A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
az általános téma az nem közös téma?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem tudom, de olyan szempontból érdekes lehet a dolog, hogy érdemes e az öregkori életre spórolni vagy inkább élni kell a hátralévõ idõben rendesen.
Biztos rossz lenne a tudattal élni, de talán a hátralévõ idõ tudatában
jobban ki lehetne hazsnélni az életet.

Pl nem vállalsz gyereket, ha tudod, hogy nem tudod már felnevelni.
Vagy pont leszarom, hogy lakásom legyen mert mire az enyém lenne már nem is élnék.
Viszont csak azért is veszek autót mert amíg élek legalább ne BKV val járjak. És nem próbálok egészségesen élni. Megvonva magamtól a tudván káros dolgokat.

A fene se tudja, de biztos nem véletlen van így. Különben még több leszarom az egészet ember élne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

clio1616v
amit chhaya írt abban benne van hogy közös érdeklõdés, ha ez nincs meg akkor te miért érdeklõdsz a barátnõd munkája felõl?

ha az a közös érdeklõdés, hogy érdekel a másik mit akar vagy mit csinált az már közös érdeklõdés...

az a közös bennetek, hogy szeretitek egymást és jólérzitek magatokat együtt... szóval igenis nagyon fontos hogy legyen bennetek sok közös ...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sickness
Nejn

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Molnibalage
Pl. arról, hogy õ mit csinál és próbálom megérteni, hogy ez mit jelent, vagy esetleg ki is próbálom. Nem csak beszélgetéssel lehet 'elütni' az idõt.

Mindig is hülyén néztem erre a "közös bennünk" kifejezésre.

Õszintén szólva a nõi és férfi hobbik annyira különbözõek, hogy mi közös van e téren egy férfiban és nõben? Nagyon ritka az ilyen. A munka az más, de munkaidõn kívûl én csak akkor beszélek munkáról, ha tényleg érdekel valakit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a párommal 7 éve vagyunk együtt , olyan hogy "közös téma" nálunk nincs , csak általános dolgokról beszélünk. mégis NAGYON jól megvagyunk. szóval ez a közös téma dolog egy nagy baromság!!!!
chhaya
De ha nincs semmi közös, érdeklõdés, téma vagy bármi, akkor mit fogtok együtt csinálni, mirõl beszélgettek?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

cement
Szórakozóhelyen (sörözõ, kocsma, disco, stb..)

respect to the man in the ice cream van

Iskolatársam volt a leányzó... többet nem árulok el... 😛
89
születésnapi bulin, remélem, hogy életem szerelme 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
érveljen, de nekem ne magyarázza már meg, hogy az elõfeltételeket elhanyagolhatónak lehet tekinteni...

clio1616v
és a spermiumok mitikondruimában ugyan mibõl raktározódik a petesejthez való eljutáshoz szükséges mozgási energia?

Egyéb módon, mégpedig .... akit életem szerelmének tartok így utólag...õt apukámon keresztül. A legjobb kapcsolat eddig...meg netrõl.

VRSDM
<#wink>

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
<#smile>

immovable
don't feed this ..... 😉
Molnibalage
Nem igazán értem, hogy miért 'elvárás' az, hogy két emberben közös legyen valami. Pl. pont az lehet vonzó valakiban, hogy olyan képességekkel és jelleml, stb. bír, amivel én nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Budapest rally prológon kb 4 évesen hallottam, meg láttam. a szerelem azóta is tart<#idiota>
Húsvér szerelmem még nem volt...
Közös ismerõsünkön keresztül.

Dick Riddick
Értem én hogy gondolod. De nincs szó kerülésrõl vagy menekülésrõl. Egyáltalán nem vagyok ellene. Csak egyszerûen nem érzek szerelmet. Nem érzem azt a bizonyos "hû"-t.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Lacee86
Néha két teljesen más személyiség pont összeillik. Sztem amúgy a csutkóra hasonló érdeklõdésû/gondolkodású stb. emberek vhogy ütik is egymást. Ha meg a helyzet így áll, ahogy gondolod, akkor ezt nem szabad csak úgy feladni!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJKonya
Osztály-, illetve iskolatársam volt. Konkrétan óvodás korunk óta ismerjük egymást, és 2 és fél éve vagyunk együtt<#smile>
Ja és 16 évesek vagyunk mindketten<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

autoszimulator
nem úgy kerülni, mindenki rengeteg lánnyal/fiúval érintkezik, ezek többségével csak szexuális vonzalom alakul ki, komoly érzelmi nem nagyon. õket értelemszerûen egy egészséges férfi sem kerüli, amibõl érzi hogy komoly lehet, azt néha igen 😊

.: mobilize.hu :.

Dick Riddick
Kerülgetni?
Nem azt mondtam hogy nem csajozok. 😊

Vadnokedli
az ismerösömet ismerte netröl meg még korábban személyesen is, és oda jött hozzánk és aztán még nem tudtam ö lesz az az igazi<#vigyor3>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

oO VinyuS Oo
vonaton

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

SötétBarom
Mosmá nem is irigyellek hogy apád pilóta :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

milk4
Osztály-, illetve iskolatársam volt.

