A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az mi? 5 3.88% :-DDDDDDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
.: mobilize.hu :.
Jelenleg a fõbejárat is elég nekem...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Majd ha lesz kivel(NÕVEL)!
HBD!<#bohoc>#bohoc>
anno 1987
Teljesen mellette vagyok.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
jaja irigy vagyok, de jólesik :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
pers
ze csak nõvel, s csak én rakom :-)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!