A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az õ véleménye nélkül az emberiség még mindig az ipari forradalom elõtt állna.<#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pain is inevitable. Suffering is optional.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nem igazán értem h akiket idegesít azok miképp gondolkoznak, ha vki hülye vagy leállsz vele vitázni vagy nem, ez is 2emberes dolog...ha nem szólsz hozzá nem fog flamelni és nem fogja a hülyeséget neked magyarázni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha ez így megy tovább egyik reggel arra ébredek hogy én leszek a fókuszpontban. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Erre szokták mondani,ha hallgattál volna bölcs maradtál volna !
Egyébként, dögölj meg Te ! Puszi neked is !<#puszis>#puszis>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
te mire alapozod a kijelentésedet? szakértõnek számítasz?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a frusztrációdat ha megkérhetlek ne rajtam vezesd le, nem tehetek róla, hogy problémáid vannak az életedben
ha nem megy egyedül megoldanod a problémáidat, vannak segítõkész emberek ingyen hívhatod õket... vedd a fáradságot és keress magadnak egy lelkitársat akinek elpanaszkodhatsz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
a kérdést komolyn gondolom 😄