A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
42
végül 5080 Ft-ot számlázott (2ezer forint lámpatestenként + 27% ÁFA - számla nélkül olcsóbb lett volna)
basszák meg. én is adózom mint a kurvaélet. bár meglehet érteni hogy a vida m navosoknak a kutya se akar mostmár fizetni.
42
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gyártani meg külön élmény a pénztárgépszalagot, mert a seggedben is papírpor lesz a nap végén, de legalább még a kezedet is összekaszabolja a papír.
El szoktad rakni a bizonylatot?
A kérdés ilyen mindennapos kisbolti vásárlásra vonatkozik.
42.9% 42Nem, csak nagyobb értékű vásárlás/garancia esetén.
25.5% 25Igen, mindig meg is őrzöm bizonyos ideig őket.
13.3% 13Néha elveszem.
11.2% 11Igen, de kilépve a boltból ki is dobom.
7.1% 7Egyáltalán nem.
Összesen 98 szavazatból 0 tartózkodott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha valami garis blokk van, akkor az megy a többi garis paír közé egy nejlon tasakba.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Garis dolgoknál meg evidens, hogy csak blokkal érvényes.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
kb ennyi. meg Héja nász az avaron komikus módon megvan, pedig Adyt egy gigantikus pénisznek tartom.
"The trees move. Do you not see it?"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
iCloud azért, mert semmi plusszra nincs szükségem azon kívül, hogy írni és fogadni tudjak és tetszik az böngészős felülete.

Amúgy Gmail + munkahelyi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyértelmű, hogy miért.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
a hotmailt viszont valahogy áttekinthetőbbnek tartom, sokkal szívesebben használom, a google plusz szolgáltatásai, mint a jutubos összekapcsolást meg gugölpluszot meg satöbbieket kifejezetten idegesítőnek tartom
a jutubaccomat összekapcsolta egy régebbi gmail címemmel, így ha az aktív mélcímemet akarom használni és ha a jutubfeliratkozásaimat akarom kezelni mellette, akkor ki-be kell jelentkeznem egyikből a másikba
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amiről ti beszéltek -gmail, outlook.com, satöbbi- azok csak szolgáltatók.
Maga a kérdés és vele együtt a válaszok vannak nagyon csúnyán elrontva.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.26. 14:41:59
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
All hail the double x!
a google elég meghatározó lett az utóbbi pár évben (gmail acchoz jár drive, youtube hozzácsatolva, 10gb felhő tárhely ingyen a fiókodhoz, android sync)
Szinkronizál az összes eszközömön és jóval gyorsabb és megbízhatóbb, mint a freemail/citromail, amiket előtte használtam. Egész jól szűri a spameket is. Inkább csak a különböző accountjaim regisztrálására használom, illetve a hírleveleket olvasom, évente kb. 2-5 mail-t, ha írok.
Illetve van egy hotmail/outlook fiókom is van még az msn-ről, azon van az MS és Live accountom.
Meg persze ott az egyetemi, és amit a facebook generált.
gmail.com
hotmail.com
és a céges kilenst.
ebben a sorrendben, mert így kényelmes a használatuk.
Az az igazság, amit elhiszel.
hushmail.com-ot használom a leggyakrabban. Külön klienst pedig egyáltalán nem használok.