A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TECCIKÉRTENI?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
anno 1987
Van egy tok jo idezet:
"Aki a csorda utan megy az mindig szaros fuvet fog legelni" 😊
Kicsit ide passzol.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként nincs igazad, a nem szavazásod az én szavazatom értékét devalválja, mivel a demokrácia mint érvényes rendszer legitimitását aláássa. sokkal jobb lenne, ha bemennél a szavazóhelységbe, és ráírnád a papírra, hogy "nem találtam megfelelõ pártot". én még mindig a legkisebb rossz választása mellett vagyok, de ha tényleg ilyet sem találsz, akkor a nem érvényes szavazás is százszor jobb megoldás a nem szavazásnál.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
anno 1987
Ha lehetne olyan eredmenye a szavazasnak, hogy csereljek le az egesz bagazst, akkor szavaznek 😊 Lehet, hogy igy is fogok, de /pill annyira leszarom, hogy most nem tudok konkret valaszt adni. Szarbol ugyse lehet varat epiteni csak eladni.
Ilyet mondtam volna, hogy demagóg vagy? Idéznéd. Demagógiát említettem, mint a mondandód jellemzését, de téged nem jellemeztek így. Ha te magadra vetted az téged minõsít.
Amúgy örülök, hogy ilyen gyorsan kiismertél, kevesen képesek erre, sõt eddig te vagy az egyetlen. 😊
A kis naiv<#idiota>#idiota>...akár hiszed akár nem a politika határozz meg mindent,te elindulhatsz egy úton de ha politika beleszarik akkor vége lehet minden jó tervnek.Csak egy pár példa amit az egyszerû mezõgazdaságban dolgozó emberektõl hallottam:
Volt egy év mikor a meggynek nagyon jó ára volt 360ft/kg erre a kormány támogatást kezdett osztani hogy ültessenek meggy fákat,eredmény köv évben 50 ft már ha átvették....
Aktuálisan pl a méhészetbõl élõk nagyon jól kereshettek az elmúlt években 800ft/kg,erre a kormány lépett 12 millió vissza nem téritendõ támogatás aki bele akar kezdeni...eredmény?várható már nem lesz semmi ára...a kormány olyan törvényeket hozhat amivel egy pillanat alatt tönkre tehet akiket csak akar...
tudom, hogy szerinted demagóg vagyok, mivel egy ideje már ismerem a hozzád hasonló emberek definícióját erre a szóra: ellentétes az érdekeimmel.
anno 1987
Spread De Love!
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
anno 1987
De nézd van 3 ember, ebbõl elmegy szavazni kettõ akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavaz akkor az arányok így néznek ki: "A" ~67% "B" ~33%
anno 1987
A kisebbik rosszt illetõen meg szerintem hasonlítsd össze a 98-02-es idõszakot az elmúlt 8 évvel.....
Bizonyítsd, hogy ha nem szavazok, az ugyan az, mintha a mostaniakra tenném az x-et. Tehát ha nem szavazok, akkor a mostanira szavazok. 2 az egyben? Ergó nincs választásom, a választás rendszere hamis, mert nem dönthetek?
Nem tízezrekrõl van szó szerintem, a szavazatra jogosultak fele sem szokott szavazni nem.?
azt már most tisztázzuk, hogy ha nem mész el szavazni, akkor neked nincs semmi jogod a rendszert szidni, mert nem a megoldás, hanem a probléma része vagy.
Érdekes világ ez, ahol minden egyes nem szavazat csak és kizárólag a "másik" oldalt erõsítheti. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De nézd van 3 ember, ebbõl elmegy szavazni kettõ akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavz
anno 1987
Kisebbik rosszban nem hiszek. Nekem az egyik 19 másik 1 híján 20.
Fõleg, hogy ebbe a helyzetbe is az a rohadt szavazás vitte az országot. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nincs kire szavazni. Egy tolvaj banda meggazdagodásához sem fogok asszisztálni.
A szeretteim és barátaim nélkül alapból halott vagyok, nem kívánnék élni nélkülük.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.