127612
-
Ó, ha ezt hiszed, akkor fogalmad sincs, mekkora de mekkora hatalmasat tévedsz 
Momentán egy kicsit bővebb ismeretem van a témában, ha gondolod szívesen leírom azt, hogy hogyan alakul ki (MINDENKINÉL !), hogyan durvul el, és hogy egyeseknek hogy lesz belőle (mármint a 2-esből, az inzulin rezisztenciából) durva 1-es diabétesze.
Amúgy tök logikus (összefoglalva annyira tiszta és egyértelmű), de láttam én már belgyógyász főorvost, meg endokrinológust is, akinek halovány lila gőze nem volt az egész folyamatról, mi okozza és hogy.
Arról meg pláne nem, hogy hogyan lehet gyógyítani.
Az ország második legjobb endósa is csak a gyógyszeres szinten tartásra törekszik.
És meg fogsz lepődni, de gyógyítható. Véglegesen. Úgy hogy a gyógyulást követően gyógyszermentesen tud élni az ember.
Ja, amúgy amit írsz, a durva cukoréhség ... meg van az esélye, hogy 2-es cukros vagy már.
Ha gondolod leírom mit nézess meg. -
Fbn Lx #122844 elkezdtem megvágni a cukorfogyasztásomat, mert kezd elbaszódni a testem
eddig azt hittem hogy csokifüggő vagyok, csak napi egy táblával + egy csomag schoko bonsszal voltam elégedett
aztán leszoktam róla, viszont áttértem a péksütikre, úgyhogy rájöttem, hogy a cukorra vagyok rákattanva
egy vaníliás csiga, egy nutellás meg egy kókuszos-csokis táska... jézusom, akarom
valószínűleg ez volt az egyetlen örömöm az életben, mert most üres vagyok -
Fbn Lx #122843 az 1-es típusú genetikai eredetű -
Egyéb (diéta?): nyers formájában semmilyen növényt nem tudok megenni, mert szinte azonnal kihányom. Feldolgozott formában van pár amit igen, de nem végtelen a tétel.
Pl. ha nem akarom a kínok kínját megélni, akkor a diónak/mandulának/mogyorónak a logikusan eltávolított csonthéján kívül azt a baromi vékony haját is célszerű eltávolítanom, különben baj lesz. -
No igen, a paleo-t azt javaslom az afrikai menekülteknek (azért nem esznek tejes dolgokat, mert nem tudja feldolgozni a szervezetük)
Az állati zsír, az mégis milyen diéta része ?
Liszt(-es dolgok mint kenyér és tészta) meg cukor minimalizálása, ez ok, hisz cukorbetegséget okoznak (inzulin rezisztencia, majd 1-es diabétesz ).
Tojás, tejes dolgok korlátlanul. Hús soványan.
-
Megeszek sok mindent. A zsíros ételeket és néhány főzelékfélét nem szeretek. -
Blum #122839 Alapvetően bármit. Nem nagyon válogatok, bár a főzelékekért nem rajongok, kivéve a jó hideg tökfőzeléket egy raklapnyi kaporral, sóskafőzeléket tükör tojással és az anyuka féle tejfölös zöldborsót. -
Freeda Krueger #122838 Nem nagyon válogatok,kevés ételt nem eszek meg... -
Kommenteltem anno a kérdést, de a beküldője nem frissítette vagy tett be újat.... -
Fbn Lx #122836 annyiféle különböző, népszerű diéta létezik, hogy ebből egy nagyon kerek kérdést lehetett volna csinálni
de mivel kevesen szavaznak, így legalább a főbb alapelveik szerint csoportosítva őket (pl csökkentett szénhidráton, vagy csökkentett zsíron, vagy gyümölcsön alapuló étkezés, stb.) -
.... -
Zero001 #122834 Ritkán szoktam némi Last Ninja-t, de most hogy így szóltatok...
Egyébként én a licenszelt számokat és az ilyen gitárhírós valami zenekar 1az1 számait nem tekintem játékzenének. -
Már nem. -
Freeda Krueger #122832 Régebben hallgattam gyakran,ma már csak ritkán. -
underoath
ott ismertem meg őket
-
Nagyritkán.
