A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Biztos rossz lenne a tudattal élni, de talán a hátralévõ idõ tudatában
jobban ki lehetne hazsnélni az életet.
Pl nem vállalsz gyereket, ha tudod, hogy nem tudod már felnevelni.
Vagy pont leszarom, hogy lakásom legyen mert mire az enyém lenne már nem is élnék.
Viszont csak azért is veszek autót mert amíg élek legalább ne BKV val járjak. És nem próbálok egészségesen élni. Megvonva magamtól a tudván káros dolgokat.
A fene se tudja, de biztos nem véletlen van így. Különben még több leszarom az egészet ember élne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ha az a közös érdeklõdés, hogy érdekel a másik mit akar vagy mit csinált az már közös érdeklõdés...
az a közös bennetek, hogy szeretitek egymást és jólérzitek magatokat együtt... szóval igenis nagyon fontos hogy legyen bennetek sok közös ...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mindig is hülyén néztem erre a "közös bennünk" kifejezésre.
Õszintén szólva a nõi és férfi hobbik annyira különbözõek, hogy mi közös van e téren egy férfiban és nõben? Nagyon ritka az ilyen. A munka az más, de munkaidõn kívûl én csak akkor beszélek munkáról, ha tényleg érdekel valakit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Húsvér szerelmem még nem volt...
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ja és 16 évesek vagyunk mindketten<#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
.: mobilize.hu :.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igaz,szakítottunk 2hónapja a barátai és a sport "nyomására"...De,nekem az érzelmeim iránta azóta keveset változtak és úgy hallottam,hogy õ is ugyanúgy szeret még.
Bár,amikor valaki megkérdezi,hogy mondjak valami olyasmit ami közös bennünk,akkor nem jut az eszembe semmi:/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az utolsó mondatodra: a sajátomnak nem engedném meg, más meg csináljon amit akar. Mi ebben az ellentmondás?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha már így erõlteted ezt a hülyeséget, akkor mond el, hogy régen, mikor az általad felsorolt elõfeltételek jó része nem létezett, hogy szaporodott az ember? sõt, ma is, az általad leírt feltételek nem a fogantatáshoz kellenek, csak ahhoz, hogy két ember, aki képes a gyereknemzésre, egyáltalán eljusson eddig a pontig. Ehhez kell az étel, a levegõ, és egyéb más. De magához a fogantatáshoz nem. Amint megfogant a gyerek, onnantól már neki is kellenek ezek az élethez. DE ahhoz, hogy egy gyerek megfoganjon, bizony csak két darab ember kell. Az senkit sem érdekel, hogy a két ember életéhez mi kellett. A végén eljutunk Ádám és Éváig, és felmerül a kérdés, hogy lettek õk...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Régebben sokat csesztettek ezzel, de mivel engem egyáltalán nem zavar, nem is foglalkoztam vele túl sokat. Úgy látom olyan ez mint a narkó. Aki egyszer már érezte, újra érezni akarja, mindegy milyen áron. Nem biztos hogy a legjobb megoldás.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Szórakozóhelyen (sörözõ, kocsma, disco, stb..)
igazit sose találtam meg de nem is kerestem
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azhittem megölöm a csajt,haver odahozta elkezdett flegmázik meg tette az agyát..De aztán a nyáron kb minden vasárnap kijött hozzánk (Haverral józanodtunk általában)beszélgettünk,aztán...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
#62386...
De azért nagyon okos vagy....
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."