A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az igazgatónõtõl megkaptuk a sablon szöveget, de leginkább a következõek hangoztak csak el: "nem hoztál kabalát?!", "szerinted is Ady lesz?", "majd súgjál" ilyenek és társaik 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
#70364: Kicsit öreg lennék hozzá. <#hehe>#hehe>
http://goo.gl/gd6Zi5
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
van nem egy hely, ahol a tanárt nem érdekli, hogy hogyan fogsz átmenni, nem adja le érthetõen az anyagot, belekérdezni nem tudsz, mert nem fér bele az óra idõkeretébe, a konzultáció ritka, és nem feltétlenül érsz rá éppen akkor.
te olyan helyekrõl beszélsz, ahova az én idõmben 120 (maximális) pont körül volt a felvételi határ. én 110 körüli ponttal olyan helyre jártam, ahova 75 körül volt a felvételi ponthatár, de ez a tanárok felõl legalább annyira (ha nem jobban) meglátszott, mint a hallgatóság oldaláról. és ez egy huszonkettes csapdája, mivel ha valaki azt látja, hogy nincs értelme nagyon tanulnia, úgyis semmibe veszi a tanár, illetve nem tud helyesen tanulni, mert nincs mibõl és hogyan, akkor nem is fog tanulni.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Illetve végeztek, én anno már letudtam, nem jelentett különösebb nehézséget, csak készülni kell rá tisztességesen és akkor nem éri az embert meglepetés... 😊
Azt, amit egy tanár 30 perc alatt jól elmagyaráz levezetéssel és egy példával, az 50 oldal könyvben és sokszor a tanár szintjénél jóval bénább. Ergo, az ilyen xxx oldalas benyalásos szövegnek szeritem nincs értelme.
A mechanika szigorlatra egy a/4-es lap két oldalát nem tudtam összefüggéssekkel nagy bevûvel írva megtölteni. Felírtam az álalános egyenleteket rá 'oszt annyi. Minden más, ami kellett, azokból levezettem. Persze az elvek megértése az sok-sok info és masszív tananyag, de ez a mûszaki tudományok szépsége. Töménytelen infó leírható egy lap két oldalára, ha a fogadó oldal érti a formalizmust. 😊
ZH-ra meg soha nem kell 1000 oldalnyit benyalni. Pl. nálunk hõtanbõl pont ellentétes volt a szemlélet. 8 évközi ZH volt, hogy folyamatosan tanulásra késztessenek. Nagyon jól bevált.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Persze én is féltem anno érettségitõl, természetes h most is mindenki fél, fõleg mikor manapság teljesen kiszámíthatatlan mit fognak kapni a diákok 😄
.: mobilize.hu :.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gondolom az fog menni / eddig ment, hogy egyetem sokkal nehezebb, blalbablabal, meg blalbal meg nehéz, de igazából leszarom, most ez nehéz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A vizsga elején pár lebukás után elment a maradék kedve. Mikor 2001 táján is puksáztak, de mikor elszállt pár diák, akkor a tanszékek azt mondták, hogy így is játszhatjuk a játékot... (A csúcs az volt, mint indexben átragasztották a fényképet, ami nettó okirathamisítás...)
Pszt.
az, hogy a puskázást mennyire ellenõrzik, megint csak az egyetem sara.
Pszt.
DFTBA ಠ_ಠ
(bme-n meg remekül megoldották a bejárást: elõadásra nem kötelezõ. ha nem jársz, akkor gázabb tantárgyakból bukta. kíváló szûrõrendszer.)
Pszt.
Az átlag ZH-ra soha nem készültem direkben 2 napnál többet. Rendszeresen kell elõadásra és gyakorlatra járni és figyelni. Ennyi.
Pszt.
Pszt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417