A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Most mit röhögsz ezen? Az nem szerelem, h "de megdugnám ezt a csajt"... Sztem nagyon sokan csak többedik kapcsolatuk után jönnek rá, h mi is az igazán.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

VRSDM
<#love12>

u dont have to listen anybody else but me

bocs <#idiota>

<#szomoru1>

VRSDM
na haladjunk tovább 😊
nem szokásom mesélni róla, most is csak a felszínt kapargattam.
de nem szeretném hogy jöjjenek még kétszázan és õk is szomorkázzanak rajtam.
ti mások vagytok 😉😊(L)

OrioN the S
😮 edes istenem... :\ es milyen fiatalon... 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

VRSDM
nem titok.
mondjuk nem szoktam senkinek mesélni róla, csak az igazán közeli (2fõ) barátok tudják hogy mi is a helyzet
de röviden és tömören.
rosszul volt, fájt a gyomra folyamatosan, kivizsgálták ez volt nyáron, a májára gyanakodtak, megmûtötték 3x, minden rendben lett aug.végére
majd október eleje fele megint rosszul érezte magát, nem tudott enni semmit, nem is evett semmit, mégis kihányta a semmit, és folyamatosan görcsölt a hasa.
a vége az lett hogy egy magánklinikán állapították meg hogy gyomorrákos, és már a 2. stádiumban van, onnan meg egy megoldás van.
kivágják az egész gyomrot, és egy az egybe kötik a nyelõcsövet a bélrendszerrel, így keveset sokszor kell enni egy nap stb.stb.stb.

kórházba befeküdt a klinikán, nagyon rosszul volt már, pár nappal a befekvése után is tovább romlott az állapota, kiderült hogy hiába mûtik meg már több áttét is van a testében, mellé a szervezete egyre gyengébb lett, majd kómába esett, azóta 3x élesztették újra.
az orvos azt mondta hogy nemtudja miben hiszek, de reméli nagy csodákra képes mert innen már nincs visszaút. a szíve is egyre gyengül max még 2újraélesztést bírna ki körülbelül.
aztán vége.

OrioN the S
jah oks mar aszittem valami felreertes van.

am mi az a betegseg, ha nem titok?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
csak kifejeztem ezzel a csalfa fejjel, hogy ez van, nem tudsz mit csinálni, van hogy rossz lapot osztottak onnan fentrõl 😊

OrioN the S
nah igen ilyenkor jon a kerdes, hogy mi is az a szerelem? 😊 de ertem a kerdest... 😊)) eletem parja inkabb.

De amúgy igen az egész biológia igényrõl szól és nem többrõl.Reálisan értékelve szerintem nagyon kevesek voltak szerelmesek.

Érdekes változáson ment keresztül a véleményed.Pár hónappal ezelõtt még az emberek gonoszak és a természet jó,túl sokat szülnek véleményen voltál 😄....
Ugyancsak érdekes a gyerek neméhez való hozzáállás abban semmi kivetnivalót nem találtál ha egy 16 éves lánynak 26 éves pasija van,de azért a sajátodnak nem engednéd 😄...
Nagyon érdekes ellentétek embere vagy

clio1616v
teljesen véletlenül, úgy hogy nem is számítottam rá

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nagyon sok minden kell hozzá... az anyán és apán kívül

élelmiszer(azok az emberek, akik elõállítják) + levegõ + a többi emberek segítsége, kórház lakás közlekedéshez eszköz(azok az emberek akik elõállítják ezeket a tárgyakat)

és rengeteg körülmény szerencsésen alakulása, ahhoz hogy épségben világra jöjjön a gyermek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#idiota>

Dick Riddick
Nem voltam még szerelmes.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Lacee86
Szomorú... 😞(

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

OrioN the S
???

VRSDM

:/

SötétBarom
Oh fuck.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pluskast
A hold túloldalán

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szjuca
Egyéb: munkatársak voltunk/ vagyunk.

