A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Információgyûjtésre, segítségkérésre.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Információgyûjtésre, segítségkérésre,
Társalgásra, engem érdeklõ témák kivesézésére...
Ale Alonso! poppe fan club™
Társalgásra, engem érdeklõ témák kivesézésére
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Társalgásra, engem érdeklõ témák kivesézésére.
- Információgyûjtésre, segítségkérésre.
- Társalgásra, engem érdeklõ témák kivesézésére.
BMW Über Alles!
Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerõsökkel...)
Anális szexre.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Þór vígi þessi rúnar
Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerõsökkel...
Az elsõre is volt már példa. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
BMW Über Alles!
pred
Én nem kockáztatnék, az az igazság, hogy mindemellett egyáltalán nem izgat egyébként sem, még makulátlan seggbe sem.
- Hatékonyabb keresõ. Az ATW túl lassú volt real-time ajax kereséshez. Ajax maradt, viszont rá kell bökni a nagyító gombra. Akinek régen össze vissza dobálta, annak mostantól jó lesz.
- Töltõcsíkok. Mivel lassú az ATW, ezért legalább mutatja valami, hogy dolgozik az oldal.
- Új kinézet, állapot alapú csoportosítás. A fõoldalon kivágtam a bekerült és elutasított ötleteket, csak az van a listán, ami aktuális, és még nem történt vele semmi. Az elutasított vagy bekerült úgysem kerül be (esetleg újra), tehát levettem a listáról. Az elutasított kérdéseknek viszont alul lett egy külön szekció, hogy a gazda követni tudja. Tehát csoportosítva jelennek meg mostantól a kérdések.
- Az elbírálás alatt levõ kérdések is új csoportba kerültek, ám mostantól ezeket csak az adminisztrátorok látják, és csak akkor kerül láthatóvá a látogatók számára, ha el lett beírálva. (Adminoknak: tehát az új kérdéseket jó lenne minél elõbb elbírálni. Ha nem vagytok biztosak abban, hogy kell-e nekünk, akkor vagy beszéljetek össze, vagy tegyétek be elfogadottnak próbaképpen, és majd a népszerûség alapján késõbb döntötök. Kihangsúlyozom: az elfogadott nem azt jelenti, hogy szerintünk az van annyira jó, hogy bekerülhessen egyszer, hanem azt jelenti, hogy nincs kivetnivaló benne, aztán majd késõbb népszerûségtõl és saját véleménytõl függõen vagy bekerül, vagy nem...)
- Fellebbez link az elutasított kérdéseknél.
- Változtak a dátumok, mostantól az utolsó módosítást mutatják. TEHÁT: ha egy kérdés elfogadott, akkor az elfogadás idõpontját mutatja. Ha elutasított, akkor az elutasítás idõpontját. Ha bekerült, akkor a bekerülésének dátumát mutatja, tehát nem azt, hogy mikor küldték be az ötletet, hanem azt, hogy mikor került be a topikba is. (itt lehet van egy kis inkompatibilátás a régi ötleteknél) Adminoknak: ezzel a rendszerrel mindig elõlre kerül egy kérdés, ha módosítjátok. Ennek szerintem a beküldõk is örülnek, mert ha egy kérdést elutasítotok, majd megbeszélés után visszamódosítjátok elfogadottra, akkor újra a lista elejére kerül, tehát szem elõtt lesz, ha esetleg elõtte nem sokaknak lett volna módja szavazni.
- Piros csíkkal jelzi mostantól az oldal, hogy legutóbbi látogatásunk óta milyen új ötletek jöttek. A csík felett levõ kérdések az újak álá sg sztájöl. Ez is korlátozottan mûködik, értelem szerûen csak akkor mutatja újnak egy kérdést, ha az már el van fogadva. Ha elutasítva lett, akkor figyelmen kívül marad. Az adminok sem látják az új ötleteket sem újként, hiszen nekik legfelül csoportba szedve van ott elbírálás címszó alatt.
- Hatékonyabb, pontosabb ötletkövetés funkció. Egyelõre béta, hibáját nem láttam... még
- Új ötletek beküldésénél is külön csoportba kerülnek az általatok írt kérdések. Tehát ha valaki beküld egy kérdést, akkor hiába nincs még elfogadva, az õ általa frissen beküldöttek láthatóak maradnak, hogy szerkeszteni tudjátok õket. Fél órás limit van erre. Plusz magyarázó szöveg kiírása oda, hogy mindenki tudja, hogyan is megy a rendszer.
- Hibaüzenetek "ottragadásának" javítása ajax oldalakon.
- Listanézet a régi rendszer szerint. Az elbírálás alatt állók innen is ki vannak vágva, de minden ugyan olyan mint régen. Egy oldalon 100 bejegyzés jelenik meg mostantól.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pred
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de passz..
nekem semleges a dolog
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Aberrált... Dehogy.
\"Heroes never die. They just reload.\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!