A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
anno 1987
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Vinyus: ez a cipõ valami kurvajó :o
ezek a cipõim vannak most:

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
meg van egy fehér adidas decade-em fekete brake-es csávóval az oldalán (sajna képet nem találtam)
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Másfél éve minden 2nap szinte az van/volt rajtam, s az ég egy adta világon: Semmi baja! 😊
Ugye a széle ilyen gumi.. varrott gumi! Na már most, akinek van Converse, tudja; az a gumi k*vára nem strapabíró, mert pár hét és leválik...
Na már most a Tisza gumija nem csak, hogy ragasztva, de elég rendesen varrva is van!
Ha behajlítod a lábfejed.. a cipõ orra így megtörik, valahogy a Tisza úgy van megoldva, hogy nagyon könnyen hajlítható, de mégse törik meg az anyag. <Én sem jöttem rá hogy..>Én sem jöttem rá hogy..>
Még egy pozitívumot említenék: Igaz cipõfûzõs verzióm van
Ki be bújok belõle, a lábam tartja, mégis egy másodperc felhúzni! 😄
Azért, hogy nehogy azt higgye valaki, a Tiszánál dolgozok, s csak el akarom adni... mondanék egy negatívumot is!
Ugyebár van a cipõ külsején egy nagy T betû, s a cipõ hátán is! Ami hátul van, az varrva van cérnából, az nekem elkezdett effektív egész hamar bomlani.. öngyújtóval leégettem... azóta semmi baja!
Még talán, ami sokaknak fájdalmas lehet, az az ára! :/ Én is nehezen vettem rá magam, mikor beszereztem egyet, de utána hetekig alig mertem utcára menni vele! xD
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
#53681:Nem vagyok az...csak tükör nélkül nehéz ilyen szögbõl lekapni anélkül,hogy ne fordítanám be a lábamat...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
#53676: Utálom ha beleakad a bringába a nadrág, szóval azért járok ilyenbe, am kényelmes, nemzavar.. 😊
A mogyit+répát nem szórítja szét mert felül direkt úgy van megcsinálva hogy egy kicsit lógjon a seggénél és a cipzárnál is.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az enyémnek más a színe és a mintája, de ezen is jól látszik, hogy a talpának a legszéle nem egyben van, hanem mintha csak odaragasztottak volna utólag körbe egy gumidarabot. Na az válik le de kurvára. Ebben az is közrejátszik, hogy a gumi a talpán kurvára puha és a sarkamnál kb 1 centivel kisebbre összenyomódik, már teljesen eldeformálódott:\
a lényeg: otw lite-ot ne vegyetek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ám Puma, de lassan lesz 1 új mert lyukas az eleje.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(nike.id)
a kérdésbõl szerintem kár volt kihagyni a Tiszát, elvileg az egyik legdivatosabb/elterjedtebb márka a fiatalok között.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Arról nem beszélve hogy a nike annyira szigetelt, hogy két óra hordás után bármilyen zokniban is voltál, az egész környék élvezhette a durva lábszagot /és én még nem vagyok izzadós talpú 😄/
.: mobilize.hu :.