A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt mert akármi kell pikkpakk megvan.
konkrétan több eredeti cd-t is mire kikeresgélem a több ezer lemezem közül rámegy vagy 20perc.
10perc alatt meg lenntvan és fel is települt... 😊
u dont have to listen anybody else but me
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek, zene, játékok.
Ingyen hozzájuthatok ahhoz, amiért enélkül fizetnem kéne.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Miért érzem azt, hogy az önkéntes jogvédõk jönnek majd ide tolvajt kiáltani? <#szomoru1>#szomoru1><#nevetes1>#nevetes1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek, Zene
Mert mindenhez pillanatok alatt hozzáférhetek. Nem kell lemenni a boltba, vagy várni, amíg megérkezik. + Ingyen hozzájuthatok ahhoz, amiért enélkül fizetnem kéne.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Film, rajzfilm, anime, egyéb mozgóképek,zene.
Tesztelésre használom: ha az adott dolog megtetszik, késõbb megveszem. Persze alig van olyan ami annyira megtetszik<#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az is lehet, hogy már alkholositák..
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
~20% hetente többször lerészegedik?
Van egy haverom, aki egy viszonylag éjszakai helyen volt pultos, neki hetente többször voltak olyan adagjai, hogy csak lestem. Egy példa (délután 5-tõl reggel 4-ig):
13 0.33 Beck's
6 bacardi cola
3 eristoff-redbull
5 pálesz
Plusz amit elfelejtett felírni magának 😄
Egy másik spanom meg fogadásból megivott egy üveg vodkát húzóra 😄D Mivel pénzrõl volt szó, az istenbarma rákészült, otthon betolt vagy fél kiló vajat, lejött, majd az arc szeme láttára betolta a literes vodkát. 😄Ddd Utána mindenki megdöbbenésére teljesen jó állapotban elhagyta a helyet a nyeremény átvétele után. Ahogy hazaért beékelte magát a budiba, és intenzíven hánytatta magát 😄Dd
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de amugy tenyleg eleg ritkan iszok alkoholt...<#miaz>#miaz>
havi 1 max 2 alkalommal
Ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget. Nyárra esõ telken tartott születésnapok általában jól sikerülnek.
Havonta többször, csekély mennyiséget. Régi osztálytársakkal egy-két sörre összeülünk idõnként.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
kb havonta elõ szokott fordulni komolyabb,
hetente csekély mennyiség
ja de azért igyekszem mértéktartó lenni
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Az alkoholt a máj bontja le, lebontásának sebessége 0,1 g/óra/testsúlykilogramm, tiszta alkohollal számolva. (300 ml sörben 12 g tiszta alkohol található, így ha egy 60 kg-os férfi megiszik egy pohár sört, a májának két órába telik az alkohol lebontása.)"
Milyen veszélyekkel jár, ha valaki gyakran iszik sokat?
A rendszeres ivás károsítja a szervezetet, ezek a hatások azonban nem észlelhetõk azonnal. Hosszabb folyamatról van szó ugyanis, s ennek során a máj, a gyomor és az epe a legsérülékenyebb szervek.
A gyakori és nagy mennyiségû alkohol hosszabb idõn keresztül fogyasztva károsítja továbbá a szívet, az idegrendszert és az agyat. Ráadásul nõ a daganatos betegség rizikója a szájban, a torokban és a nyelõcsõben. Egy idõ után a férfiaknál impotencia, a nõknél pedig menstruációs zavarok léphetnek fel.
ismerõsi körbõl egyrõl tudok, h egy arcot úgy paliztak be vodka ivó versennyel, h a másik közben vizet ivott. 9 deci után elájult, s mehetett az intenzívre. Hozzáteszem a pali nem kezdõ piás😄
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de buta, és nagyzoló emberekre már 1liter is komoly veszélyt jelent<#hehe>#hehe>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1-2 havonta egy párszor
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"The trees move. Do you not see it?"
Elég sokat töltök vezetéssel, autóban, és nem engedhetem meg magamnak. Havi szinten maximum 3-4 esetleg 5 sör, kivéve több ha valami alkalom van, pl. születésnap, egyéb...
- hetente néhányszor csekély mennyiséget (1-1 sör)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"