A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doddy a düdõ
most egy supra-t

BaliBoy
Szobatársam félévente vitte vissza a Tiszákat. :)
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem voltak olyan rossz állapotban csak már unta õket és valahogy mindig sikerült elintéznie a cserét. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LasDen
Ést hordok :D már lassan 3 éve

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sickness
Nekem volt egy bõr osiris és szétnyúlt, vagy nem tudom mi lett vele de akkora volt mint egy kiló kenyér. D:
Most ilyen vala:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Jézusom, az Adidas honlapja elférne a Ronda weblapok topikban...

A Nike-al nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, azt hittem, hogy csak én fogtam ki a rosszabbakat. Bár igaz, hogy én mindennap ugyanazt a cipõt hordom, télen-nyáron, így hamarabb elhasználódik.

Most nagyon megtetszett a Tisza, akinek van írhatna róla pár sort, strapabíróság, kényelem, stb szempontból.

látom rakott más is, szal: lyesmi volt az elõzõ, szerettem
most ilyen van
Timbo
tisza, nike

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

autoszimulator
fazonra ugyan ilyen mindkét cipõm, mint a képeken az elsõ.
A puma elég jól bírja, bár azt képesek voltak 21ezerért adni, de valamilyen szülinap volt a boltban, sok ember, akciók, keveredés, s a cipõt átraktam egy másik dobozba, így megkaparintottam 11ezerért, így még azt mondom megérte.

Másik egy Nike, na azt nagyon bánom hogy megvettem, többet nem veszek ilyet, az tuti. Elég hamar szétment, s gariból kiesett, mert állítólag nem rendeltetésszerûen használtam. Pedig csak sétáltam, vezettem benne, ettõl még az orrának nem kellene leválni. Mindegy, most jó teniszezni, de ennyi pénzért soha többet nike cipõt.

.: mobilize.hu :.

Más márkájút, mégpedig: Osiris
szép élénkpiros, nagyon cuxy

az elõzõ 3 mind circa volta, na olyat többet már nem.
NEOreg3
Vans, de amilyen drága volt, olyan szar is

nagyon hamar elkezdett szétmenni a sarka, pedig ha valaki, akkor én nem sokat mászkálok kint és akkor sem földúton

ha már használhatatlan lesz, akkor visszatérek ahhoz a pumához, amit leváltottam vele, mert annak kb semmi baja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sickness
DC

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigeroo
converse, mustang meg "románból" bõr félcipõ

utóbbinak olyan a minõsége hogy *csettint* >>> ilyen <#smile>
Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
nincs miértje, nem állítottuk be. mint ahogy annak sincs miértje, hogy nincs bent a Tisza, elfelejtettük.

CSAKANIKEEEEEEEEEE
Gabor1990
Van 3 Adidas Superstar meg 1 Nike, szóval Adidast.

Egyébént miért nem lehet többet választani?

Darkon
Munkaba: lacoste, deichmann alkalmi
Utcara: adidas superstar
Sport: nike,adidas

Born to win

Csuhai G
Hilfiger, Vagabond, Zara, Tisza

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nem számít a márka.A lényeg hogy jól álljon,jah és nagy marhaság a pénzt elszórni márkás cuccokra.

Boss,Cavalli

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

acsati
Etnies :-)

tugyiti
Josef Seibel
nekem is ien, csak a pipa ezüst színû nem pedig fehér.

kas123
Adidas, Converse, Nike

Szabi84
legstrapabíróbb cipõm ez volt

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Skyline
Adidas Superstar cipõ, full fekete, a csíkok meg fehérek. ilyen, megvagyok vele elégedve, több mint egy éve rendszeresen hordom, és semmi baja sincsen, a lábam se rohad benne, szóval patent nagyon.

csakavans:)
A kedvencem mégis a Waterbay márkájú. Nagyon kényelmes...
somdav95
Most például egy Circa cipõm van. De miért nincs több jelölési lehetõség? Van Wilson teniszcipõm, Converse, Adidas, Fila stb... Meg bringázáshoz most egy szakadt Noname cipõt..

89
mind kínai <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage
Az egyik az Etnies. Az másik valami 'és' logót visel. A bõrcipõm márkájáról fingom nincs.

Tojok a márkára, az a lényeg, hogy jó fazonja legyen a cipõnek (ne legyen huplilia és varrással tele). Gigászi erõfeszítés normális cipõt találni nekem. 7 év után sikerült olyan bõrcipõt találom, ami majdnem pont olyan fazonú, mint a régi cipõm...

Vicc az, amit ma divat címszó alatt mûvelnek. Egy rakás szar terméket gyártanak. Egy Westend méretû létesítményt végigjárva szinte képtelenség olyan cuccot találni ami nekem megfelel. Normális polót az egész Westendben nem találtam. Durva mi?

Nehogy már az finnyásságnak számítson, hogy nem akarok 3-6 színben popmázó cipõt / inget / stb. felvenni ami még olyan elbaszott alakú vagy szabású, hogy okádni tudnék. Rajtam nem állnak jó ezek. Az új hullám a polóknál a kivágott nyak. Miért? Ja, és 4-8 ezer forintért olyan szar nyúlós és mûszálas tapintású anyaból van, hogy én 100 forintot sem adnék érte. A turkálóban és kíani pólók között harmad vagy negyed annyiért lehet normális egyszínû fehér polót találni.

Mi ha ez nem droidság csúcsa a forgalmazók részérõl? A másik hely ahol stabilan jó polót lehet vennni a BME ajándékboltja. Kemény mi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N o N a m e
Khömm.. a szavazásban a Noname-et NoName-ként kéne írni :D

Azért még örülök, mert sokan használják az én "szar" NoName termékeimet :D
RS
Noname cipõt hordok, nem számít a márka. - Valami kínai. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Jelenleg Mustang.

De van több cipõm is...
Ezek nagyon tetszenek:

Benny04
szar kínai.

Tényleg ilyen fasza a Tisza? Strapabíró? Most nézegettem neten, és eléggé tetszik, lehet, hogy beruházok egyre.

N o N a m e
Más márkájút, mégpedig:

Caterpillar, meg vagyok elégedve vele.

Hasonló ehhez:
JohnnyNapalm
Nike most éppen

de általában teljesen mindegy a márka, ha tetszik

Pepsi Twist
Nike:

Más márkájú, mégpedig:

(Végül a nike-ra nyomtam me azt többet hordom)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Adidas, Nike

BaliBoy
Több cípõm is van párhuzamosan. De most, hogy kezd hideg lenni egy Levist hordok.

Ilyet, csak sötét barna színben:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

byzhouse
Converse a legjobb barátom :)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

BB7
Elég sok cipõm van, azok közül megemlíteném az egyik Converse-m, mit gyakran hordok, illetve a kedvenc az a Tisza, sajnáltam, hogy nincs a felsorolásban!
Másfél éve, egy cérna se engedett el rajta, pedig szinte minden nap ezt veszem fel! Nem kopott ki... egyedüli hátrány, hogy húzós az ára, de szerintem k*vára megérte! :)

Szabi84
adidast

elég baj hogy a Tiszát kihagytátok

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zsutyesz
Nem számít a márka, csak teniszcipõben, az ilyen:

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Dick Riddick
Ez zsiványul néz ki. Lehet hogy próbát teszek pumával is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

PrasCo
Szép lassan ismét Haix bakancsot. Konkrétan ezt:
Scottt
Adidas+Tisza(Azt kihagytátok ha jól látom o.O)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"