Sickness
Még nem találkoztam az igazival.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
az olyan mint a kék osztriga?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Picar77
Szórakozóhelyen (egész pontosan a kéklyukban 😄)

()() (^^)

OrioN the S
:o

immovable
A Marson.
VRSDM
két lány volt aki nagy szerelem volt.

ebbõl az egyiket teniszezés közben ismertem meg, majd évekkel rá találkoztunk egy bmx versenyen és ott szerettem csak igazán bele.

a másik lányt az internetnek köszönhetem, õt milliószor jobban szerettem a másiknál, viszont súlyos beteg lett... jelenleg is kómában van 😞

tigerbácsi
Osztály-, illetve iskolatársam volt.

egy évvel alattam járt a Feleségem.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

0Fritz0
Interneten:

A www.whoresdoublefistinganalwaxgangbang.com-on meglátni és megszeretni csak egy pillanat mûve volt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Molnibalage
Eddig két olyan nõ volt, akivel hosszabb távon is el tudtam volna képzelni magam, de egyikkel sem jött össze. Az egyiküket neten ismertem meg - nem társkereõ oldalon - a másikat sportolás közben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
Szórakozóhelyen (sörözõ, kocsma, disco, stb..)

Ahol melózom 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

OrioN the S
tukorbe neztem <#buck>

Amugy meg nem talaltam meg...

zsutyesz
interneten <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ez most számomra elég ellentmondásos, lévén eddig erõs, kínai típusú vezetõszellemrõl beszéltél jelentéktelen sakkfigurákkal, most pedig az egyén értékérõl a társadalmi életben...
Az individualizmus igenis különösen erõs manapság. Ezelõtt az õsközösségeken és a görög demokrácián kívül szinte soha olyan kor nem volt, ahol az átlagembernek érdemben lett volna beleszólása a társadalmi életbe. A monarchia tipikusan nem ilyen rendszer, és sokáig az volt a módi.
De ne is ezen a vonalon induljunk el. Inkább azon, hogy régen bizony a falu népe, a szûk kis közösségek egymásért éltek, szorosan összedolgozva, egymástól gyakorlatilag függve, az életben maradás érdekében. Ezek az emberek nem önnön nagyságukat kutatták, hanem megélhetésüket, közösségeik építését.
Ma az átlag embert nagyrészt a profit, az anyagilag "színvonalasabb" élet, az egyéni karrier, az egyéni spirituális törekvések mozgatják, egyszóval a személyes kiteljesedés, mintsem a közösség. ez bizony kõkemény individualizmus, amire ritkán volt példa a történelem során, és természetesen elidegenedéshez, versenyhez, egymás eltaposásához vezet.
Ki beszélt arról, hogy az egyének szintjén kiemelkedõt kell felmutatni? Vagy számodra a férfi és a nõ harmonikus párkapcsolata, a gyermeknevelés, és a hobbiban, szenvedélyben való kiteljesedés egyéni szinten már kiemelkedõ? Szerintem meg a csoportként, nemzetként, vagy akár fajként való együttmûködés alapköve, ugyanis az erõvel elnyomott emberi természet, kényszerített viselkedésminta és értékekben hiányos élet számos devianciához vezet, amik végsõ soron szélsõségeket és az élet számos területén való pusztulást eredményezik. Azért remélem a harmónia nem tartozik a számodra értelmezhetetlen fogalmak közé.
Ha ezeket a fogalmakat szándékosan nem akarod értelmezni, az tényleg nihilista szemléletre vall.
Számomra viszont az általad említett fejlettség nem tiszta. Milyen szempontból lehetnénk fejlettebbek, mint több ezer évvel ezelõtt?
Valamint ha ez a fejlettség a technológia haladását meg a természettõl való elszakadást, faji nagyságrenddel mérhetõ sovinizmus növekedését jelenti, akkor valóban érdemes arról vitázni, hogy mi a fejlettebb, és az mennyire jó?
Számomra a fejlettség mértéke az összefogásban, a szeretetben és az egészségben mérhetõ. Ez komplex folyamatok eredménye, de valójában mégis rendkívül egyszerû, és tévút emellett mindennemû "fejlettség".
panther112
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy pont annak a kornak rovod fel az individualizmus vádját, amelyikben jószerivel már nincsenek is egyének. Az egyes embereknek ma már semmi hatásuk a társadalmi folyamatokra, és ez azért nem egy annyira régi jelenség. Tehát pont a legkevésbé individuális kort azért szidni, mert még foltokban maradt benne valami nosztalgia azok után a korok után, amikor még az egyénnek volt némi jelentõsége a társadalmi életben elég meglepõ dolog.

panther112
Nem tudok mit kezdeni a megállapításaiddal, tele van számomra értelmezhetetlen, és értelmetlen fogalmakkal, mint "érték", "teljes élet", stb.

Viszont ha ezt a megállapításodat "Ha az egyén nem él teljes életet, férfi és nõ harmóniában, akkor a rendszer ingatag." úgy értelmezem, hogy egy, az egyének szintjén semmi kiemelkedõt felmutatni nem tudó társadalomnak mindenképpen instabilnak, versenyképtelennek kell lennie, és fõleg, hogy ez egy kiterjesztése lenne egy olyan elvnek miszerint "minden, olyan rendszer, aminek az elemei kevésbé összetettek, mint egy másik konkurens rendszer alkotóelemei" akkor ez egy bõdületes hülyeség. Egy ma élõ soksejtû élõlény sejtjei sokkal egyszerûbbek, mint egy korai sok sejtõ organizmus sejtjei, mégsem állna elõ senki azzal a képtelenséggel, hogy pl. egy kutya (ami nem más, mint egy soksejtû rendszer) fejletlenebb, egy 600 millió évvel ezelõtt élt többsejtû élõlénynél, noha biztosan voltak olyan többsejtû organizmusok 600 millió évvel ezelõtt, melyeknek bonyolultabb sejtjei voltak.

A népességszaporodás a legszegényebb országokban a legmagasabb. Ha ezek a népek népesítik be a Földet, itt rend nem lesz, elég, ha a cigányokra gondolunk.
A magyaroknak igenis több gyereket kellene vállalniuk, és kultúrát, értékeket kell mentenünk.
autoszimulator
hogy lesz a gyerek? mi kell hozzá? szóval te is kellesz hozzá, tehát a tied is. az a bizonyos "szakmunkás" csak segít abban, hogy megkapd egyben.

.: mobilize.hu :.

"A faj minden, az egyén pedig semmi."

Bizonyos szempontból ezzel egyetértek, mert elég beteges és természetellenes ez a mai individualizmus. De ennyi erõvel a faj semmi a bolygóhoz, vagy magához a természethez képest. Minden életforma a magánál eggyel magasabb szint teljes, egészséges mûködésének biztosítására törekszik. Ha a rendszerben egy alkotóelem elfajzik, úgy viselkedik, mint egy rákos sejt, az magát a rendszert és felborítja. Legyen az a rákos sejt az individualizmus, az egyén érdeke, vagy pusztán az egész fajunk érdekének elõtérbe helyezése. Ha az ember saját magát olyan szinten tudatosan szabályozza, hogy saját maga borítja fel a nemek egyensúlyát, két ellentétes, egymásra törekvõ erõ egyensúlyát az mindenképp pusztuláshoz vezet. Legyen ez azáltal, hogy az egyik nem fontossága, szerepe, dominanciája megnõ a másik fölött, vagy az által, ami ma végbemegy: hogy kezdenek összemosódni a nemek és szerepeik... egyik sem választható út.
A föld 20-30 milliárd embert, de akár még ennél többet is könnyedén elbírna, ha az erõforrásainkat lehetõségeinkhez mérten legjobban kihasználnánk, anélkül, hogy a profit, a gazdasági érdekek, a politika ebbe beleszólna. Ha mondjuk képesek lennénk megszabadulni egy beteg rendszer alapköveitõl, ami a természettel együttélés helyett a fogyasztásra és a hasznosságra épít. A megoldás inkább ezen a téren keresendõ, mint a kínaiak hideg fej, hideg szív módszerében, ami gyakorlatilag egy mindentõl lecsupaszított, élhetetlen nihil.
Arról nem is beszélve, hogy szarból nem lehet várat építeni. Mint minden mûködõ rendszer az alapjaitól, egy normális faj az egyénnél kezdve épül fel. Ha az egyén nem él teljes életet, férfi és nõ harmóniában, akkor a rendszer ingatag.
clio1616v
mint például a szülést levezetõ segédszakmunkások?

"Becslések szerint Magyarországon kb. 10000 AIDS-es van, (ez a teljes népességre nézve 0,001%)"

MI? Általános iskolai matek, egyes

10 milliónak a 10ezer 0.1%-a.
Vagyis minden ezredik ember. Ez sok egy kicsit, nem?
Mellesleg az éc népesség-kontrolláló hatása akkor lenne számomra elfogadható, ha nem érintkeznék más vérével rendszeresen edzésen szerzett / okozott sérülések miatt. Így viszont nem tartom túl áldásosnak az emiatti aggodalmat...
predator1982
nincs még, kisfiút:-)

pred

Lyukasbogrács
Nincs. Mindkettõt.

dartonita
Nincs.
Nemtom akarok e.

jhetedikj
2 legtöbb -.-

anno 1987

panther112
Akkor legalább kevesebben fognak reagálni a hsz-ekre.

autoszimulator
megint túl nagy az egy hozzászólásra jutó idegen szavak száma

.: mobilize.hu :.