A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gepárd <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megennék bármit...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Sas mert erõs, bátor, és fenséges; cinege mert szép és pici. Épp tegnap filóztam ezen. Sokszor könnyebb lenne.
Tigris! mert imádom a tigriseket. a fenséges megjelenésük, az életük lenyûgöz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Egész nap döglik a vízben és senki nem baszogatja.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
emós-malac, akinek megváltás a vágóhíd XDXDXDXDXDXD
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
ez most komoly? 😄 istenem...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nemi erõszakra nem hajlamos, hetero bantu néger postázva <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De amúgy igazad van, valóban nem ige.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár ha valaki elkezd a közelembe lúzerezni, annak több mint valószínû rendelek egy nemi erõszakra hajlamos, homokos bantu négert - csak hogy fair legyen, ha már õ megerõszakolja a nyelvet.
mondhatnánk úgy is, hogy a beépülõ angol szavak nem zavarnak, de ha valaki teljesen feleslegesen magyar kifejezés helyett használja, az roppantul.
"The trees move. Do you not see it?"
play the game, play football, play the guitar
Ugyanazokra használom a játszik igét, mint magyarban. A game csak egy fõnév, ráadásul bármilyen játékot jelenti, nemcsak a számítógépest. Mondjuk ez a szó a gamel formában idegesít engem, az h gamer furamód nem annyira. Na mind1, egy pici azért van abban, amit mondasz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elkerülhetetlen. ez van.
globalizáció, multikultúra, keveredés van.
Néha olyan szavak sem jutnak eszembe magyarul mint pl a "szék", miközben a komplett középkori fegyverarzenált ismerem angolul a Baldurs Gate-bõl...
<#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Stand up magyar
Call the haza
Here's the idõ
Now or soha...
ha valamit angolul is mondok, akkor a teljes mondatot angolul mondom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A viccesek nem zavarnak, az erõltetten trendy kifejezések annál inkább. Fõleg a fospisztoly mutlicégeknél dolgozó nyomorékok, aki szerint a beosztásuk kizárólag 4 angol szóban fogalmazható meg. ROFL.
Jobban belegondolva én is használok egy csomót, de inkább csak azért, mert viccesebben hangzik angolul, mint magyarul. A tuningswiftre például rámondom, hogy idióta sztrítrészer; magyarul kecibután hangzana, hogy "utcai versenyzõ" 😄
Ha meg megkérdezik mit csinálok este, és azt mondom, hogy ma a spannal gémelünk neten, az is jobban hangzik (nem beszélve arról, hogy rövidebb is), mint az, hogy a haverommal számítógépen játszunk egymással interneten keresztül 😄DD
Ami kiakaszt: elmegyek soppingolni, lightos kóla, meeting, ..stb.