A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
24-23-16évesek.
jól kijövök velük 😊
u dont have to listen anybody else but me
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Bátyám öt évvel idõsebb nálam, és régen olyan tipikus hugi voltam, állandóan a nyakán lógtam, mindig ugyanazt akartam csinálni, utánoztam is, õ pedig hihetetlen türelemmel viselte az egészet. :Ð És most is nagyon jól megértjük egymást.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
...
...
Vezetünk XD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
hozzáteszem három tesóm van, az egyik tulajdonképpen érdektelen, olyan mintha nem is lenne, a másik kettõ már felnõtt, igy nem is gyerekeskedtünk együtt. velük jól megvagyok.
pred
az egyikkel félév után elõször találkoztunk tegnap,és mikor kérdzetem,hogy mi a helyzet vele azt mondta,hogy "semmi különös,minden rendben"... a másikkal meg imádjuk egymást ...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Ö kap meg mindent és direkt keresztbe tesz nekem -.-
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nõvérem van 😄 régen állandoan verekedtünk stb de most mar gecire elvagyunk volt h 1utt ittunk mindent elmondunk 1masnak stb jol kijovunk szeressük 1mást😄
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Van amikor még néha 1 ágyban is alszunk,de van amikor meg utálom ha hozzám szól.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Olyan 6-7 éves korától egyenesen megutáltam, kis akaratos zsarnok lett.
Rá pár évre ez lekopott, azóta már csak szimplán vagyunk egymás mellett és kész.
😄_AS
Szóval nem jó, nem rossz, hanem semmilyen.
Ale Alonso! poppe fan club™
http://www.tenke.hu
respect to the man in the ice cream van
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erõsebb vagyok (bátyám 8 évvel idõsebb nálam)
Alapvetõen nem bírom a viselkedését és a stílusát és rohadtul más a nézetünk mindenrõl... de néha (nagyritkán) jól kijövünk
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx