A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nõk még akkor is lesznek :P
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez a kiindulási pont.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
u dont have to listen anybody else but me
en elviselnem... csomo uj dolog meg felfedeznivalo :) kimasznek a tartalybol es ragyujtanek :D "wazzap bro?"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azért mert ezt a létet ismerem :) befagyasztom a seggem 200évig aztán kijövök mi a faszt csinálok? :D ezt megszoktam kész ^^
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként:
"Igen, de csak akkor, ha valaki csatlakozna hozzám."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spread De Love!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
kíváncsi vagyok rá, úgyhogy így bevállalnám
Bár nem biztos, így jobban belegondolva. Lemaradnék a 2012-t követõ eseményekrõl :Asd
aztán lehet kitör egy atomháború meg elpusztul minden technológia, és örökre hibernálva maradok
pl.: hiányozna régi környezet,barátok stb.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Így kellene kinéznie.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bár 15 év után azért még meg tudod tanulni azt a jó sok új dolgot, de 100 év után esélytelen.
És 100 évet említett, ezért példálóztam avval.
http://goo.gl/gd6Zi5
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
.: mobilize.hu :.
Ja nagyon fasza lenne tényleg. Azt se tudnád mit csinálj. Gondold el, hogy ha valakit 100 éve lehibernáltak volna és most felébresztenék az mit tudna csinálni? Gyakorlatilag semmit.
http://goo.gl/gd6Zi5
de jelenleg még nincs olyan technológia amivel "vissza tudnak hozni"
de miért lenne magányos az ember?
ha bibernálnak akkor elvileg olyan mintha aludnál,nemde?
fasza lenne 100 év múlva felkelni és kilépni az utcára
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM