A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
saját maga szerint az isten XD

VRSDM
tegnapi témára visszatérve.
épp most botlottam bele ebbe 😛

u dont have to listen anybody else but me

byzhouse
ajj clio én csak hülyeségbõl írtam ezt...Nem ismersz még<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
ezért mondtam, hogy nem különb ez a kérdés sem a többitõl... mivel nem számít

szóval megfelel... és egyben felesleges is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
pont errõl van szó...

ugyanolyan bárki vagyok mint akik ide írnak... de ti megkülönböztettek valami miatt

a véleményem és a reakcióim olyanok, hogy nem megszokottak és ez irigységre vagy bosszankodásra ad okot pár amúgy is elégedetlen embernek... õk jobban érzik magukat ha beszólhatnak, csak nem értem ha van akkor mi a problémájuk ezzel...

ez a fórum egy lehetõség, ahogy már korábban is írtam... olyan mint a közlekedésben az elõzés, ha tudod, csináld, ha nem akkor nem kell felesleges körökket futnod...

tegnap is a gyerek felszívta magát, mert a biciklijére azt mondtam, hogy gép... azért húzta fel magát mert neki az elgépiesedés negatív tartalommal bír és azonosulnia kellett olna azza hogy õ inkább biciklizik mintsem gyalogoljon...

mintha bármi baj is lenne a biciklizéssel... iszonyat gyerekesen tudnak viselkedni, ha a büszkeségrõl van szó

kiváncsi valaki a véleményemre? szerintem nem kevésbé vagy jobban mint midenki máséra..

ennek ellenére arra mindenesetre sokan kíváncsiak, hogy a véleményemre valaki kíváncsi-e...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem, de a többi kérdésnek nem is célja, hogy közvetlen változást okozzon bárki életében. Viszont ennek a kérdésnek igen, az lenne a célja és egyetlen létjogosultsága, hogy elkussolj, de mivel ez a kérdés segítségével nem valósulhat meg, így egyetlen értelmét is elveszti a feltevése.
Megfelel a kliós logikádnak?
clio1616v
a többi kérdés számít?

Nem HISZEK a természetgyógyászatban, hanem úgy gondolom, ahány vizsgálódási módszer, szemléletmód, annyi megoldás a problémára. A tudomány csak egy, alapból ellentmondásos és tökéletlen matematikai jellegû vizsgálódáson alapuló szemléletmód, ami ebbõl kifolyólag elég sok mindenre nem terjeszthetõ ki (egyelõre). Bár serintem idõ kérdése csak, amíg a tudomány szépen lassan egyre több mindent tudományosan is megmagyaráz elektromágneses hullámokkal, meg egyéb szirszarral. Már volt is sikeres kísérlet, amiben gépekkel erõsítették fel az ember agya által kibocsátott elektromágneses hullámokat, ezt ráirányították tárgyakra, és szanaszét repültek. Ezt mindig megjegyzem :]
A kínaiak több ezer éves tudománya nem terjedhetett volna ilyen szépen, és nem maradhatott volna életben, ha a mûködését gyakorlatban nem tapasztalták volna. Az ember régen sem volt annyira hülye. Mellesleg volt már alkalmam harcmûvészet kapcsán megérezni, hogy hogy mi az, amit a kínaiak csínek, a japánok kínek, az európaiak meg mit tudom én milyen spirituális energiának neveznek. Szerintem aki próbált már komolyabban belsõ erõre is hangsúlyt fektetõ harcmûvészetet, az tudja, hogy mirõl beszélek... tai chi, kung fu, esetleg aikido...
bardocz
Meg mintha számítana bármit is.
Ne csináld már, ezt így minek? 😄
Ezzel nem eteted a trollt, hanem bezárod az éléskamrába
Kicsit olyan rtl klub celeb pletyi szaga van. Növeljük a hírnevét szerencsétlennek, nem játszunk a kezére. Ignorálni egyszerûbb.
byzhouse
Ki a tököm az a clio1616v?<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

autoszimulator
felesleges kérdés, a választ mindenki tudja, erre el kell egy napot cseszni? 😄

.: mobilize.hu :.

Magic Boy
Egyetértünk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

clio1616v
ba harminckettõezer-egyszázhét: nem zavarja

Sickness
szvsz ez így hülyeség

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Clio: ha zavarja a személyiségi jogaidat a holnapi kérdés, akkor kivesszük.

Dick Riddick
Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértõt.
Szerintem csak jól kiegészítik egymást.

\"Heroes never die. They just reload.\"

byzhouse
Nem tom
#

Nem hiszem, hogy eredményesebb lehet...

autoszimulator
na ez egy nagyon nehéz kérdés. beállítottságomnak köszönhetõen el kellene ítélnem az egészet, és a kézzel fogható orvostudomány mellett kellene állnom. Ez így is volt, míg pár évvel ezelõtt olyan történt, amit mondjuk még a professzor is azóta emleget.
Rokon kislány nagyon súlyos beteg volt, tüdejével volt gond, többféle vírus megtámadta, s végül erre még egy tüdõgyulladás is rájött, mely magában ugye nem halálos, de ebben az állapotban az lett volna. Az orvosok már egy hónapja kezelték mindennel, megpróbáltak szinte mindent, semmi eredménye sem volt. Ekkor az édesanyjának valaki ajánlott egy embert, aki nem tudom pontosan minek nevezi magát, természetgyógyász, isten szolgája, bármi. Lényeg hogy egy estét eltöltött a csaj mellett, és már másnap a tünetei elkezdtek csökkenni, kezdett jobban lenni, rá egy hétre kiengedték a kórházból. Azok után, hogy elõtte egy hónapig szinte minden gyógyszer hatástalan volt, és csak romlott az állapota. Érdekes dolog, lehet véletlen egybeesés, de valahogy ez fura lenne, hogy pont akkor, elõtte egy hónapig egyszer sem kezdett javulni az állapota. De ezt pl sosem tudjuk meg, mi történt 😊
Szóval azt kell hinnem, ebbõl kifolyólag, hogy bizony vannak, akik képesek lehetnek valamire, valamit fel tudnak erõsíteni az emberben. Azt nem hinném hogy kiszívta a betegséget, lehet csak a küzdést erõsítette fel a lányban, szavakkal, és ettõl már képes volt a saját szervezete legyõzni a betegséget. De amennyi kókler van ma ebben a "szakmában", teljesen komolytalanná teszik az egészet. Arra tippelnék, hogy önmagában nem áll meg, de jól kiegészítheti a mai orvostudományt.

.: mobilize.hu :.

tenkenorman
amúgy nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Mamám csinál zsírból és gyógnyövényekbõl un körömvirág krémet, meg ott van a hársfa-menta-citromfû tea meg miegymás. egyértelmûen használnak. vasárnap lehorzsoltam elég rendesen a kézfejemet és vasárnap tól szerdáig csak gennyedzett. (bocsánat) bekentem tegnap alóeverával, és aznap többet javult mint a héten. már be sincs kötve.

http://www.tenke.hu

N1ggA
Nem tudom. Fogalmam sincs. Emiatt üres.

Spread De Love!

Igen, nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.

piros mogyi
normál eloszlást mutat

Ne etesd a trollt!

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
ne nyüffögj<#smile>

MR ME
kussmár

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
amíg nem ismerek valakit addig soha nem veszem komolyan <#vigyor3>

Roger6
Csak hülyültem, nem ám komolyan veszed!<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

clio1616v
<#smile> semmi baj, elõfordul...

Roger6
Tényleg unalmas vagy. Huppsz, kicsúszott...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ide vágó vicc:

-Fáj a torkom!

Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babona, idd meg ezt az elixírt!
Kr.u. 1940: Az az elixír kígyóméreg, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2009: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér...

Inkább te nõj fel 😊

SG rock
Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértõt.
Ha valaki tényleg hozzáértõ, akkor szerintem csak jól kiegészítik egymást.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

clio1616v
akkor adaptálódj és nõlj fel végre

clio1616v
tegyük... volt már ennél kevésbé értelmes szavazás is

Nem csak én, hanem mindenki un 😊 Nem tudok tenni ellene, mert nem hagyod abba 😊

clio1616v
nem muszáj beszólni... senkisem kényszerít rá, ha neked így jobb hogy beszólsz akkor meg örülj neki hogy sikerült magadat jobbanérezni, a beleszólásod által

akkor viszont nem értem mi a problémád!?

Molnibalage
Tegye be valaki szavazásba, hogy "Elküldjük clio-t a halál havára?" 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
nem én vagyok unalmas, hanem te unsz... ne engem hibáztass azért ha neked rossz, hanem tegyél ellene... jóhogynem majd én szórakoztassalak téged...

Sickness
Mert olyan faszságot írsz amire muszáj reagálni, ez az SG-s vadászösztön. <#wow3>

Mert már kurva unalmas vagy. De én igazából leszarom 😊

clio1616v
azért írom ide a véleményemet a kérdésrõl, ha valakit érdekel akkor az elolvassa, senkit nem kényszerítek az elolvasására

clio1616v
akkor miért reagáltok rá?

clio1616v
akkor miért olvassátok el?

A te véleményedre nem kíváncsi itt senki <#kacsint>

Sickness
ezzel csak az a baj hogy nemhogy a véleményedre de RÁD sem kíváncsi senki.

Lacee86
Ha kiderül, h sokan. Bocsánat, rosszul raktam össze a mondatot.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ok, tartsunk egy szavazást, h mennyien kíváncsiak a véleményedre. Ha kiderül, h igen, egy szót se szóltam és elhúzok innen, ígérem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
ez egy lehetõség... fórum... tudod mi a lényege? hogy megismerkedj más emberek véleményével, ha nem vagy rá kíváncsi nem vagy muszáj ide jönni