig legyen itt legalább egy, aki moderálja az ilyesmit.

birdo
Nem érint, nem szoktam topikot nyitni

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyilna.

TheRock18
jóvan,ne legyetek álszentek,valljátok be,hogy a hülye topikokon azért k..va jól szórakoztok és azért is rákattinttotok és belenéztek..tehát errõl ennyit xD

BMW Über Alles!

RS
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyilna.
De engem nem érint, nem szoktam topikot nyitni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Benny04
igen