127612
-
Nem kötekedők közé skatulyáztalak, hanem a királynősdizők közé. Khm. -
Renegade #122004 ha mindenkivel személyeskedsz, akkor meglesz az eredménye (ha más nem az, hogy tudni fogják rólad, milyen ember vagy), valóban, biztos vagyok benne, hogy a modik is tudják, hogy kik a nehezebb esetek, kik azok akiknél legyintenek, és kik azok akik bannolodnak az első kommentjük után (btw, ki a fene az az ambrus?).
nekem is az a mottóm, hogy ha valaki lemegy pofozkodni a játszótérre, ne csodálkozzon, ha visszapofozzák.
Valóban nem szerencsésen fogalmaztam meg, maradjunk akkor a jogsis, ncore bünti elévülésnél, az életben akkor úszod meg, ha elévült, mert nem vették észre.
Normális viselkedés/stílus: khhm, pár kommenttel előbb, szemrebbenés nélkül beskatulyáztál a kötekedők közé, mert felhoztam egy olyan témát, ami nálad vörös posztó/ nem értesz vele egyet. Ha egy fokkal hülyébb lennék, szar napunk lenne, visszavádollak, megsértődöm, stb, kikerekedhetne belőle egy parttalan vita, mindez egy félreértés miatt, lehet még pontoznának is minket. Ami szépen elévülne, mert alapjában véve normálisan játszunk. Természetesen lennének visszaélések (a troll, az troll marad), de pl ne az legyen már, hogy évi 2-3 rossz döntés, elbaszott nap miatt, 10 év alatt kikopik egy oszlopos tag. -
Én pl. azt szoktam csinálni amikor belém köt valaki, hogy ugyanabban a stílusban reagálok neki, amivel ő indít. És érdekes módon az esetek 100%-ban az illető mindig sérelmezi a stílust.
Az utolsó büntipontnál az illető konkrétan az egész mérnöktársadalmat lehülyézte, csak kicsit virágnyelven tette. Erre mikor közöltem, hogy mi is ő, én kaptam a bant. A vicc az, hogy nem is a sértett panaszolt be. SG, én így szeretlek...
Aki büntetett előéletű, az úgy tudom nem évül el soha, mindig is büntetett előéletű marad.
Ez így általánosan nem igaz asszem. A jenkiknél kisebb súlyú bűncselekmények elkövetése után, ha X évig nem csinálsz semmit, akkor tudtommal törölhetnek a nyilvántartásból. Vagy legalábbis ez volt valamikor a 2000-es évek elején, közepén. Azóta nem nagyon néztem rá a témára. Hogy más országban mi a helyzet, azt meg végképp nem tudom, de ez így első blikkre egy nagyon általános kijelentés szerintem. -
Az életben sem úgy megy, hogy mindenkivel flémelsz, személyeskedsz akivel nem értesz egyet. Egyszerűen csak normálisan kell viselkedni, kommunikálni és nem lesz büntetőpont.
Én pl. azt szoktam csinálni amikor belém köt valaki, hogy ugyanabban a stílusban reagálok neki, amivel ő indít. És érdekes módon az esetek 100%-ban az illető mindig sérelmezi a stílust. Ekképpen a saját stílusát véleményezi, csak ezt a butábbja nem szokta észrevenni. Tehát neki sem tetszik, ha úgy beszélnek vele mint ahogy ő beszél másokkal. A saját modorán kellene változtatni és kész.
Az elévüléssel szerintem sokan vissza is élnének, vagy direkt úgy játszanának, hogy 1 hónapig balfasz, beleköt a betonba is, utána 2 hónapig jó kisfiú. Az erkölcsi bizonyítványban mi évül el? Aki büntetett előéletű, az úgy tudom nem évül el soha, mindig is büntetett előéletű marad. -
Renegade #122001 szerintem is a közelmúlt eseményei motiválhattak valakit
vannak kattant emberek, mint pl én, akik túlzottan ragaszkodnak a dolgaikhoz, így engem megviselne, ha bannolnának, hiába 1 perc újat csinálni.
azért kéne elévülnie, mert mindenkinek lehet szar napja, ha körbenézel a világban, mindennek van elévülése, az ncore-tól, a jogsidban lévő pontokon át, az erkölcsi bizonyítványodig bezárva.
-
Renegade #122000 jogos, feltűnt, hogy rövidebb lett, de nem tartottam bajnak :) -
Utána is kaptam, másért is. Úgyhogy nem vagyok ebből a szempontból megkülönböztetve tőletek. Ha megérdemlem, ugyanúgy kapok mint ti. A királynősdit továbbra is csak kényszerképzetnek tartom. -
tőlem meg kapott egy kis tisztogatást, mert a két soros válaszlehetőség piszkálta a szépérzékemet 
elévülés nem ártana, régi regek nagy részének azért van bőven betárazva pár büntetőpont - nekem is azt hiszem van egy laza 20-as adag, mind faszságokért (vérnyúl, kreatív voltamozás), és bár 5 éve semmit sem sikerült behúzni, kb egy istenes kurvaanyázásra van regem a lekapcsolástól.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.02.08. 13:17:57 -
Renegade #121997 elévülés párti + örülök, hogy van, szerintem még működik is -
Ha már beraktad:
A kérdéssorról ordít, hogy egy frissen büntetett sg-polgár sértettségéből született.
De több opciója is hibás, tudatlanságból kifolyólag:
Pl. lehet újra regelni, de ezt most már tudják szűrni, mivel - bár sokan nem tudják - de IP címet is rögzítenek, így hiába regelsz új nickkel, megtalálnak. Bár sokszor az illető stílusa előbb elárulja mint az IP-je.
A büntetőpontoknak miért kéne elévülés? Ha valaki megváltozik - értsd kevésbé lesz balfasz, amiért büntetőpontot gyűjtsön - akkor onnantól úgysem tesz olyat amiért büntetőpontot kapna. A büntetőpontok meg azért mégis csak mutatják, hogy ki mennyire problémás egyén.
A "leszaromért" miért járna büntetőpont? Ezt nem értem.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.02.08. 13:18:34 -
Renegade #121995 hé, már megint a kicsit, mi ez a sok többesszám, nem hiszem, hogy valaha oltogattalak volna, háló. o0
királynősdi: ne mond, hogy nem érted, nem azért vagy az, mert az akartál lenni, hanem a nőiességed, stílusod, kockaságod generálta.
tudom, hogy van, duzzogtál is miatta, ha jól rémlik ment is a gumiba a humiari, de ez m,ár jó rég volt :)
-
Renegade #121994 na beraktam, ha már elvittük ebbe az irányba a társalgást, remélem megtudjuk ki tette be, érdekelne :) -
Ezt a baromságot csak te és néhány hozzád hasonló vallja, és próbál meg erőltetetten engem ebben a pozícióban feltüntetni. Pedig nem így van. Csak igazából azt várjátok, hogy amikor valaki belém köt és vissza merek szólni, akkor ne a kötekedőt büntessék hanem engem. Kicsit csík tolja a repülőt, de ez a kifordított nézet az általános. Sosem látjátok a kezdeményezőt, vagy az előzményt, csak engem és már a sokadik reakciómat valamire.
Amúgy, képzeld, nekem is vannak büntetőpontjaim. Nyilván mert annyira kivételeznek, csak velem. ;)
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.02.08. 13:11:04 -
Azért azt se felejtsd el, hogy HOL történik. Amit te most felhoztál, az saját fórumokban volt. Oda és a gumiszobára kicsit más moderálási elvek érvényesek. A saját fórumokban a topik házigazdája az isten, ő dönti el mi zavarja és mi maradhat a topikjában. A gumiban pedig általános kötőszó az anyázás. Úgy ne keverd a szezont a fazonnal, nem előjogról beszélünk. Ha ugyanazt mondjuk az általános topikokban, vagy a híreknél csináljuk, már mindketten több büntetőponttal lennénk gazdagabbak. -
Renegade #121991 ne, mond hogy nem úgy gondolod, hogy neked is több dolog van elnézve, elvégre te vagy az SG királynője, ok, kapsz hideget, meleget csak azért mert melleid vannak, de akkor is :) -
Renegade #121990 ez megint egy előjog szvsz, az hogy pár régi épp nem ért egyet egymással és mondjuk túl nagy hévvel vitázik (mint pár napja Kata meg Gábor), megint csak nem generál pontot, ok kell hozzá az is hogy úgy gondolom egyikünk sem szalad sírni a modiknak, hogy jaj, jaj Kata vagy te épp csúnyán beszél, QQ, ilyennek fogadtuk el egymást. Az újoncok megint más téma, a trollokat meg hagyjuk. -
Ahogy én látom nem vágtak ki, 2 pontot kaptál és összegyűlt a 25 vagy 30 amennyi kell a perma banhoz. -
Renegade #121988 én viszont még sosem kaptam büntit, pedig anno amíg WOT-oztam, párszor minősíthetetlen voltam én is, természetesen mai napig tartom, hogy nekem volt igazam, és csak reagáltam a "faszságokra" (ismerős, nem? ;) ). viszont csak abban a topikban voltam ideges típus.
Azt ne feledd, te konzekvensen bicsaknyitogató tudsz lenni, ha még megvannak a privát üzik amiket váltottunk, akkor láthatod, hogy már 2009-ben próbáltam a lelkedre beszélni, hogy easy, más hülyesége/ifjonti mindent tudok a világról hülyeségek miatt, minek a feszkó :)
fura, mert amilyen okos vagy, olyan könnyen húz csőbe egy átlagos troll, aki arra játszik, hogy elkezdj személyeskedni. -
Ööööl, a stílus között és aközött, hogy hazudik valaki hol van azonosság? Mikor hazudtam én itt...? No offense, engem az ilyen kommentért vágtak ki... -
Pedig tudtommal ez nem így van. Már több olyan ember is kipontozódott a játékból, akik évek óta itt sg-ztek. De én azt nem értem, ha valaki balfasz, az miért nem bírja viselni férfiasan a következményeit. Nyilván büntetőpontot sem azért kapunk, mert aznap éppen olyan a levegő páratartalma, hanem annak oka van. -
Mert már megismertünk annyira az évek alatt, hogy nehéz legyen elhinni. -
Renegade #121984 gondoltam várok pár hozzászólást a témában és ha van rá igény beteszem. -
Relatív értelemben az én bannot nickem majdnem olyan régi, mint a tiéd... 10 év vs. 11,5. Nem markáns eltérés. -
Renegade #121982 nekünk "öregeknek" nem jár, ezt egyszer kifejtették, hogy máshogy fog a toll a régieknél/oszlopos tagoknál, meg az újoncoknál. Lássuk be, neked is (villás nyelv jejeje), nekem is gurult már el a gyógyszer, aztán egyikünk sem bővelkedik elakadás jelzőkben. hát ha azt mondja nem ő írta én elhiszem neki, viszont akkor van egy rajongója mert tényleg érdekes az időzítés, stílus :) -
Nem, nem én írtam. Miért olyan nehéz elhinni...? Az utolsó kérdés berakása óta rá sem néztem a kérdésekre. Meglep, hogy más is gyakorolja a szarkazmust?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.08. 12:30:18 -
Szerintem is ő írta, egy az egyben az ő stílusa. Na meg ban megkerülésért is ban jár, hacsak nem változtak azóta a moderálási elvek. ;) -
Nem. Betegyem?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.08. 11:34:50 -
Renegade #121978 a büntipontos, azt hittem te voltál :) -
Melyik? Nagyon rég nem küldtem be kérdést. -
Renegade #121976 egy elég jó kérdés várakozik, lehetne róla moralizálni, elég epés, ha tippelnem kéne Molni írta :)
mehet élesbe? -
Fbn Lx #121975 ejha, hogyhogy bannolták molnit -
Nincs, 28 vagyok, idén meg akarom végre csinálni. -
- Ha nincs, akkor mennyi idősen nincs? 18-25
+ Mennyi idősen szerezted meg \"B\" kategóriás vezetői engedélyedet (jogosítvány)? [1] 18-25
meh :( -
Mármint Mercedes-Benz E-osztály? -
Remélem nem 4 hengeres. :P -
Igen, csak már egy másikkal. :) -
kamionosjoe #121969 17 évesen kezdtem és mire 18 lettem addigra meglett.
Én olyan osztályba jártam, ahol mindenki autókkal kapcsolatos dolgokat tanult, szólal nálunk alap dolog volt, hogy a jogsi az meglegyen. -
Blum #121968 19, kb. 1 éve sajnos nincs autóm de amúgy szeretek vezetni. -
Még mindig az E-vel csapatsz? :D -
E30 320i? :) Jó cucc lehet.