Mostanában ez megy, mondjuk ez pont a 2010-es NFS: Hot Pursuit alatt szoktam. -
Fejlesztéshez a legjobbak az instrumentális zenék, szóval a régi nagyok (meg újra feldolgozott változataik amik még durvábban szólnak), c64-Amiga korszakból, mint: Last Ninja, Supremacy, Turrican, Golden Axe, Rambo, Commando, Myth, Giana Sisters, Another World, Gordian Tomb, International Karate, Ocean Loader, Bomb Jack, meg társaik amik nem jutnak épp eszembe.
Chris Huelsbecknek vannak még jó game zene feldolgozásai, no meg egy full szimfonikus zenekara amivel elő is adja.
-
Fbn Lx #122828 divinity: original sin
legjobb tracklisttel rendelkezik valaha, egyszerűen zseniális némelyik
egyébként a teljes hanganyag 7 órányi nagyzenekari mű, de abban a csatazenék is benne vannak
-
Civ 5, úristen... Byzantine civ zenéjétől még mindig borsódzik a hátam, hihetetlenül jó. kár, hogy az egyik leggyengébb civilizáció... amíg az ember nem tanulja meg a Cataphract rush örömeit, az felmenői pedig a hosszantartó csuklásét.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.07.02. 23:06:08 -
Jaja, Hans Zimmer munkáit itt is csipázom. -
Hotline Miami 1-2, Transistor, Witcher 3, Last of Us zenéit szoktam. 1-2 számot más játékokból, pl: Life is Strange, Tales from the Borderlands intro zenéi is elég jók. most utoljára az MGS V trailer zenéjét hallgattam meg többször.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.07.02. 21:39:35 -
ldavid #122824 Mass Effect, Mass Effect, Mass Effect, Mass Effect, Mass Effect, Hitman Blood Money, Mass Effect, Mass Effect, Syberia II, Mass Effect
+ a Tomb Raider és Mirror's Edge főcímzenéi -
pl. Heroes of MM III, IV -
Néha napi, de minimum heti szinten. Egy rakás játék zenéja megüti a mércét offline hallgatáshoz. Az első ami ilyen volt az Age of Empire. 1998 óta hallgatom és nem tudom megunni. Mikor még Civ 5 ment akkor is inkább az szólt a háttérben. Nem sorolom fel az összeset, baromi hosszú lenne a lista. :) -
Flatout 1-2 zenéit senki? Nekem azok nagy része mai napig fent van a playlisten :) -
Evoluti0N #122820 Witcher 3 zenét hallgatom ezerrel mostanában, amikor éppen nem a játékkal játszom. Nagyon jó. :) Amúgy ritkán szoktam. -
Guitar Hero, GTA VC és GTA SA, NFS UG zenéit hallgattam anno rendszeresen, néha 1-2-t még most is. -
ritkán. Jew Sex zenéjét még mindig egyik legjobbnak tartom ilyen témában. -
Javítottam. -
Zero001 #122816 "Hallagsz"? -
... -
Zero001 #122814 Hm, ez érdekes kérdés. Elvileg azt mondanám, hogy nincs, mert tudatosan nem válogatok eszerint. De ha azt vesszük, mivel töltöm a legtöbb időt, melyikből fogyasztok legtöbbet, akkor a kedvencem mindenképpen az angolszász, és főleg a brit kultúra. -
Az Európa Játékokról (most volt Bakuban) lehetne egy kérdést - hallottál-e róla, követted-e, tudod-e, hogy magyarok részt vettek, ha igen milyen eredménnyel...
ha valaki kevésbé lusta mint én, összeállíthatná :) -
Blum #122812 Orosz, Japán és Skandináv -
Amerikai talán. De igazából mikor mi, sok minden érdekel. -
Zero001 #122810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. A párbeszédek borzalmasak, és tényleg nem láttam még rosszabb megvalósítását a sötét oldalra térésnek, mint abban a filmben. Főleg, hogy az egész előzménytrilógia egy Darth Vader eredettörténet, ez megbocsájthatatlan bűn. -
Fbn Lx #122809 mindegyik egész király, végül is az emberek azért hozták őket létre alapból, mert gyönyörködtette őket -
Nincs semmilyen. Tetszik ami tetszik... -
Irigy vagyok, hogy neked ez a világ legnagyobb problémája, hogy sg.hu-n egy topikot bezárnak kis időre. Remélem nem kapsz emiatt agyvérzést... -
Skandináv.