127612
-
17 másodperc új felhasználót regisztrálni és folytatni (a résztvevők közül többen már nem az első nevüket koptatják, pontosan tudják, hog ez nem visszatartó erő). Ha lenne a topicban folyamatosan normális tartalom, akkor esetleg az ilyen "beszélgetések" elsikkadnának. De a hétvégére nézve amikor ~100 hozzászólásból kb. 2 volt kép, a többi meg világmegváltás (és nem igazán ugrott a közösség, hogy kussoljanak már), akkor talán nem kellene sopánkodni azért, mert egy időre zárva lett a a topic.
Tessék aktívan feltölteni odaillő tartalommal. Esetleg rászólni azokra, akik nem odaillő dolgokkal foglalkoznak, nem csak nézni amikor cirkusz van (pláne nem csatlakozni hozzá). -
Nincs abszolút nem érdekel semmilyen
nem érdekel igazán,viszont rendkívül nagyra tartom a becsületességét a japán kultúrának...lásd:első COTA nagydíj utáni képek,a csíkszemű turisták utaztak pár ezer kilométert egy 1,5 órás versenyért,majd a rendezvény végén nekiálltak eredeti állapotba hozni a helyet (gy.k.elő a gumikesztyű meg a kukászsák és szemetet szedtek). -
Kedvencem nincs, mélyebben nem is ástam bele magam egyik kultúrába sem, csak felületesek az ismereteim. Viszont alapvetően érdekesnek tartom őket, főleg a különbözőségeket, az eltérő szokásokat és hiedelmeket... Minél inkább eltér, annál jobb. :D Talán még a japánt ismerem a legjobban, sok minden van, ami tetszik náluk. -
Köszi!
Nem is baj. Az utóbbi napokban nagyon másról szólt a topic. -
hagy gratuláljak miatta, nem tudom melyik barom moderátor volt, de szeretem amikor így istent játszanak... rúgják ki azt a pár pofázóst aztán szevasz... -
flame miatt bezárták kis időre -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A humi-ari topikkal mi lett? -
Látod, színt viszek hétköznapjaidba.
-
kamionosjoe #122797 Kedvenc külföldi kultúrám a dél-szudáni. -
Fbn Lx #122796 a második tényleg rossz film volt, de star wars mértékkel mérve volt rossz, úgy össz-film szinten azért egy egész korrekt filmélmény. aztán a harmadik visszahozta valamennyire, de tény, hogy nekem a fantom menösz tetszett csak igazán
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.06.29. 18:51:15 -
Fbn Lx #122795 elképzeltem, ahogyan három napig ülsz a székedben is nézed a falat, mire villámként üt beléd a felismerés -
Bolcs, elbambultam, tettem be új kérdést. -
Zero001 #122793 Akkor biztosan én vagyok a kivétel. Igaz, úgy jöttem ki róla a moziból, hogy "eh, nem olyan jó mint a többi de azért fasza volt ez", de aztán csak nem néztem meg az Ep2-3-at moziban. Úgyhogy akkor asszem nem tetszett eléggé első nekifutásra sem. Én a kisgyerektől kaptam hülyét egyébként, nem Jar-Jartól.
Az Ep2 meg abszolút mélypont, ennél sokkal szarabbul még nem láttam megvalósítva a korrumpálódást, az áttérést a sötét oldalra. Annyira elbaszottmód erőltetett és gyors volt, és a csóka valami olyan szinten hiteltelenül adta elő, hogy az valami egészen egyedülálló. Azt hiszem annál a résznél mondtam le a Star Wars világról teljesen. -
Azért például Jar-jart nem az "utóbbi években" kezdték nem kedvelni, hanem kb. az első trailertől.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.29. 14:02:37 -
Fbn Lx #122791 én szerettem az új 3 részt, különösen az elsőt
jó ideig nem is volt senkinek semmi baja vele, aztán az utóbbi években vettem észre, hogy amúgy divat lett utálni, csak lemaradtam erről a meméről -
A VI utáni regényeket teljesen kisöpörte, de valahol valamikor egy olyasmi rémlik, amit lent írtam. Megtörtént persze, de nem foglalkoznak vele. Rég volt, tán igaz se volt.
Ami játék meg egyéb lesz, az biztos, hogy a VII és újabb részek idejében fog játszódni. Azért vannak az új karakterek, stb.
-
Zero001 #122789 Ja, azokat is? Azt hittem, csak a többi sallangot a filmeken kívül... Biztos, hogy az 1-2-3-at is?
