A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem szokásom mesélni róla, most is csak a felszínt kapargattam.
de nem szeretném hogy jöjjenek még kétszázan és õk is szomorkázzanak rajtam.
ti mások vagytok 😉😊(L)
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mondjuk nem szoktam senkinek mesélni róla, csak az igazán közeli (2fõ) barátok tudják hogy mi is a helyzet
de röviden és tömören.
rosszul volt, fájt a gyomra folyamatosan, kivizsgálták ez volt nyáron, a májára gyanakodtak, megmûtötték 3x, minden rendben lett aug.végére
majd október eleje fele megint rosszul érezte magát, nem tudott enni semmit, nem is evett semmit, mégis kihányta a semmit, és folyamatosan görcsölt a hasa.
a vége az lett hogy egy magánklinikán állapították meg hogy gyomorrákos, és már a 2. stádiumban van, onnan meg egy megoldás van.
kivágják az egész gyomrot, és egy az egybe kötik a nyelõcsövet a bélrendszerrel, így keveset sokszor kell enni egy nap stb.stb.stb.
kórházba befeküdt a klinikán, nagyon rosszul volt már, pár nappal a befekvése után is tovább romlott az állapota, kiderült hogy hiába mûtik meg már több áttét is van a testében, mellé a szervezete egyre gyengébb lett, majd kómába esett, azóta 3x élesztették újra.
az orvos azt mondta hogy nemtudja miben hiszek, de reméli nagy csodákra képes mert innen már nincs visszaút. a szíve is egyre gyengül max még 2újraélesztést bírna ki körülbelül.
aztán vége.
am mi az a betegseg, ha nem titok?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ugyancsak érdekes a gyerek neméhez való hozzáállás abban semmi kivetnivalót nem találtál ha egy 16 éves lánynak 26 éves pasija van,de azért a sajátodnak nem engednéd 😄...
Nagyon érdekes ellentétek embere vagy
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
élelmiszer(azok az emberek, akik elõállítják) + levegõ + a többi emberek segítsége, kórház lakás közlekedéshez eszköz(azok az emberek akik elõállítják ezeket a tárgyakat)
és rengeteg körülmény szerencsésen alakulása, ahhoz hogy épségben világra jöjjön a gyermek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ebbõl az egyiket teniszezés közben ismertem meg, majd évekkel rá találkoztunk egy bmx versenyen és ott szerettem csak igazán bele.
a másik lányt az internetnek köszönhetem, õt milliószor jobban szerettem a másiknál, viszont súlyos beteg lett... jelenleg is kómában van 😞
egy évvel alattam járt a Feleségem.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A www.whoresdoublefistinganalwaxgangbang.com-on meglátni és megszeretni csak egy pillanat mûve volt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahol melózom 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amugy meg nem talaltam meg...
Az individualizmus igenis különösen erõs manapság. Ezelõtt az õsközösségeken és a görög demokrácián kívül szinte soha olyan kor nem volt, ahol az átlagembernek érdemben lett volna beleszólása a társadalmi életbe. A monarchia tipikusan nem ilyen rendszer, és sokáig az volt a módi.
De ne is ezen a vonalon induljunk el. Inkább azon, hogy régen bizony a falu népe, a szûk kis közösségek egymásért éltek, szorosan összedolgozva, egymástól gyakorlatilag függve, az életben maradás érdekében. Ezek az emberek nem önnön nagyságukat kutatták, hanem megélhetésüket, közösségeik építését.
Ma az átlag embert nagyrészt a profit, az anyagilag "színvonalasabb" élet, az egyéni karrier, az egyéni spirituális törekvések mozgatják, egyszóval a személyes kiteljesedés, mintsem a közösség. ez bizony kõkemény individualizmus, amire ritkán volt példa a történelem során, és természetesen elidegenedéshez, versenyhez, egymás eltaposásához vezet.
Ha ezeket a fogalmakat szándékosan nem akarod értelmezni, az tényleg nihilista szemléletre vall.
Számomra viszont az általad említett fejlettség nem tiszta. Milyen szempontból lehetnénk fejlettebbek, mint több ezer évvel ezelõtt?
