A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
második választásként meg talán rozsomák - koalához hasonlóan semmi természetes ellenség, és õk is igencsak lazák.
"The trees move. Do you not see it?"
Macska/Kutya 1 háznál... egész nap alszok eszek iszok szarok és állandóan szeretgetnek
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
azért meg hûséges,erõs és kitartó állat.\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ember
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mert akkor megehetnék minden embert. Ha már én is reinkarnálódtam, akkor õk is haljanak meg^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.tenke.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Igazából nemtudom miért ezt nyomtam, mert a macska is emlõs, de szépen kifejtve, én egy elkényeztetett lusta, dagadt Garfield akarok lenni xDDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
fax kérdés
legbékésebb állatok : ) és az élõhelyükön csak az ember jelent rájuk veszélyt, aki a motorcsónakjaival felszeleteli szegényeket... nem esznek csak növényt, nem zavarnának õk senkit, csak magukban élveznék az életet. de persze mi nem hagyjuk...
u dont have to listen anybody else but me
Én inkább valami gerinctelen hüllõre gondolnék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bár nem mintha embernek annyira jó lenni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pl. szirti sas

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehetõleg kutya, vagy csimpánz, esetleg egy palackorrú delfin, mert azok élvezik a baszást 😄😄
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mittomén 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