A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
nekem van 😛 #53610

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hayni
Vans.
maffioso
sparco😛 najo nem de pályázok egyre mert állat

\"If in doubt, flat out!\"

Jól hangzik! Az ára nekem annyira nem vészes (ha valóban annyi, amennyi a hivatalos oldalon van), majdnem minden cipõm ilyen árkategóriában volt, de igazán jót nem találtam még. Szerintem a következõ egy Tisza lesz.

somdav95
tudod...boltba 😊

Hegi90
ezt hol vetted <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

OrioN the S
levi's,vans,mission,flag meg egy nike amit szokoevente hordok es buliba mezei tornacipo, hogy azt tapossak/tapossam szijje.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

chhaya
Nem érdekelnek a márkajelzések.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

rhazid
ilyen.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Rockynhooo
*volt már pár modellem

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
uhuuuu ez mit ad ^^ én is nagy adidas párti vagyok de csak a régi jeles 😄 volt már modellem. de kivételesen most nikeot szeretnék venni:

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jhetedikj
Egy 1,5 éves Nike-ot még mindig bírja. Váltásnak egy Noname deszkáscipõ(egyébként vezetni ebben a legjobb). Edzésre pedig egy Kelme teremcipõt.

anno 1987

rhazid
VANS

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

milk4
Varrónõ.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

acsati
hogy szükitetted be?
mer nemegyszer estem már a nadrág miatt...
REPS0L
Más márkájút, mégpedig: perpill fox (van egy fehér meg egy fekete is), de nemsokára cserélek DC-re szerintem, Fox nem gyárt igazán jó cipõket
Vinyus: ez a cipõ valami kurvajó :o

ezek a cipõim vannak most:

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

oO VinyuS Oo
Csak az adidas 😄

meg van egy fehér adidas decade-em fekete brake-es csávóval az oldalán (sajna képet nem találtam)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

BB7
Strapabíró-e? 😄 Mi az hogy...
Másfél éve minden 2nap szinte az van/volt rajtam, s az ég egy adta világon: Semmi baja! 😊
Ugye a széle ilyen gumi.. varrott gumi! Na már most, akinek van Converse, tudja; az a gumi k*vára nem strapabíró, mert pár hét és leválik...
Na már most a Tisza gumija nem csak, hogy ragasztva, de elég rendesen varrva is van!
Ha behajlítod a lábfejed.. a cipõ orra így megtörik, valahogy a Tisza úgy van megoldva, hogy nagyon könnyen hajlítható, de mégse törik meg az anyag. <Én sem jöttem rá hogy..>
Még egy pozitívumot említenék: Igaz cipõfûzõs verzióm van és bevallom õszintén, ha életemben 4* kötöttem ki/be már sokat mondtam! 😄
Ki be bújok belõle, a lábam tartja, mégis egy másodperc felhúzni! 😄
Azért, hogy nehogy azt higgye valaki, a Tiszánál dolgozok, s csak el akarom adni... mondanék egy negatívumot is!
Ugyebár van a cipõ külsején egy nagy T betû, s a cipõ hátán is! Ami hátul van, az varrva van cérnából, az nekem elkezdett effektív egész hamar bomlani.. öngyújtóval leégettem... azóta semmi baja!
Még talán, ami sokaknak fájdalmas lehet, az az ára! :/ Én is nehezen vettem rá magam, mikor beszereztem egyet, de utána hetekig alig mertem utcára menni vele! xD

89
wazzz...asszittem lány vagy<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

milk4
Nem.
#53681:Nem vagyok az...csak tükör nélkül nehéz ilyen szögbõl lekapni anélkül,hogy ne fordítanám be a lábamat...

autoszimulator
csámpy<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

tommygear
te ilyen emós vagy?
Bulykin
Noname cipõt hordok, nem számít a márka.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

somdav95
Férfi nadrágot is belehet szûkíteni, sokkal kényelmesebb mint a nõi, ha inkább átvarratsz egy férfi nadrágot | tapasztalat |

#53676: Utálom ha beleakad a bringába a nadrág, szóval azért járok ilyenbe, am kényelmes, nemzavar.. 😊

milk4
Engem nem zavar,csak levenni nehéz...
A mogyit+répát nem szórítja szét mert felül direkt úgy van megcsinálva hogy egy kicsit lógjon a seggénél és a cipzárnál is.

