A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
24 csapatos lesz az EB így talán lesz, de nem azért, mert jobbak lettünk. Szerintem hülyeség a 24 csapatos EB, mert lebonyolítási szepontból a legjobb 3 helyezezéseket vetik össze a többivel, amit azért nem olyan tiszta és egyértelmű, mint a 16/32-es renszer. Ezen felül ennyi csapat beengedése egyértelműen rontani fogja szerintem a színvonalat. Az meg továbbra is röhejes, hogy nincs bronzmeccs...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Fő az optimizmus. 😊
#120846 hahaha
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.15. 08:24:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.15. 04:33:42
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

★★★★★
"The trees move. Do you not see it?"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nappal boxer (bringázáshoz fecske), éjjel semmi.
lányoknál ennél több nem is nagyon kell:

Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.13. 09:11:54
Más. Estre rakok be szerintem 4-5 kérdéset.
vagy majd amikor a technika úgy dönt.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2014.10.13. 05:08:06
"The trees move. Do you not see it?"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én eddig egyszer ittam whisky-t a középsulis búcsú banketten és az augmentin nevű antibiotikum jutott róla eszembe leginkább, míg pálinkából általában, ha az illatán lehet érezni a gyümölcsöt, akkor ízre sem a gumicsizmábóll főzött házi vegyes förtelem lesz, ami feloldja a naturaquás flakkont, amiben "felszolgálják".
hűű, Molni kiszavazta magát? Jó nyilván benne volt a stílusában, de hogy lett ban, ha csak 2 feketepontot kapott?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.10.06. 13:23:08
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
viszont egy hónapokig gyümölcságyon érlelt, szakember által megkomponált pálinkát igen csak büszkén lehet kínálni, bárkinek 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára egy esükvőn a welcoma pálnika annyi jó volt, hogy hányingerem volt, felfúvódtam és úgy éreztem, mintha tökönrúgtak volna. 4 órán keresztül... Aztóa udvariasan, de inkább elhárítom a kínálást, még az illata is taszít.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.06. 12:37:03
ja, pálinka: hát basszus az egyik legjobb körte páleszt én spec pont Svájcban ittam, mondjuk a Calvadosuk nem volt az igazi, nekem az túl kesernyés volt.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.06. 12:16:13
azokon a területeken, ahol hagyományosan nem annyira fogyasztottak tejet, vagy többnyire csak fermentált formában (pl olaszország) akár 50% körüli is lehet a laktózérzékenyek aránya, nálunk ez 20%, a legalacsonyabb pedig a skandináv népeknél, ahol a lakosság ~95%-a emészteni tudja a laktózt felnőtt korban is
mivel az ázsiai szülőtől majdnem biztos, hogy egy laktózérzékeny gént kap, európában pedig sok fenotípusosan nem laktózérzékeny ember is hordoz egy laktózérzékeny gént, így nagy rá az esély, hogy az ázsiai-európai gyerek laktózérzékeny lesz (átlagos közép-európai szülő mellett is nagyon durván 75%-ra tenném)
Nem tudom ez kamu-e?
Illetve évekig Berlinben élő állatorvos ismerős mesélte, hogy már Németországban se megszokott az itteni Kaukázusi kefír és egy csomó magától értetődő dolog (pl túró rudi, stb)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Azért is alakul ki a legtöbb emlősben, hogy kénytelen legyen egyéb táplálékforrás után nézni az egyik legegyszerűbben elérhető, tápláló forrás helyett. Az emberek pedig szépen kitenyésztették magukból azokon a vidékeken, ahol elkezdték más állatok tejét fogyasztani (főleg Európa).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.05. 14:12:38