A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Nem, egyéb okok miatt...

Semmi értelmét nem látom.

anno 1987

<#idiota><#idiota>

byzhouse
neked minden mondatban benne van a "fax","qva","gec" szó?:D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ability
ki a tököm talál ki ilyen "fax" szavakat:D
ki a tököm talál ki ilyen fax kérdéseket:D
Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül.

NEOreg3
igen, mert az emberiség jelenlegi technológiai színvonala kurvára untat; addig ki se olvasszanak, amíg egy buszjegynek megfelelõ összegért nem tudok csillagrendszerek közt utazni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Timbo
Igen, mert hajt a kíváncsiság, a magány nem akadály.

nõk még akkor is lesznek :P

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül...
somdav95
nemhiszem, magányosan? lófaszt..

clio1616v
így van... ez csak amolyan, hátbaveregetõs beköszönés :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
"- és 100%-ig biztonságos lenne -"
Ez a kiindulási pont.

\"Heroes never die. They just reload.\"

angelslie
Ha elég meleg vagy kiolvadsz magadtól <#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

bardocz
De ha belegondoltok, mégis mi garantálja, hogy kiolvasztanak?:D
Dick Riddick
:D

VRSDM
ugyan már, csak viccelõdünk :)

u dont have to listen anybody else but me

Dick Riddick
Látom minden napra van "belekötnivaló".

clio1616v
senki nem mondta, hogy ki is lennél olvasztva ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

VRSDM
Igen, mert kiváncsi vagyok a jövõre. még ha rossz is.

u dont have to listen anybody else but me

Dick Riddick
Azért ha a segged alá tolnának egy 10.000 kW-os gázturbinás sugárhajtómûvel szerelt verdát, lehet hogy átgondolnád a dolgot. :D

OrioN the S
egy jo lecsot.

en elviselnem... csomo uj dolog meg felfedeznivalo :) kimasznek a tartalybol es ragyujtanek :D "wazzap bro?"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Pepsi Twist
Nem, egyéb okok miatt...

Azért mert ezt a létet ismerem :) befagyasztom a seggem 200évig aztán kijövök mi a faszt csinálok? :D ezt megszoktam kész ^^

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dragooon
kizárt.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Lacee86
Egyébként tényleg megjavult gyorsítótár törléssel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Akkor fekete kéne legyen vörös cseppekkel. <#hehe>

nem mer jövõre akarok fõiskolára menni <#idiota>

BaliBoy
Ez a háttér sokkal jobb mint ami eddig volt. <#eljen>

Egyébként:
"Igen, de csak akkor, ha valaki csatlakozna hozzám."

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

N1ggA
Most még nem, de ha a legfontosabb embereket elveszteném mellõlem, akkor igen, mert kíváncsi vagyok. De ha lehibernálom magam, az pontosan olyan érzés lenne, mintha mindenki meghalna körülöttem (avagy én halnék meg, nem sok különbség van az én szemszögembõl). Ez ilyen öngyilkosság lenne, az meg szar. Szar lenne úgy ébredni, hogy mindenki akit ismersz már halott. "Kellene" egy gyógyíthatatlan betegség ahhoz, hogy ilyenre folyamodjak.

Spread De Love!

angelslie
Egyértelmüen igen

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

qtab986
100 év múlva talán már implantátum lesz az emberek fejében, és a tudást letöltik. Sok tanár megkönnyebbülve venné tudomásul.

Ability
És rideg kék lett, mer' emósok vagyunk. :(
Lacee86
Magyarul le lett szedve a jobb oldali kisfiú, h ne legyen fejbelõve szegény, illetve ne nõjön méteres pöcse?<#idiota>

Scottt
Igen, de csak akkor, ha valaki csatlakozna hozzám.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

csak ha valaki csatlakozna hozzám aki mondjuk fontos nagyon
kíváncsi vagyok rá, úgyhogy így bevállalnám
Bár nem biztos, így jobban belegondolva. Lemaradnék a 2012-t követõ eseményekrõl :Asd
aztán lehet kitör egy atomháború meg elpusztul minden technológia, és örökre hibernálva maradok
milk4
Nem, egyéb okok miatt...

pl.: hiányozna régi környezet,barátok stb.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ability
Talán mert módosításra került sor, leírtam miért csinálja, illetve hogyan lehet megoldani? :D

Így kellene kinéznie.
byzhouse
Talán

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lacee86
Hát de hónapok óta, mióta csak megvan ez az új design, nem volt semmi baj vele. Akkor most miért csinálja ezt? Vmi nem okés akkor...

Ability
Nem lesz melletted a családod, barátaid? Vagy ha nem is egyedül hibernáltatod magad, attól még nem fog mindenki veled tartani, nem lesz túl sok ismerõsöd. Aztán újrakezdeni esetleg lehet, más kérdés, hogy akarja-e valaki.
Ability
[HUN]FaTaL
Jaja. :)

Bár 15 év után azért még meg tudod tanulni azt a jó sok új dolgot, de 100 év után esélytelen.

És 100 évet említett, ezért példálóztam avval.

http://goo.gl/gd6Zi5

RS
Nem és kész.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

autoszimulator
na igen, szerintem ha 15 év múlva felkeltenek is nagyot fogsz nézni, gondoljunk csak rá, mi volt 15 éve...

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül. - Erre nyomtam.

Ja nagyon fasza lenne tényleg. Azt se tudnád mit csinálj. Gondold el, hogy ha valakit 100 éve lehibernáltak volna és most felébresztenék az mit tudna csinálni? Gyakorlatilag semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
jelenleg a tehetõs ám gyógyíthatatlan emberek hibernáltatták magukat, annak reményében hogy majd egyszer amikor felébresztik õket már lesz ellenszer...

de jelenleg még nincs olyan technológia amivel "vissza tudnak hozni"
Lacee86
Miért lett más a grafikon? Elõbbi jobb volt...

Igen, mert hajt a kíváncsiság, a magány nem akadály.

de miért lenne magányos az ember?
ha bibernálnak akkor elvileg olyan mintha aludnál,nemde?
fasza lenne 100 év múlva felkelni és kilépni az utcára
Dick Riddick
Régóta ismert, hogy az emberi test fagyasztása szövetkárosodáshoz vezet. Én úgy tudom a kutatások egy ideje már egy biológiai "fagyálló" folyadék kifejlesztésére irányulnak. A víz fagyása során éles kristályok képzõdnek, pont ezért egy olyan anyag elõállításával kísérleteznek, amit a szervezetbe adagolva a sejtekre nézve "veszélytelen" kristályszerkezet érhetõ el. Hogy ez mennyire fog sikerülni, arról sok fogalmam nincs. Úgy tudom több biológiai életforma elég jól viseli az extrém alacsony hõfokot.

Molnibalage
Tudtommal azért lehetetlen hibernálni egy embert, mert a testfolyadék fázisváltozása kristályosodási problémák okoz a szövetekben és ez nem visszafordítható folyamat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ability
Akinek szar, szétesik, rosszul jelenik meg a szavazás, stb, nála a cache (gyorsítótár) ürítése lehet megoldás. Akinek nem segít, vagy nem tudja hogyan kell megcsinálni, az nyomjon egy gép újraindítást, valószínûleg helyreáll a megjelenés tõle.