Doddy a düdõ
megõrülnék egy ilyen nadrágban. jól is érzik magukat ebben az emberek, vagy csak divat?

panther112
Sötétszínû répanadrág + egy fehéren rikító tornacipõ, Michael Jackson reborned...

Scottt
Ez a nõigatya nem szorítja el a heréidet?<#kocsog><#confused>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Bezony ám fõnök.A Tisza nagyon pöpec cuccokat csinál(Pólóik is királyak csak elég borsos áron vágják hozzád õket)már jó pár Tisza cipõt elhasználtam de elégedett voltam az összessel^.^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tommygear
vádlira gyúrsz? <#eplus2>
Tisza (váltásban Converse CT)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

milk4
Nike

tommygear
omg lol, am nike 😄
kapufa 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NEOreg3

az enyémnek más a színe és a mintája, de ezen is jól látszik, hogy a talpának a legszéle nem egyben van, hanem mintha csak odaragasztottak volna utólag körbe egy gumidarabot. Na az válik le de kurvára. Ebben az is közrejátszik, hogy a gumi a talpán kurvára puha és a sarkamnál kb 1 centivel kisebbre összenyomódik, már teljesen eldeformálódott:\

a lényeg: otw lite-ot ne vegyetek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[HUN]FaTaL
Nike most.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
A circa neked nem nyomja szét a lábad? Van olyan h járni nembírok benne úgy fáj egy nap után... Úgyérzem lelesz fokozva azis bringáscipõnek >.<

panther112
Diesel: Boleslav, Georgy modellek pl. tipikusan nekem tetszõ cipõk. Sajnos kevés a fantáziadús cipõ. Ronda sportcipõkkel, vagy unalmas "öltönycipõkkel" vannak elárazva a boltok.

Pepsi Twist
csak én hordok itt kosaras cipõt? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Haveromnak van egy Hugo Boss cipõje, és frankón olyan, mint egy bohóccipõ. De tényleg. Egyszerûen nem értem, hogyan húzhat fel valaki egy olyan ízléstelen fost.

Sickness
Neked milyen van? GUCCI? VAGY D&G? vagy egy sima MAKKOS?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

NEOreg3
még szerencse, hogy vannak olyan emberek, mint te, akik szép cipõket is vesznek...<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Legalsó fasza ^^

Ám Puma, de lassan lesz 1 új mert lyukas az eleje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
végre egy félcipõs kollega 😄Dd<#eljen>
panther112
Ennyi válogatottan ronda cipõt is régen láttam...

SötétBarom
Converse & Vans all the way bitches.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee
félcipõbõl többféle márka, a sportos vonalból saját színösszeállítású és feliratozású Nike-t, mivel kicsit nagy a lábam (49.5), sajnos drágának drága de minõséggel nem volt gondom és legalább senkinek nincs ugyanolyanja 😊
(nike.id)

a kérdésbõl szerintem kár volt kihagyni a Tiszát, elvileg az egyik legdivatosabb/elterjedtebb márka a fiatalok között.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

adidas

autoszimulator
Én is minden nap ezt hordom, és a menésem sem a legszebb, a cipõk orrát hamar kivégzem, mert belerúgok a kiemelkedésekbe, mint a lépcsõ, küszöb, padkák 😄 De ettõl még nem kellene szétválnia pár hónap múlva.
Arról nem beszélve hogy a nike annyira szigetelt, hogy két óra hordás után bármilyen zokniban is voltál, az egész környék élvezhette a durva lábszagot /és én még nem vagyok izzadós talpú 😄/

.: mobilize.hu :.

DJ RX7
mezítláb járok

:3