A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Elvileg mondjuk minden topiclakó tudja már, hogy mikor hal meg, csak nem meri beismerni. A vég kezdete:

2012 december 21.

Tehát még hátra van 1063 nap 8 óra 46 perc.

😄

.: mobilize.hu :.

angelslie
Nem tudok mire nyomni, részben jó lenne részben nem..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem

talán megváltoztatná,de én igy azt mondom nem befolyásolná nagymértkében 😄 na jó ,tudnám meghalok 2 hónap muva akkor irány egy bank,majd hawaii <#hawaii>
aztán meg mire elkapnak nekem már annyi 😄
viccen kívül meg én szeretném tudni,lehet nyugodtabb is lennék,hogy tudom addig élek.
aztán az utolsó 2-3 évben meg lehet idegeskednék.sõt az utolsó 2 hétben ,mikor már számolni kell vissza a napokat...
GhostRider1
én nem akarom tudni, úgyhogy légyszi ne is mondjátok meg

&#9733;

Doddy a düdõ
nem, de nem azért, mert az élet így szép.

immovable
erre csak egy válasz létezik

CHUCK NORRIS 😄
autoszimulator
az a baj, hogy ha õ nem akar tudni valamit, akkor is tudja, mert mert 😄

immovable
ha akarom tudom, ha akarom nem.

by clio<#idiota>
autoszimulator
Ehhez a kérdéshez akkor feltételezzük, hogy az adott napon, adott percben bármit csinálok, meghalok? Vagy csak azt tudom, hogy meghalok, hogy miben, azt nem, tehát nehéz lenne tenni ellene? És csak ekkor halhatok meg? Azért fura kérdések ezek, mert akkor értelemszerûen addig a pontig minden veszélyeset, egészségtelent csinálhatsz, túléled. De pl egy fejlövést ekkor sem élnék túl, tehát akkor ebbõl kiindulva nem lehet elõre megmondani, ki mikor hal meg. Legfeljebb azt, hogy természetesen úton mikor történne. Az meg nem érdekel, mert manapság az a ritkább, ágyban, párnák közt elaludni...

Garrett27
Nem!

És eszembe jut egy sci-fi, amelyikben genetikailag módosított emberek születtek, tudták pontosan, ki "mire születik" mikor hal meg stb.. nem, semmiképpen sem.

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Vadnokedli
te is? 😮

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lacee86
Nehéz kérdés, mert egyikre sem mondanám egyértelmûen, h igen vagy nem. De talán inkább tudni szeretném, mert nem érne váratlanul, de ugyanakkor borzasztó lenne azzal a tudattal élni, h napra pontosan tudom, mennyi van hátra. De a halál váratlansága éppoly borzasztó...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DeerHunter01
nem szeretném tudni mert minden nap az járna az eszembe, hogy xy év/nap múlva meghalok ami rohadt idegesitõ lenne.

\"Errõl van szó!\"

byzhouse
Megdugnék 1 csirkét a kertben

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

OrioN the S
igen 😄 max mashogy allnek hozza.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Motoroj
Esetleg akkor szeretném tudni, ha soha.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

immovable
😄DD
zsutyesz
nem szeretném tudni

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

PesSim
helyes! 😄 csak vigyázz a sorrendre! 😄DD

Sickness
na én mentem jáccani.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

immovable
nem. akkor szétverek 1-2 fejet, meghágok 1-2 puncit, majd bebaszok, mint szamár, majd beintek a sofõrnek, mert egy primitív állat vagyok.<#smile>
PesSim
és ha kiderül hogy este elüt a busz, akkor is végig dolgozod a napot?

MR ME
ennyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
nem
OrioN the S
nem. es magasrol leszarom mikor hullok el. tenni ugyse tudok ellene... es nem is akarok. nem vagyok emos csak egyszeruen szar az egesz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
de

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

"Tudjuk, hogy "vótmá", ne panaszkodj miatta."

PesSim
Igen
Ha még sokat kell élnem, akkor nem változtatnék semmin, de ha pár napom/hetem/hónapom van hátra akkor tuti, hogy már most másképp csinálnám a dolgokat.

tigerbácsi
igen. többet dolgoznék s mindent amit csak lehet adnám haza. elintéznék egy két dolgot amit mindig halogatok. talán likvidálnék egy - két embert is.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Dick Riddick
Nem, az élet így szép, hogy kiszámíthatatlan.
Nem változtatna semmin. Csak rengeteg stressz gyûlne fel bennem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

MR ME
nem akarnám tudni, tök fölösleges lenne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
vótmá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem szeretném tudni...
Nem azért mert szép a kiszámíthatatlanság,hanem mert nem lenne jó.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

immovable
én már 9 körül szavaztam, csak most írtam be. (melóban vagyok, melóban gyakori alt+tab, munka majd net majd alt+tab meló.....endless, stb (: )
Metalmilitiakid
amikor szavaztam 13 13 volt az állás ketten beírtátok hogy "nem" és 13 14 lett direkt 2x ráfrissítettem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

dartonita
Nem

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
?
Metalmilitiakid
na most meikõtök hazudott ?? mert egy csak 1 nem el van több 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

immovable
nem
tigeroo
nem
Metalmilitiakid
Igen. Ha túl sokára lenne akkor vhogy rövidítenék rajta nincs kedvem itt élni sokáig ...

Mersant
pont hogy nem. leszarhatna mindent amibol eddig esetleg problemat csinalt... en igy tennem

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sickness
Mit tudnál a jelenlegi helyzetben megváltoztatni? Végiggörcsölnéd az utolsó éveket?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Picar77
1.

()() (^^)

tigerbácsi
Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem.

igen sok mindent meg adnék érte.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

clio1616v
ha meg nincs bennetek semmi közös, hanem csak neked tetszik õ akkor azért van veled, mert eltartod és te jelented neki vagy arra számít hogy te leszel az egzisztenciájának az alapja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
talán az, hogy úgy tetszel neki és azt szereti benned amilyen vagy... ehhez hozzátartozik az amit csinálsz... modellezel vagy ami jólesik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
az a közös bennetek, hogy szeretitek egymást és jólérzitek magatokat együtt.

És ennek mi köze ahhoz, hogy a barátnõm mondjuk hímez én meg 3D modellezek? (Vagy bármi más hasonlat jöhet.)

Attól, hogy valaki a feleségem / barátnõm nem várom el, hogy miden idejét velem töltse. Neki is vannak olyan dolgai amit szeret csinálni és nekem is. Ha valaki függetlesz személyiség, akkor vannak olyna pillanatai, amikor a másikra nemhogy nincs szüksége, de talán nem is kívánja. Ha ezt minkét fél elfogadja, akkor eza közös bennük.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM