A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ne tudd meg mennyi elõnnyel jár ha lányok között nõsz fel 😉

u dont have to listen anybody else but me

CopyKing92
vanottösztrogén xd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

VRSDM
3lánytestvérem van
24-23-16évesek.
jól kijövök velük 😊

u dont have to listen anybody else but me

Calver
hmmm... van egy féltestvérem, akivel még az életben nem találkoztam, és pár évvel ezelõttig nem is tudtam a létezésérõl... szóval egyéb gomb híján legyen mondjuk az egyke vagyok verzió.

"The trees move. Do you not see it?"

akkor a bátyád jóval türelmesebb, mint én :c
Yoda001
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.

http://9gag.com/gag/5135249

FZoleee
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok.
somdav95
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok

tán édestestvérek vagytok

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

KicsiMonkey
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk.

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

chhaya
Jóban vagyunk, mindig is jóban voltunk.

Bátyám öt évvel idõsebb nálam, és régen olyan tipikus hugi voltam, állandóan a nyakán lógtam, mindig ugyanazt akartam csinálni, utánoztam is, õ pedig hihetetlen türelemmel viselte az egészet. :Ð És most is nagyon jól megértjük egymást.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

belapeter
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk
...
...
Vezetünk XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

nonicks
anyád!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

predator1982
vegyesen, van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok.

hozzáteszem három tesóm van, az egyik tulajdonképpen érdektelen, olyan mintha nem is lenne, a másik kettõ már felnõtt, igy nem is gyerekeskedtünk együtt. velük jól megvagyok.

pred

Trisztin
vegyesen...
az egyikkel félév után elõször találkoztunk tegnap,és mikor kérdzetem,hogy mi a helyzet vele azt mondta,hogy "semmi különös,minden rendben"... a másikkal meg imádjuk egymást ...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Heffi
Rosszba vagyok vele.
Ö kap meg mindent és direkt keresztbe tesz nekem -.-

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnõtt fejjel már kinõttünk belõle.
nõvérem van 😄 régen állandoan verekedtünk stb de most mar gecire elvagyunk volt h 1utt ittunk mindent elmondunk 1masnak stb jol kijovunk szeressük 1mást😄
TheRock18
édestestvéremmel rosszba
féltestvéremmel jóba
mostohatesóimmal nagyon jóba

BMW Über Alles!

Mikor hogy...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

CoolX
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Molnibalage
Te is nevelhetted volna egy kicst.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

milk4

Van amikor még néha 1 ágyban is alszunk,de van amikor meg utálom ha hozzám szól.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bulykin
Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnõtt fejjel már kinõttünk belõle.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

DJ RX7
Kimondottan rossz viszonyban állok vele / velük.

:3

ja, mondjukeamíg egész kicsi volt, olyan 3 éves koráig sokat foglalkoztam vele, kedveltem, meg pár évig még viszonylag utána is.
Olyan 6-7 éves korától egyenesen megutáltam, kis akaratos zsarnok lett.
Rá pár évre ez lekopott, azóta már csak szimplán vagyunk egymás mellett és kész.
"Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erõsebb vagyok (bátyám 8 évvel idõsebb nálam)"

😄_AS
egy 7 évvel fiatalabb húgom van, akivel naponta max két szót váltunk, de gyakran egyet sem.
Szóval nem jó, nem rossz, hanem semmilyen.
BB7
Egyke vagyok.
zsutyesz
Én és a bátyám között 10 év a korkülönbség, és amikor felnõttem hozzá (kb. 15 éves lettem), onnantól nagyon jóban lettünk. Sztem az is sokat számít, hogy mennyi a korkülönbség testvérek között.

Ale Alonso! poppe fan club™

tenkenorman
nem él otthon a nõvérem de jól kijövünk. nagyon sokat veszekedtünk de nem útáltuk egymást.

http://www.tenke.hu

Ability
Há' azokat nem én tettem be, bár nem tartom szarnak, csak várható volt az eredmény, de azért annak ellenére, hogy mindenki tudtam melyik 3 opció fog vezetni még a többi opció eloszlása érdekes lehet.
JohnnyNapalm
Gyerekkorban persze vannak nagyobb összekapások, de felnõtt fejjel majd kinövünk belõle.

Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok.

cement
Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok.

respect to the man in the ice cream van

Scottt
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Baszki de pl a tegnapinak mi értelme volt?copy paszta,az alkoholos italokkal kapcsolatos kérdés meg ha már tucatszor nem volt akkor egyszer sem😄...

Ability
Baszki, próbálunk az élet minden területérõl betenni kérdést. Ha téged csak egy része érdekel, akkor ott a várólista, gyere be akkor, amikor számodra érdekfeszítõ kérdés van.
<#fejvakaras>

Az régen volt,most már azt mondom cirkuszt a népnek,ha valakiknek az jó hát legyen😄

Speciel most nem erre gondoltam de a tegnapi vagy a holnaputáni elég láma kérdések.Ennél már csak az lesz jobb ha szereted a sört megint bekerül 😄DD

immovable
...ráadásul az egyház megmentheti a világot, de csak ha az osztrák magyar monarchia újra létrejön...<#idiota>
Ability
+ kocsmázós, részegedõs, hogy kifejthesse mennyire romlott a társadalom, és hogyan számolná fel az összes szórakozóhelyet. 😄
OrioN the S
Neki tortenelmi,haborus,politikai temaju kerdesek kellenek. Az nem gagyi. Arrol tud temazni. Semmi bajom ezekkel a temakkal csak unalmas lenne ,ha minden nap arrol kene tarsalogni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

byzhouse
Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ability
Osztom, lévén hogy én küldtem be. 😄 Az oké, hogy vannak szar kérdések néha, nekem sem tetszik mindig, most nem írom le 20. alkalommal, hogy miért van így, de pl. a mai azért mégis komolyabb. Ha teljesen komolynak nem is igazán lehet nevezni, de akkor is, ez még új, ilyen még egyszer sem volt, és mindenképp az érdekesebb fajta szerintem.
Molnibalage
Akinek nem tetszenek a kérdések húzzon már innen a fenébe vagy rakjon be. Nem kötelezõ itt lenni. Szerintem a mai egy jó kérdés.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ability
Külj már be párat, ami szerinted nem gagyi.
tommygear
nincsenek

Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erõsebb vagyok (bátyám 8 évvel idõsebb nálam)
Alapvetõen nem bírom a viselkedését és a stílusát és rohadtul más a nézetünk mindenrõl... de néha (nagyritkán) jól kijövünk

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx