A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Csak akkor használom ha fontos, illetve nem is hordom mindig magamnál.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A legjobb benne az, hogy ez a vinnyogás idehívta a kutyát is <#nevetes1>#nevetes1>
Rájöttem: a kettõ egyszerre!!!! <#eljen>#eljen>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pred
Alig telefonálok vele meg stb.
Csak zenehalgatásra és fényképezésre kell...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Igazából csak önuralom kérdése lenne az egész....
És volt, hogy vagy 1 órát ráhúztam az alvásra a szundival! :D Mert tényleg már álmomban betanultam, hogy mit kell nyomnom! :D
Engem nem bír felkelteni semmi :S
Csak mint már mondottam, lehalkítom, hogy ha keres is valami barom, akkor a család többi tagja ne keljen már fel!
BMW Über Alles!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a sok vezeték nélküli szar ami körbevesz...
a rengetek elektroszmog ami a lakásodban felhalmozódik...
napközben a telefonod, mikor csak a zsebedben csücsül...
..NEM MIND1? :D
Elõbb utóbb így is, úgyis meghalunk...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ám nem nagyon használom, de mindig nálam van mert mp3 lejátszó is >.<
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
30éves korodra az agydaganat garantált..aludj csak rajta nyugodtan xD
BMW Über Alles!
képzeljétek, a multkor telefon nélkül sétáltattam a kutyát! <#wilting>#wilting>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
,,szeretem tudni azt, hogy nálam van, de nem létfontosságú."
inkább csak a zene miatt ami rajta van..
K800i 4ever! :D
"Élni sem tudnék nélküle."
Éjjel is párnám alatt van lehalkítva, s ezzel éjjel is el bírnak érni! :)
nem vagyok köteles a nap 24 órájában rendelkezésre állni, és akkor ugrani, amikor vkinek eszébe jutottam
ha fontos írjon sms-t
illetve úgyis mindig visszahívom (minidg visszahívok mindenkit)
nagyon sokáig kitartottam, hogy nekem nem kell
2001-ben vettem az elsõt azóta elválaszthatatlanok vagyunk, éjjelre sem kapcsolom ki
ja és SE 4ever :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
pred
Nem igazán tudnék meglenni nélküle,mert egyfajta biztonságérzetet nyújt,hogy bármi probléma esetén segítséget tudok hívni. Másrészt imádok fényképezni,de egy fényképezõgépet nem cipelek magammal mindenhova,a telefont pedig igen.
Viszont azt gyûlölöm,hogy a munka miatt bekapcsolva kell,hogy legyen állandóan,és ahogy megcsörren már stresszelek is. A szabadidõmet tönkrevágja általában,úgyhogy amennyire szeretem az egyik oldalát,annyira gyûlölöm a másikat. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