Valamint ha ez a fejlettség a technológia haladását meg a természettõl való elszakadást, faji nagyságrenddel mérhetõ sovinizmus növekedését jelenti, akkor valóban érdemes arról vitázni, hogy mi a fejlettebb, és az mennyire jó?
Számomra a fejlettség mértéke az összefogásban, a szeretetben és az egészségben mérhetõ. Ez komplex folyamatok eredménye, de valójában mégis rendkívül egyszerû, és tévút emellett mindennemû "fejlettség".
Viszont ha ezt a megállapításodat "Ha az egyén nem él teljes életet, férfi és nõ harmóniában, akkor a rendszer ingatag." úgy értelmezem, hogy egy, az egyének szintjén semmi kiemelkedõt felmutatni nem tudó társadalomnak mindenképpen instabilnak, versenyképtelennek kell lennie, és fõleg, hogy ez egy kiterjesztése lenne egy olyan elvnek miszerint "minden, olyan rendszer, aminek az elemei kevésbé összetettek, mint egy másik konkurens rendszer alkotóelemei" akkor ez egy bõdületes hülyeség. Egy ma élõ soksejtû élõlény sejtjei sokkal egyszerûbbek, mint egy korai sok sejtõ organizmus sejtjei, mégsem állna elõ senki azzal a képtelenséggel, hogy pl. egy kutya (ami nem más, mint egy soksejtû rendszer) fejletlenebb, egy 600 millió évvel ezelõtt élt többsejtû élõlénynél, noha biztosan voltak olyan többsejtû organizmusok 600 millió évvel ezelõtt, melyeknek bonyolultabb sejtjei voltak.
A magyaroknak igenis több gyereket kellene vállalniuk, és kultúrát, értékeket kell mentenünk.
.: mobilize.hu :.
Bizonyos szempontból ezzel egyetértek, mert elég beteges és természetellenes ez a mai individualizmus. De ennyi erõvel a faj semmi a bolygóhoz, vagy magához a természethez képest. Minden életforma a magánál eggyel magasabb szint teljes, egészséges mûködésének biztosítására törekszik. Ha a rendszerben egy alkotóelem elfajzik, úgy viselkedik, mint egy rákos sejt, az magát a rendszert és felborítja. Legyen az a rákos sejt az individualizmus, az egyén érdeke, vagy pusztán az egész fajunk érdekének elõtérbe helyezése. Ha az ember saját magát olyan szinten tudatosan szabályozza, hogy saját maga borítja fel a nemek egyensúlyát, két ellentétes, egymásra törekvõ erõ egyensúlyát az mindenképp pusztuláshoz vezet. Legyen ez azáltal, hogy az egyik nem fontossága, szerepe, dominanciája megnõ a másik fölött, vagy az által, ami ma végbemegy: hogy kezdenek összemosódni a nemek és szerepeik... egyik sem választható út.
A föld 20-30 milliárd embert, de akár még ennél többet is könnyedén elbírna, ha az erõforrásainkat lehetõségeinkhez mérten legjobban kihasználnánk, anélkül, hogy a profit, a gazdasági érdekek, a politika ebbe beleszólna. Ha mondjuk képesek lennénk megszabadulni egy beteg rendszer alapköveitõl, ami a természettel együttélés helyett a fogyasztásra és a hasznosságra épít. A megoldás inkább ezen a téren keresendõ, mint a kínaiak hideg fej, hideg szív módszerében, ami gyakorlatilag egy mindentõl lecsupaszított, élhetetlen nihil.
Arról nem is beszélve, hogy szarból nem lehet várat építeni. Mint minden mûködõ rendszer az alapjaitól, egy normális faj az egyénnél kezdve épül fel. Ha az egyén nem él teljes életet, férfi és nõ harmóniában, akkor a rendszer ingatag.
MI? Általános iskolai matek, egyes
10 milliónak a 10ezer 0.1%-a.
Vagyis minden ezredik ember. Ez sok egy kicsit, nem?
Mellesleg az éc népesség-kontrolláló hatása akkor lenne számomra elfogadható, ha nem érintkeznék más vérével rendszeresen edzésen szerzett / okozott sérülések miatt. Így viszont nem tartom túl áldásosnak az emiatti aggodalmat...