A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem voltak olyan rossz állapotban csak már unta õket és valahogy mindig sikerült elintéznie a cserét. :D
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most ilyen vala:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Most nagyon megtetszett a Tisza, akinek van írhatna róla pár sort, strapabíróság, kényelem, stb szempontból.
A puma elég jól bírja, bár azt képesek voltak 21ezerért adni, de valamilyen szülinap volt a boltban, sok ember, akciók, keveredés, s a cipõt átraktam egy másik dobozba, így megkaparintottam 11ezerért, így még azt mondom megérte.
Másik egy Nike, na azt nagyon bánom hogy megvettem, többet nem veszek ilyet, az tuti. Elég hamar szétment, s gariból kiesett, mert állítólag nem rendeltetésszerûen használtam. Pedig csak sétáltam, vezettem benne, ettõl még az orrának nem kellene leválni. Mindegy, most jó teniszezni, de ennyi pénzért soha többet nike cipõt.
.: mobilize.hu :.
szép élénkpiros, nagyon cuxy
az elõzõ 3 mind circa volta, na olyat többet már nem.
nagyon hamar elkezdett szétmenni a sarka, pedig ha valaki, akkor én nem sokat mászkálok kint és akkor sem földúton
ha már használhatatlan lesz, akkor visszatérek ahhoz a pumához, amit leváltottam vele, mert annak kb semmi baja
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
utóbbinak olyan a minõsége hogy *csettint* >>> ilyen <#smile>#smile>
Egyébént miért nem lehet többet választani?
Utcara: adidas superstar
Sport: nike,adidas
Born to win
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Tojok a márkára, az a lényeg, hogy jó fazonja legyen a cipõnek (ne legyen huplilia és varrással tele). Gigászi erõfeszítés normális cipõt találni nekem. 7 év után sikerült olyan bõrcipõt találom, ami majdnem pont olyan fazonú, mint a régi cipõm...
Vicc az, amit ma divat címszó alatt mûvelnek. Egy rakás szar terméket gyártanak. Egy Westend méretû létesítményt végigjárva szinte képtelenség olyan cuccot találni ami nekem megfelel. Normális polót az egész Westendben nem találtam. Durva mi?
Nehogy már az finnyásságnak számítson, hogy nem akarok 3-6 színben popmázó cipõt / inget / stb. felvenni ami még olyan elbaszott alakú vagy szabású, hogy okádni tudnék. Rajtam nem állnak jó ezek. Az új hullám a polóknál a kivágott nyak. Miért? Ja, és 4-8 ezer forintért olyan szar nyúlós és mûszálas tapintású anyaból van, hogy én 100 forintot sem adnék érte. A turkálóban és kíani pólók között harmad vagy negyed annyiért lehet normális egyszínû fehér polót találni.
Mi ha ez nem droidság csúcsa a forgalmazók részérõl? A másik hely ahol stabilan jó polót lehet vennni a BME ajándékboltja. Kemény mi?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért még örülök, mert sokan használják az én "szar" NoName termékeimet :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De van több cipõm is...

Más márkájú, mégpedig:
(Végül a nike-ra nyomtam me azt többet hordom)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ilyet, csak sötét barna színben:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Másfél éve, egy cérna se engedett el rajta, pedig szinte minden nap ezt veszem fel! Nem kopott ki... egyedüli hátrány, hogy húzós az ára, de szerintem k*vára megérte! :)
elég baj hogy a Tiszát kihagytátok
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"