A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát még hátra van 1063 nap 8 óra 46 perc.
😄
.: mobilize.hu :.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
talán megváltoztatná,de én igy azt mondom nem befolyásolná nagymértkében 😄 na jó ,tudnám meghalok 2 hónap muva akkor irány egy bank,majd hawaii <#hawaii>#hawaii>
aztán meg mire elkapnak nekem már annyi 😄
viccen kívül meg én szeretném tudni,lehet nyugodtabb is lennék,hogy tudom addig élek.
aztán az utolsó 2-3 évben meg lehet idegeskednék.sõt az utolsó 2 hétben ,mikor már számolni kell vissza a napokat...
.: mobilize.hu :.
És eszembe jut egy sci-fi, amelyikben genetikailag módosított emberek születtek, tudták pontosan, ki "mire születik" mikor hal meg stb.. nem, semmiképpen sem.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Errõl van szó!\"
Megdugnék 1 csirkét a kertben
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha még sokat kell élnem, akkor nem változtatnék semmin, de ha pár napom/hetem/hónapom van hátra akkor tuti, hogy már most másképp csinálnám a dolgokat.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nem változtatna semmin. Csak rengeteg stressz gyûlne fel bennem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem azért mert szép a kiszámíthatatlanság,hanem mert nem lenne jó.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
igen sok mindent meg adnék érte.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És ennek mi köze ahhoz, hogy a barátnõm mondjuk hímez én meg 3D modellezek? (Vagy bármi más hasonlat jöhet.)
Attól, hogy valaki a feleségem / barátnõm nem várom el, hogy miden idejét velem töltse. Neki is vannak olyan dolgai amit szeret csinálni és nekem is. Ha valaki függetlesz személyiség, akkor vannak olyna pillanatai, amikor a másikra nemhogy nincs szüksége, de talán nem is kívánja. Ha ezt minkét fél elfogadja, akkor eza közös bennük.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM