A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A java még hátravan.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Lesza*om. Akkor sem, most meg már fõleg nem érzem "nagy számnak" az érettségit.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mit üzenek? Az, hogy ez sétagalopp ahhoz képest, ami csak ezután jön. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ám
De jó, hogy én csak 1-2-3 év múlva jövök!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ritkábban kõkemény akció.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
DFTBA ಠ_ಠ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amerikai sorozatoknál inkább szitkom, dráma és sci-fi viszont én nézek ázsiai filmeket/sorozatokat is, azok pedig inkább a szerelem és romantika beállítottságúak, persze a többi mûfajjal együtt fûszerezve^^
+anime
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
kicseszettjó
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2.vh-s filmek(csak a 2.vh-s filmek végén szoktam elkezdeni könnyezni😄)
Comedy Central-os rajzfilm(SP,Family Guy)
Sorozatok:How To Make It In America,Top Gear
Amúgy ha választanom kell innen,akkor:
Vígjáték / komédia / sitcom
Szerelem és romantika(csak akkor amikor van csajom és vele nézem)
Történelmi
Rajzfilm / anime
Horror számomra nem félelmetes,a "gusztustalan dolgok" számomra nem gusztustalanok, 3D-s filmeket utálom,Sci-fi meg távol áll tõlem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Rajzfilm : family guy,american dad,south park
Dokumentumfilmek
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Sci-fi
Történelmi
és a háborús filmeket akciónak veszem, ezért arra is nyomtam
I met God. She's black
Történelmi
Sci-fi
Dokumentumfilmek
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vígjáték
Rajzfilm (csak a Family Guy 😄)
Ezt a hármat a legyszívesebben, de a többit is szeretem.
Egyiknek sem vagyok kimondott híve, mindegyik kategóriában tudnak igazán jó és igazán pocsék filmeke készíteni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Krimi / dráma
Vígjáték / komédia / sitcom
Sci-fi
De a többi típust is szeretem. (talán a horror/thrillert nem annyira, ritkán csinálnak olyat, ami tetszik is)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Krimi / dráma
Horror / thriller
Szerelem és romantika
Misztikus / fantázia / kaland
Történelmi
Dokumentumfilmek
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Krimi / Dráma
- Horror / Thriller
- Vígjáték / Komédia / Sitcom
- Misztikus / Fantázia / Kaland
- Történelmi
- Sci-fi
- Dokumentumfilmek
Akció filemeket ritkán nézek ugyan, de nem jelöltem meg...