Igaz,szakítottunk 2hónapja a barátai és a sport "nyomására"...De,nekem az érzelmeim iránta azóta keveset változtak és úgy hallottam,hogy õ is ugyanúgy szeret még.

Bár,amikor valaki megkérdezi,hogy mondjak valami olyasmit ami közös bennünk,akkor nem jut az eszembe semmi:/

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

autoszimulator
de! 😄

neeee.... ne próbálj meg érvelni 😄
Még nem találkoztam az igazival.

Már hónapokkal ezelõtt is azt mondtad egy témában, hogy nekem régen ez volt a véleményem. Lehet, hogy valamikor 2 éve írtam valami hasonlót, de azóta minden témánál azt hallom tõled, hogy nekem mi volt a véleményem 😄
Az utolsó mondatodra: a sajátomnak nem engedném meg, más meg csináljon amit akar. Mi ebben az ellentmondás?
OrioN the S
amobakbol

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

autoszimulator
hát ez nc.
ha már így erõlteted ezt a hülyeséget, akkor mond el, hogy régen, mikor az általad felsorolt elõfeltételek jó része nem létezett, hogy szaporodott az ember? sõt, ma is, az általad leírt feltételek nem a fogantatáshoz kellenek, csak ahhoz, hogy két ember, aki képes a gyereknemzésre, egyáltalán eljusson eddig a pontig. Ehhez kell az étel, a levegõ, és egyéb más. De magához a fogantatáshoz nem. Amint megfogant a gyerek, onnantól már neki is kellenek ezek az élethez. DE ahhoz, hogy egy gyerek megfoganjon, bizony csak két darab ember kell. Az senkit sem érdekel, hogy a két ember életéhez mi kellett. A végén eljutunk Ádám és Éváig, és felmerül a kérdés, hogy lettek õk...

autoszimulator
csak ez nem olyan dolog, hogy akkor most azt mondom, nem leszek szerelmes, és akkor aztán nem 😄 ennek az alapja nem fejben dõl el, de azok, akik ilyenkor is a földön tudnak járni, azok ezt el tudják nyomni magukban, sõt sokszor be sem ismerik saját maguknak. ez egyszerûbb megoldás, és véd a csalódás ellen. Meg persze tenni is lehet ellene, azt mindenki érezte, mikor valakivel elõször találkozik, és van egy furcsa "hú" érzés. Ha ezek után még van pár tali és egyéb kapcsolat, akkor kialakulhat pl szerelem. De ha ezeket elkerülöd, akkor nem lesz semmi. De nem érdemes mindig kerülgetni...

somdav95
balhé által 😊

NEOreg3
sehogy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Bad luck.

Dick Riddick
Reálisan vagy irreálisan, objektíven vagy szubjektíven, nem voltam még szerelmes. Ez van.
Régebben sokat csesztettek ezzel, de mivel engem egyáltalán nem zavar, nem is foglalkoztam vele túl sokat. Úgy látom olyan ez mint a narkó. Aki egyszer már érezte, újra érezni akarja, mindegy milyen áron. Nem biztos hogy a legjobb megoldás.

lehet nem olvastam el értelmesen de a jelenlegi csajommat vettem példának
Szórakozóhelyen (sörözõ, kocsma, disco, stb..)

igazit sose találtam meg de nem is kerestem
Sok helyen ismerkedtem már meg az igazival. Aztán kiderült, hogy mégsem az <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

chhaya
net

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

OrioN the S
aterzem... 😊 hajlamos az ember azt hinni egy kapcsolat fenykoraban, hogy megtalalta az igazit, de idovel elkezd tisztan latni es rajon, hogy megse.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Scottt
Közös ismerõsünkön keresztül.
Azhittem megölöm a csajt,haver odahozta elkezdett flegmázik meg tette az agyát..De aztán a nyáron kb minden vasárnap kijött hozzánk (Haverral józanodtunk általában)beszélgettünk,aztán...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pluskast
Na ez egy jó kérdés. Én legutoljára kb 2 évig szenvedtem egy nõvel akirõl azt hittem, hogy õ az igazi. Aztán lassan sok-sok apró vagy nagyobb bántás és nem törõdömség után jöttem rá, hogy tévedtem. Így utólag vissza gondolva azt is bánom, hogy egyáltalában 2 évig próbálkoztam. Sajnos ilyen téren nehezen hozok döntést😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

byzhouse
Még nem találkoztam az igazival.<#rinya>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

"De amúgy igen az egész biológia igényrõl szól és nem többrõl.Reálisan értékelve szerintem nagyon kevesek voltak szerelmesek."

#62386...
De azért nagyon okos vagy....

Lacee86
Ja és ezért is rühellem, mikor kis tizenévesek "naon cejjí" meg "mindörökkön örökké" stb. feliratokkal díszitik mondjuk az iwiw profiljukat, meg kis szívecskékkel... Na ettõl tudnék a falra menni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

VRSDM
saját magát minõsíti. ne is foglalkozz vele.

bulba
Hát végül is õ is megtermékenyítheti a párodat, ha arra gondolsz.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play