A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az a baj ezekkel a cipõkkel, hogy nem egészen mindennapos használatra van tervezve, úgyhogy 1-2 év alatt lazán elhordom. Egyszerre kéne venni két-három párat, és akkor lehetne váltogatni, de arra nincs zseton.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ezt hordom, a kényelemre törekszem fõleg, nem a divatra.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Télen Sherpa bakancsot, nagyon jól bevált.
\"Heroes never die. They just reload.\"
46-os<#zavart1>#zavart1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
vkinek 1 kis szédülés
vkinek meg h nem emlékiszik semmire
vkinek meg h hányt 1 jót
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
"The trees move. Do you not see it?"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
http://www.tenke.hu
mellesleg mét nem tudok szavazni? :|
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
képzeld el, ha a felszabadult/vidám szalonspicc után mindenki egyszer csak elaludna ott ahol van, eléggé nehéz lenne bezárni egy-egy szórakozóhelyet éjszaka a sok fekvõ embertõl :D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"volt hogy évekig megvetettem az alkoholt...úgy értem nem volt pénzem, megvetettem mással" :D
(Romániai "repper" az igazi gettóról...)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ebben benne van az egy is
Ha jól emlékszem akkor 4 vagy 5 hónapja...
"Meló Diáknál kifizettem 1000 Ft-ot reg díjat"
Tényleg, ezt én ki is felejtettem.
Ha csak kis szédülés vagy esetleg vigyorgás, röhögés akkor pár hónapja. Ha matt részeg, olyan, hogy még menni se bírjak... :D Akkor az még soha. :)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
egy ilyenre természetesen én is elmennék :)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"