Játék legyen a 4-5-6 világban megint, onnantól leszek csak nyugodt. -
Jelenleg úgy néz ki, hogy az 1-2-3 trilógiát majdhogynem "meg nem történt" státuszba helyezte a Disney, és csak az Új reménytől számolja az eseményeket.
Ez pedig nagyon sokaknak nagyon tetszik. -
Zero001 #122787 Én pár éve megnéztem egyben az egészet egy hétvégén. Azt hittem, a prequel trilógiának lesz értelme, összeáll a sztori, ha egyben nézem. Előtte csak úgy láttam őket, amikor újak voltak, Ep1-et még moziban, aztán a többit már csak torrentről. De nem, egyben is egy kusza hülyeség, nem a két rész közötti pár év szünet zavart be, hanem tényleg egy nehezen követhető, idióta trágya sztori az egész.
Szívesen kerülném a francba, de 15 éve már csak Old Republiccal foglalkozik a frencsájz, attól meg hányok, a régi anyagot meg már unom. Így nehéz rajongónak maradni. Pedig régen tényleg a kedvenc fantasy világom volt. -
akik rajonganak érte azoknak pont nem számít az a 3 rész -
Számomra teljesen hihetetlen a rajonság iránta. Most esett le, hogy én kb. 18 éve nem láttam az eredeti trilógiát... -
Zero001 #122784 Számomra teljesen hihetetlen, hogy a prequeles tönkrekúrás után van még ember, aki képes rajongani érte... -
Fbn Lx #122783 a star wars premiere előtti napokban várhatóan megnövekszik a szívrohamok, agyvérzések és autóbalesetek száma
meg hányan vannak, akik a várva várt csodát pont nem fogják megérni -
moziban, évek óta most a legtöbbször.
idén szinte havonta voltam moziban, hobbit 3, bosszuállók 2, mad max, jurassic world, argo 2 és még jön a minions, meg a star wars amit legalább 3x fogok megnézni az kurvaélet -
Online+torrent, de amit nagyon szeretek, azt megveszem/megrendelem DVD-n. Szeretem ha ott van a polcon. -
Többnyire TV-ben. -
Blum #122779 Torrent. -
Torrent. Pite 4-et láttam utoljára moziban. Korábban sem voltam az a nagy moziba járó, de valamivel több filmet láttam ott. -
Nagyrészt torrent.
Ami annyira nagyon érdekel, hogy nem tudom kivárni azt moziban.
A fizikai médium mondjon le, netflix meg hiányos és nem megy vpn nélkül. -
Fbn Lx #122776 szerintem idén még nem voltam moziban
meg alapvetően kevés filmet nézek, elveszi az időmet a játszástól
ha filmet nézek akkor meg többnyire sorozatokat, az a koncepció jobban tetszik. jobban hozzám nőnek a szereplők, és nagyobb fordulatokat lehet belebaszni -
Torrent.
Moziban utoljara az Avatar-on voltam. -
kamionosjoe #122774 Torrent többnyire, de most lett Netflixem ami jó, csak magyarul nem nagyon van rajta film.
Moziba évente 1-2x megyek. -
Mozi. -
Nirz #122772 Torrent, eleve ritkán adnak olyat a moziba ami érdekel. -
Torrent téke viszi a prímet, mivel jellemzően régi filmeket nézek. Átlagban 4-5 filmnél többet nem nézek megy egy évben moziban, de volt olyan periódus, hogy 3 évig nem voltam moziban... -
Egyértelműen torrent. Néha elmegyek moziba, de nem érzem annyira a pluszt, amit 4-5 rongyért kapnom kéne.. A 3D-s buzulda óta meg különösen szar. -
... -
Kávéban jobb íze van szerintem, másba meg nem nagyon teszek cukrot. Amúgy egy ideje kínosan ügyelek rá, hogy ne vigyek be abszolút semennyit (a kávéba rakott 1 kockacukron kívül). Leálltam minden ücsivel, csokival, sütivel, minden ilyen fosadvánnyal. Nagy ritkán a kedvenc kávézómban beverek egy szelet túrós rétest, vagy otthon egy nagyon laza málnaszörpöt, aztá' csöcs. -
Fbn Lx #122767 a melasztartalma miatt kevésbé intenzív és kicsit összetettebb az íze, a tiszta cukor pl magában nem kellemes ízű szerintem, a barnacukrot viszont szopogatni is lehet, egész jó -
Zero001 #122766 Cukor+nem érdekel.