A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
miau ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

byzhouse
TE<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

JohnnyNapalm
Ki a tököm az a clio1616v?

Molnibalage
???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Persze, elsõsorban a kiváltott hatás miatt, vicces.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
elsõre vicces, de sokadikra szánalmas

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

clio1616v
akkor meg miért nem azt írta oda a kérdésfeltevõ?

Kíváncsiak vagytok clio1616v véleményére?

- Igen.
- Igen.(De egyszerûen nem bírom elviselni ha leírja a véleményét.)
- Igen. Mostmár kíváncsi vagyok rá hogy megkérdeztétek és tudattátok velem, hogy létezik.
- Nem.(Tudom, hogy létezik, de nem olvasom el a véleményét.)
- Nem. Nem tudok róla, hogy létezne ilyen nevû hozzászóló.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
byzhouse
Nem, egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol bármirõl is.-Senki véleménye nem érdekel.... mindenki dögöljön meg ott ahol van <#puszis>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

bardocz
Akit nem érdekel, az nem akarja, hogy írj ide. Aki leszarja, azt nem érdekli, hogy írsz-e ide, vagy nem, neki tökmindegy.
clio1616v
és miért jó az neki ha leszarja nem pusztán csak egyáltalán nem érdeki?

bardocz
Az ara gondol, hogy leszarja, hogy írsz-e vagy nem.
clio1616v
na... az 58 eddigi látogatóból 23-an meg szeretnének ismerni, õket gondolom érdekli a véleményem is mivel itt csak az és a reakcióim alapján ismerhetnek meg...

aki a Leszaromra szavazott az a kérdést szarja le? vagy kicsit dühösen, de a második "...nem érdekel" a véleménye állásponton van?

MR ME
akkor nemszóltam 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
<#eljen>

Barnabyka
Igen, mindenkinek adok a véleményére.

Már csak azért is mert mind annyira szar, hogy én jókat röhögök rajta(:

gercse
én sem szoktam mindig elolvasni, hogy ki mit ír, csak szavazok

Kivételes eset volt, és megkérdeztük elõtte az illetõt.

Molnibalage
Érdekes az utolsó opció vezetés. Ezek szerint akik szavaznak, nem is olvassák a fórumot?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Látom bekerült. 😊 Nos engem abszolút nem érdekel, h mit gondol bármirõl is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
leszarom

a kérdés meg eléggé személyeskedõ, az ilyeneket hanyagolhatnátok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PesSim
átscrollozom 😊

NEOreg3
nem etetem a trollt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Leszarom....

joshua

SG rock
Ki a tököm az a clio1616v?<#pardon1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

angelslie
Nem érdekel mert csak okoskodik

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

nem.

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

N o N a m e
tigerbácsi
üres szavazat. nem érdekel mit mond ha nem nekem címezi, bár én nem szoktam kikérni a véleményét, mert annyira nem ismerem. ha majd kikérem akkor érdekelni fog.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Dick Riddick
Nem érdekel, hogy mit gondol bármirõl is.
Csak szimplán annyi kellene, hogy néha a kérdésekre is válaszol.

\"Heroes never die. They just reload.\"

immovable
Egyáltalán nem érdekel a trollkodása.
Magic Boy
Igen adok mindenki véleményére.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértõt...

Szerintem csak jól kiegészítik egymást...
clio1616v
engem nem zavar semmi a topikban, akit zavarnak a hozzászólásaim nem olvassa el én nem reagál rájuk...

akinek meg jólesik reagálni az írásaimra az ne hisztizzen, mert a kis lelke esetleg utána nem elégedett és viselje a következményeket...

Molnibalage
Ne, de folyamatos trollkodás esetén repülhet a büntipont...

Lacee86
Ne vegyétek ki a kérdést! Megér egy napot! 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Az van hogy nem veszed észre (vagy nem érdekel) hogy zavarod a topiklakókat. Ennyi, pont. A kérdést csak poénból tettem be, Fbn vedd ki ha gondolod.

clio1616v
te komolyan azt gondolod, hogy engem megkérsz és én elmegyek a fórumról?
-de buta vagy...

nagyon el vagy tévedve... ez nem így mûködik... az hogy te fontosnak tartod magad és vannak olyan pajtásaid, akik szótfogadnak neked engem a felismerhetetlenésig nem érdekel, pláne hogy te mit szeretnél vagy mit vársz el tõlem 😊

az hogy te elolvasgatod a hozzászólásaimat egy topikban, az nem jogosít fel hogy fel legyél háborodva és itt hisztizz, hogy ez neked nem tetszik...

ugyan már

clio1616v
egyetérek veled, csak egy dologban nem... én nem várom hogy ellentmondjanak, de aki beszól leszól megszól, annak elmagyarázom hogy miért gondolom én másképpen... senkinek nem kötelezõ véleményezni a véleményemet, el meg végképp nem várom

clio1616v
hihetlenül csodálatos

ahogy tartja a pici piros vonalait és az a keresztezdés te... gratulálok jó hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos élményt

autoszimulator
Ezzel akkor nem lenne gond, ha amit mondana, tényleg megállná a helyét, de az esetek többségében ez nincs így, vagy csak evidenciákat bújtat magasröptûnek beállított körmondatokba.

.: mobilize.hu :.

tigeroo
ne foglalkozzatok már vele, vmi nyomi aki a neten teszi az okost...
Dick Riddick
Elmondom én hogy látom a dolgot.
Már jó ideje képtelen vagy egyenes választ adni a napi kérdésekre. Sok esetben a válaszod nem is a kérdésre/kérdésekre vonatkozik. És ezzel nem is lenne baj. Szíved joga.
De te alig várod hogy valaki ellent mondjon neked, vagy csak véleményezzen, akkor máris lehet okosítani, kioktatni. És nincs is jobb annál, mint olyan dolgokon vitatkozni, hogy a fekete fehér-e vagy fekete. Ha a vitának már köze sincs a napi témához, vagy teljességgel értelmetlen, az a legjobb. Véletlenül nem ez a "trollok" célja? Ezért mondtam hogy a ctl-c, ctr-v sok problémát megoldana.
Igaz hogy a fórumokon elmondhatjuk a véleményünket, de itt is vannak szabályok. Nem úgy megy, hogy akinek nem tetszik az húzzon el. Mondjuk ez másokra is igaz.
Ha valakit általános ellenszenv övez, annak sokszor oka van. És nem biztos hogy csak azért mert nem látják a fától az erdõt.
Ezzel részemrõl lezárva a clio téma.

\"Heroes never die. They just reload.\"

immovable
Jaj már megint ez a sutyerák a téma. Kicsit néha sajnálom. 😊 Na, már el is múlt. 😊
OrioN the S
De Clio szerintem Te pontosan tudod, hogy mivel huzod ki a gyufat es csak azert is csinalod. Olyan kerdeseket teszel fel es magyarazatokat teszel olyan formaban amirol Te is tudod, hogy vagy hulyeseg vagy csak provokal masokat. Pl. sok olyan kerdes van ahol 100%-ig biztos vagyok benne, hogy erted a kerdest csak direkt kihozod belole az esetleges hibat. Persze vannak olyan kerdesek ami nem perfektul van felteve, de 98%-osan. Te abbol a ket szazalekbol generalod ezt. Persze van velemenyed van jogod es azt is tudod mirol beszelek. Es azt is ertem, hogy a Te szavadnak kell lennie az utolsonak, de, ha mas sem csinal problemat ezekbol az esetleges hulyen feltett vagy valakinek ketertelmu kerdesekbol, akkor Te miert? Ha kihagynad ezeket max. beirnad, hogy hat "ez ketertelmu, de amugy a valaszom xy. Sziasztok!" akkor most se tartanank itt. De most is feleslegesen magyarazok ugy erzem, mert Te ezt egy picit vagy nagyon elvezed is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
mások véleményét elolvasom mert érdekes.

az unalmas dolgok viszont nem érdekesek
az pedig piszok unalmas hogy (majdnem) minden nap bejössz, és leírod hogy "ennek a kérdésnek ezért nincs értelme"
"ennek meg amazért nincs értelme"
"ennek meg ezért nem is lesz soha"

ha " kiszavazunk " tényleg elmész? 😊

u dont have to listen anybody else but me

byzhouse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jaaa akkor a qvaanyját