A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kíváncsiak vagytok clio1616v véleményére?
- Igen.
- Igen.(De egyszerûen nem bírom elviselni ha leírja a véleményét.)
- Igen. Mostmár kíváncsi vagyok rá hogy megkérdeztétek és tudattátok velem, hogy létezik.
- Nem.(Tudom, hogy létezik, de nem olvasom el a véleményét.)
- Nem. Nem tudok róla, hogy létezne ilyen nevû hozzászóló.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
aki a Leszaromra szavazott az a kérdést szarja le? vagy kicsit dühösen, de a második "...nem érdekel" a véleménye állásponton van?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Már csak azért is mert mind annyira szar, hogy én jókat röhögök rajta(:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a kérdés meg eléggé személyeskedõ, az ilyeneket hanyagolhatnátok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Csak szimplán annyi kellene, hogy néha a kérdésekre is válaszol.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szerintem csak jól kiegészítik egymást...
akinek meg jólesik reagálni az írásaimra az ne hisztizzen, mert a kis lelke esetleg utána nem elégedett és viselje a következményeket...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-de buta vagy...
nagyon el vagy tévedve... ez nem így mûködik... az hogy te fontosnak tartod magad és vannak olyan pajtásaid, akik szótfogadnak neked engem a felismerhetetlenésig nem érdekel, pláne hogy te mit szeretnél vagy mit vársz el tõlem 😊
az hogy te elolvasgatod a hozzászólásaimat egy topikban, az nem jogosít fel hogy fel legyél háborodva és itt hisztizz, hogy ez neked nem tetszik...
ugyan már
ahogy tartja a pici piros vonalait és az a keresztezdés te... gratulálok jó hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos élményt
.: mobilize.hu :.
Már jó ideje képtelen vagy egyenes választ adni a napi kérdésekre. Sok esetben a válaszod nem is a kérdésre/kérdésekre vonatkozik. És ezzel nem is lenne baj. Szíved joga.
De te alig várod hogy valaki ellent mondjon neked, vagy csak véleményezzen, akkor máris lehet okosítani, kioktatni. És nincs is jobb annál, mint olyan dolgokon vitatkozni, hogy a fekete fehér-e vagy fekete. Ha a vitának már köze sincs a napi témához, vagy teljességgel értelmetlen, az a legjobb. Véletlenül nem ez a "trollok" célja? Ezért mondtam hogy a ctl-c, ctr-v sok problémát megoldana.
Igaz hogy a fórumokon elmondhatjuk a véleményünket, de itt is vannak szabályok. Nem úgy megy, hogy akinek nem tetszik az húzzon el. Mondjuk ez másokra is igaz.
Ha valakit általános ellenszenv övez, annak sokszor oka van. És nem biztos hogy csak azért mert nem látják a fától az erdõt.
Ezzel részemrõl lezárva a clio téma.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az unalmas dolgok viszont nem érdekesek
az pedig piszok unalmas hogy (majdnem) minden nap bejössz, és leírod hogy "ennek a kérdésnek ezért nincs értelme"
"ennek meg amazért nincs értelme"
"ennek meg ezért nem is lesz soha"
ha " kiszavazunk " tényleg elmész? 😊
u dont have to listen anybody else but me