127612
  • trebron
    Teljes mértékben kizárt, hogy addig elvegyek egy csajt, amíg nincs szex.

• SötétBarom
    Sebaj. Ha félrekúr, legalább megalapozottan mehetsz csajozni te is. xD
  • Renegade
    kutyából meg nem lesz szalonna, majd mindenre van két irányú mondásunk :)
  • SötétBarom
    Totál nem befolyásol, kurvából lesz a legjobb feleség.
  • SötétBarom
    LoL úgysem tudhatod.
  • Lacee86
    Baromság elvárni, de azért az sem túl nyerő, ha a fél utcának megvolt a leendő feleségem... Van egy arany középút azt hiszem. :)
  • Calver
    max az várható el, hogy az ilyen elmebetegek utána se.
  • Freeda Krueger
    Nem érdekel,nincs jelentősége,szerintem.
  • HTS s3rg1nh00
    aki ezt elvárja,az akasztani való.
  • Dzsini
    Ha nincs jelzés, hogy van új kérdés (nincs hozzászólás a témában) akkor nem tudja senki, hogy van új kérdés.

Ezért (is) működött régen a szavazós robot, beírta az előző kérdés eredményét, és ezzel jelezte is, hogy van új.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.02.13. 15:33:03
  • molnibalage83
    Mitől lett ennyire alacsony a szavazási kedv? 2 nap alatt 8 szavazat. Ennyire rossza kérdés? Tehetek be újat.
  • Pluskast
    Szerintem a legtöbb ember a fórumon ezt csinálja. Sokszor itt az a lényeg ha kialakul egy vita, hogy legyőzzem a másikat és ha nincs igazam akkor sem vallom be csak mondom tovább a baromságokat. Mintha ez bármit is számítana.
  • Pluskast
    Tudja a fene. Az tény és való hogy sokan újra regisztrálnak és legtöbbször meg az admin (vagy mi topik lakók) is tudja, hogy az illető vissza jött de mégsem banolja. Mondjuk aki már a második visszajövetel után sem képes értelmesen viselkedni a fórumon az tényleg megérdemelne egy örök bant.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.02.09. 09:31:05
  • Fbn Lx
    ó clio, vajon hol vagy most és hogyan alakul az életed
    új iphone-t vajon vettél-e?
    rönódba hangrendszert tettél-e?
  • Fbn Lx
    én
  • Neocortex
    Igen, ritkán sikerül bizonyítani az állítása ellenkezőjét, de ha mégis összejön majd meglátod :) Mondjuk ha az ő stílusában csinálod és nem tirpák suttyó módon ahogy én szoktam lehet másképp reagál
  • molnibalage83
    Ezt sem így tapasztaltam.
  • molnibalage83
    Ki? Dzsini...? Ugyanarról az emberről beszélnük..?
  • Renegade
    ezzel nem értek egyet, amíg működik a nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon, addig nincsen baj szerintem
  • Nirz
    Nincs értelme vitatkozni senkivel sem
  • Neocortex
    Nem úgy mint Dzs, ha nincs igaza beállít hülyének. Nincs értelme vitatkozni vele
  • Freeda Krueger
    De elismeri ha téved,és ez nagy szó manapság.
  • Renegade
    túl sokszor van igaza, így hajlamos azt hinni, hogy mindig :)
  • molnibalage83
    Cifunak allűrjei...???
  • Neocortex
    Ambrus Gergely egy feltehetőleg súlyos személyiség zavarban szenvedő fórumozó volt, a főoldali cseten megállás nélkül írogatta a történeteit versenyautózásról, üzletelésről, rolex óráról és sokminden másról amiről úgy gondolta hogy megbecsülést vagy irigységet tud kiváltani az olvasókból. Hogy a történeteit alátámassza töltött fel képeket is kigyúrt cigányokról, üres gyroszos dobozokról és a teljes megtakarított vagyonáról. Volt hogy magával társalgott órákon keresztül egészen addig amíg végre online lett egy mod és bannolta. Kb ennyit kell tudni *flies away*
  • Renegade
    mondja már valaki ki a fene az az ambrus, csak annyit tudok róla, hogy a fórumozók fényképei topikban, szitokszó, illetve, hogy időnként egy hozzászólásos ninckeket bannolnak örökre, ezzel az indokkal, hogy "ambrus"
  • Renegade
    vannak ötleteim, ott van pl Cifu, elég sokat tett az sg-ért, ráadásul allűrjei is vannak, esetleg, egy szolid, jámbor Dzsini, vagy régen láttam MorcosKutyát (így írja egyáltalán a nickjét?), bár ő "csak" mindig vicces volt, lehetne udvari bolond, ha ezzel meg nem sértem :)
  • Neocortex
    ambrus
  • Freeda Krueger
    Nem nagyon látom a visszatartó erejét...
  • molnibalage83
    Ha Kata az SG királynője, akkor ki az SG királya...?
  • Renegade
    máshogy látjuk, én leírtam, hogy mit hogyan értettem, az, hogy ezt nem fogadod el, az meg a te dolgod.
  • Renegade
    nosza rajta, itt lehet, ezt a kommentet én úgy értelmezem, hogy itt azért védve lehet véleményt formálni.
  • Kata
    Ne engem jelzőzz, csak valahol belekeveredtél a saját mondataidba.
  • Renegade
    de makacs egy lány vagy :)

igen valóban úgy hiszem, hogy a titulus helytálló, de ettől még nem fogom a kötekedőket védeni, ez két külön dolog, te is pontosan tudod, hogy sokan irigységből, ovis haj húzó udvarlásból kötnek beléd.
  • Blum
    Nem önsajnálatról van szó...oda van írva, hogy kockázatnám 1-2 büntipont szerzését. Hát akkor így hülye leszek itt jártatni a szám.
    Egyébként is csípős vélemény lenne, úgy érzem, hogy jobb ha magamban tartom :)
  • Jim Morrison
    nem hiszem egy modi tette fel a kérdést, meg nem hiszem, hogy egy modi majd adna büntipontot ha kifejted a dologról a véleményed, szóval szerintem írd csak le nyugodtan.
    Aztán lesz ami lesz...
  • Kata
    Némi paradoxont érzek az éterben:

"elvégre te vagy az SG királynője" <> "szóval sok mindennel megvádolhatsz, de azzal pont nem, amit írtál."
  • Renegade
    az egy dacos sor, dafke nem válaszolsz egy önsajnáló sor miatt? :)
  • Renegade
    erre szaladt fel a szemöldököm: "Csak igazából azt várjátok, hogy amikor valaki belém köt és vissza merek szólni, akkor ne a kötekedőt büntessék hanem engem"

ez abból a szempontból sértés, hogy nem hiszem, hogy valaha a kötekedők pártját fogtam volna veled szemben, sőt. Természetesen olyan volt, hogy szóvá tettem a stílusod, nem értettem veled egyet, vitáztunk azon, hogy mi a fenéért haragszol annyira a dohányosokra, stb.

szóval sok mindennel megvádolhatsz, de azzal pont nem, amit írtál. :)
  • Blum
    Egyéb (kommentben kifejtem, kockáztatva a büntetőpont szerzését)

Mi a f...? Hát így dafke nem írom le a véleményem. Nevetséges.