A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemetek viszont tudnak szûznemzéssel szaporodni, asszony majd sokat fog panaszkodni fejfájásra, egyetlen hátrány 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
http://www.tenke.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Te falkon, meg ugyan olyan sekélyes és szánalomra se méltó lény vagy mint egy rühes cigány. Tudod az nem teljesítmény hogy a nálad kisseb élölénnyekkel végzel, nemhogy úgy hogy még segítséget is használsz. De ha még nem vagy igy is elég nagy lúzer, még sörétet is használsz? Tehát balfasz is vagy hogy nem tudsz lõni ezért használod a sörétet. Sose értettem a vadászokat, hogy mi a jó más elpusztításában. Nem tudnak ök is eljönni lõtérre és papírra lõni, és megállapítani hogy tudnak-e lõni vagy sem. De hogy nem is vadászás céljából lelõsz egy állatot... Hát te langyi lankadtfaszú gyökér: te is ugyan olyan kártékony geci vagy mint a cigányok. Nyugodtan verheted a melled majd a hozzátartozóidnak hogy mekkora szar vagy!
http://www.tenke.hu
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
DFTBA ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak. (Faragó)\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Mert nem lehet õket leállítani, éjjel-nappal játszanak meg hülyéskednek! 😊
Az operációs rendszeren is túl...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
illetve az túlzás, hogy élvezem, de nem olyan rossz. hahh.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ti tényleg élveznétek azt ,hogy tizen X éven át mást se csinálni csak döglõdni,meg 70% ban aludni? 😄
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Szabadon repülhetnék és tojhatnék mindenki fejére d:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.