A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Heroes never die. They just reload.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Ötletkövetés BUG: ajax oldalakon rossz formátumban frissített, javítva
- Kezdõlap és Archívum link a menübe
- Keresés gomb a keresõhöz, hogy egyértelmûbb legyen
- Töltõcsíkok pótlása pár kimaradt helyen
- Dátumozás változás: a fõoldal továbbra is a frissített bejegyzéseké, tehát ha egy ötletet leszavaznak, és esetleg magától a rendszer vált elutasított állapotra, akkor is a lista tetejére kerül. Tehát ez egy ilyen frissítés alapú rendszer, ha valamilyen módosításra kerül sor, akkor újra kiteszi a legutóbbi módosítás dátuma alapján. Pl.: ha egy alutasított kérdést újra betesznek elfogadottnak, akkor újra felülre kerül, hogy ha elõtte nem szavaztak volna rá elegen, akkor ezután újra lássátok, hogy ott van. A régi nézetben viszont visszaállítottam a régi beküldés alapú idõpontot. Viszont a bekerült ötletekhez alapból megjegyzést ír a rendszer, amiben benne van, hogy ki tette be, és mikor, és melyik napon jelent meg.
- Legnépszerûbb ötletek link rossz eredményeket mutatott
- Keresõ: állapotok kapcsolgatásnál nem friss minden kattintásnál
- Az új ötletkövetésnél azok a kérdések is újnak lesznek feltüntetve, amikkel történt valamilyen változás. Tehát lehet, hogy olyan kérdés lesz feltüntetve újnak, amit már anno láttál, de mivel történt valamilyen változás (esetleg újra lehet szavazni rá), ezért újnak lesz feltüntetve
- Várólistán az elõzõ szavazások most már mutatják az eredményt is. Megfelel egy kisebb fajta archívumnak, azok számára, akik csak az utóbbi 1-2 hét eredményeit akarják visszanézni.
- Auto elutasítás feltételei változtak: legalább 30 értékelés && beküldéstõl számított min. 12 óra eltelte && minimum 50%-os népszerûség
- Admin üzenõfal: új üzeneteket elválasztó jelzõcsík (akkor is megjelenik, ha hozzáolvasztja az elõzõ buborékhoz az új üzenetet)
- Admin üzenõfal: színezés váltás, mostantól nem a saját üzenetet emeli ki, hanem váltogatja minden másodiknál. (Persze a buborékon belül nem változik.)
- Admin üzenõfal: rendszerfigyelmeztetések megfelelõ eseménykor (pl új kérdés várólistára helyezésekor, hogy a többiek megnézzék).
- Adminoknak: okosabb átirányítások, amik támogatják az ajax-szal betöltött oldalakat is.
Akinek szar volt eddig valami, annak majd mostantól jó lesz. Ha 5 percenként szpemmelte, hogy van új ötlet, és mindig ugyan az volt, akkor az miattam van. -.-" Az admin komment követés és társai, minden ilyen követõ funkció új szabállyal mûködik, szóval fals eredmények kijöhetnek, de ha rámentek az oldalra, akkor felfrissíti magát. Majd még az archív oldalt kapom elõ holnap, meg van még pár apróság, mint hogy a keresõbe enter-t nyomva is menjen az ajax.
Idióta topikok nyitására, flémelésre, trollkodásra.
Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerõsökkel...)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ismerkedni irl szoktam, segítséget nehézkes azért itt kapni komplexebb kérdésekre, egyszerûre ott a google, többi nem érint 😄
.: mobilize.hu :.
Egyszerû idõtöltésre, szórakozásra.
147
37.22%
Információgyûjtésre, segítségkérésre.
117
29.62%
Társalgásra, engem érdeklõ témák kivesézésére.
87
22.03%
hihetetlenül nagy szükség volt már erre a funkcióra<#eljen>#eljen>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyszerû idõtöltésre, szórakozásra.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
bohockodni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Idióta topikok nyitására, flémelésre, trollkodásra.
Idióta topikok nyitására, flémelésre, trollkodásra, alreggel.
Illetve Itt szoktam reklámozni alreggel! 😄
-idõtöltésre bizony használom, ha egy átlagos nap nem frissítem le vagy 50x a fórum fõoldalát, akkor egyszer se
-információgyûjtésre is használom, ami kb kimerül abban, hogy a frissen nyílt és általam érdekesnek talált topikokat olvasom kb addig, amíg el nem tûnnek a frissen nyílt témák listájáról
-mivel nem igazán létezik engem érdeklõ téma, vagy ha van, akkor sem szólok hozzá, így ez a lehetõség kiesett
-kapcsolattartásra régen, de az msn használata óta kb csak üzengetésnek használjuk, ha a másik épp nincs fent
-OLOLOLOL I TROLL U
-nincs mit reklámoznom
-valami másra: frissen nyílt topik esetén vérszemet kapva próbálom megkeresni, illetve megtalálni a már létezõ, illetve hasonló topiko(ka)t, hogy még a többiek elõtt belinkelhessem, hogy vótmá. továbbá frissen nyílt idióta topikba idióta képeket szúrok be, azt is csak akkor ha az enyém az elsõ kép
-amúgy idióta kérdés és semmi kedvem nyilatkozni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx