A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szintúgy!

Szemetek viszont tudnak szûznemzéssel szaporodni, asszony majd sokat fog panaszkodni fejfájásra, egyetlen hátrány 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tenkenorman
Nagyon kemény lehetsz jah... söréttel lemertél lõni egy 30centis állatot? <#wow1>

http://www.tenke.hu

Szabi84
tápláléklánc csúcsán levõ madár

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Teknõsbéke, a kb. 100 éves élettartam nem riaszt vissza😊
Törölt felhasználó
Én is macska lennék, az egyéb indokok mellet azért is mert az eggyik legjobb ragadozó a földön.

Te falkon, meg ugyan olyan sekélyes és szánalomra se méltó lény vagy mint egy rühes cigány. Tudod az nem teljesítmény hogy a nálad kisseb élölénnyekkel végzel, nemhogy úgy hogy még segítséget is használsz. De ha még nem vagy igy is elég nagy lúzer, még sörétet is használsz? Tehát balfasz is vagy hogy nem tudsz lõni ezért használod a sörétet. Sose értettem a vadászokat, hogy mi a jó más elpusztításában. Nem tudnak ök is eljönni lõtérre és papírra lõni, és megállapítani hogy tudnak-e lõni vagy sem. De hogy nem is vadászás céljából lelõsz egy állatot... Hát te langyi lankadtfaszú gyökér: te is ugyan olyan kártékony geci vagy mint a cigányok. Nyugodtan verheted a melled majd a hozzátartozóidnak hogy mekkora szar vagy!
tenkenorman
Nem lõttél te le lófaszt se... hidd el... csak idejársz trollkodni, hogy te lelõted a nyavajást. teccparaszt XD. te maximum magadat tudnád lelõni.

http://www.tenke.hu

nan76
Macsek lennék mindenképp!!!!!!semmi bajuk,gondjuk...macsek lennék mindenképp!.......

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

angelslie
Remélem majd téged is úgy lelönek

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Kicsikiraly
büszke lehetsz magadra

DFTBA &#3232;_&#3232;

Falcon87
Múlthét szombaton lõttem le hajtáson egy genyót, aki ott szaladgált a fák között 😄 Kutyám még megforgatta egy kicsit, aztán nyekk.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Akkor már inkább palackorrú delfin. Komolyan emberek, palackorrú delfin ftw! Úszkálhatsz mint egy idióta, ehetsz sok halat, ráadásul te vagy az egyetlen állat az emberen kívül, aki élvezi a dugást 😄

angelslie
?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Falcon87
Ha nappal mégis sokat szaladgál, akkor meg odadurrantok neki õzsöréttel. Az bõven több, mint kilenc golyó, tehát tuti kampec.

gyilkos bálna

angelslie
Már amelyik 😊

Kicsikiraly
mert éjszakai állat. éjszaka viszont vadászik meg harcol egyfolytában területért.

DFTBA &#3232;_&#3232;

autoszimulator
macska lennék, mert egész nap semmit sem csinál 😄

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
Ej, hát ez már kihalt. Nem jó kihaltank lenni. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

webster88
Gepárd, mert gyors<#idiota>

\"Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak. (Faragó)\"

QuippeR
ehh, miért pont állat? sokkal szívesebben lennék mamutfenyõ vagy egysejtû. na mindegy.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Doddy a düdő
dugok elefántot

bardocz
De nem tudsz majd recskázni.
Kicsikiraly
ott a pont 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Doddy a düdő
mindegy, megeszlek a nagy agyaddal együtt

Dick Riddick
Az agymérete már kevésbé. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

angelslie
Macskaként is repülhetünk.. csak nem tanácsos 😄

Doddy a düdő
ez, mert táp 😮

Rockynhooo
Madár. Vándorolgatnék.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
De ha egy ember sem lehetne ember, akkor nem lennének emberek, és nem lenne ki levadásszon. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nightt
En macska lennek nallunk<#vigyor2>.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon87
Hmm... Igen. Én palackorrú delfin szeretnék lenni. Nem is nagyon piszkálnának, de lenne egy csomó spanom, meg úszkálhatnék össze-vissza. Ja, és a delfinek az embereken kívül az egyetlen emlõsök, akik szórakozásból is basznak 😄

Falcon87
De valszeg levadásznának a szép bundádért 😄

REPS0L
egyértelmûen madár 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Blacksheep333
Vadászgörény
Mert nem lehet õket leállítani, éjjel-nappal játszanak meg hülyéskednek! 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Narxis
Én ezt madárként is élvezném csak akkor még ott van a repülés szabadsága.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ha olyan helyre születsz. 😄

én most is élvezem 😄
illetve az túlzás, hogy élvezem, de nem olyan rossz. hahh.
Pepsi Twist
van kajára péz mindig meg oltásra 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lacee86
Nekem tetszenek ezek a macskaféle ragadozók, fõleg a tigris, úgyh sztem az lennék. Szép lennék, és nem is zabálna fel semmi, hanem inkább én másokat. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

a macskásoknak egy kérdés :

Ti tényleg élveznétek azt ,hogy tizen X éven át mást se csinálni csak döglõdni,meg 70% ban aludni? 😄

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

<#eljen>
byzhouse
Ilyen:

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

chhaya
Macska. *.*

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

fery02
Olyan büdös lenne a szád, hogy magad sem hinnéd el. <#gonosz1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
én madár basszusgitáros csupakabra lennék aki egész nap takoszt és burritoszt eszik <#wilting><#alien><#alien><#alien><#alien2>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Lullaby
Madár
Szabadon repülhetnék és tojhatnék mindenki fejére d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

OrioN the S
hat ennyi 😄 eszembe se jutott...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Narxis
lol

Dick Riddick
Nem is tudom... Megérzés. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Falcon87
😄DDD