A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van szakmám, kettõ is, de nincs diplomám, mégis többet keresek, mint a nagy átlag. A diploma nem jelent feltétlen biztos megélhetést. De majd ha pl. építkezned kell, s elhagyod anyu szoknyáját és nem a netrõl értesülsz mi is történik körülötted <#mf2>#mf2> s SZAKEMBEREK után kajtatsz, majd rájössz mekkora a hiány bizonyos szakmákban.<#mf2>#mf2>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Két nap készüléssel egy 2 kredites anal zh-n nem mész át. :D Legalábbis nálunk az ELTEn.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem de egy matek zh anyaga kb annyi mint a 4 éves gimi, amit le lehetne zavarni 2 hónap alatt kb.
azt, hogy az érettségi kurvakönnyû, és unalmas a folyamatos rinyálás arról, hogy túl nehéz
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Viszont azzal egyetértek, hogy az érettségi könnyebb volt mint a matekZH-k. :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Na mondom én, hogy az érettségi is fel van fújva.:D
Ugyan azt mondod mind én :D Én nem látom az intenzitást. Te nem ismered be azt, amit már te is kimondtál: egy zh komolyabb felkészülést igényel.
a 4 éven órákra való tanulás NEM egyenlõ a vizsgára való készüléssel.
Sztem anno mi nem nagyon szívtunk, egyre nehezebbek az érettségik...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egytemen meg átviharzol az anyagon. Az egyik 4 évig ülepszik bennem a másik kb. 4-6 hétig.
Most vallottad be, hogy az érettségire gyakorlatilag nem kell külön készülni, míg egy zh-ra igen, mert egyetemen nem ragad rád a tudás magától az évek során. Ez kapásból üti is az 'érettségi keményebb mint egy zh' kijelentésedet.
bár én azt üzenném, hogy nem kell parázni! nem nagy kunszt! :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
4. félévben vagyok és kösz, jól megvagyok:)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nézd meg milyen volt 10-20 éve egy érettségi meg most
Egyetem ilyen 0 tanulársól 4 év után nem fogsz felállni, mert el sem jutsz még a 3. félévig sem. Minõség / mennyiségi porblémát nem látjátok.
Hanyadik évet tapossátok a felsõoktatásban?
én 2-es voltam töribõl, meg magyarból is, elõbbibõl 4-es, utóbbiból 5-ös lettem érettségin, és annyit tanultam érettségire, hogy a szóbeli elõtti 3-4 napban néztem át a szóbeli tételeket és kb a 0-ról indultam, a tanárok meg csodálkoztak hogy elõzõ 4 évben mi a faszt csináltam
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy Zh-ra nem négyéves anyagból kell készülni. Én se tanultam szinte semmit értettségire, mert 4 évig viszonylag rendesen tanultam - fõleg fizikából. Tehát gyakorlatilag 4 év folyamatos felkészülés után mész a megmérettetésre. Ehhez képest, ha ma kellene anyagszerk vizsgát írnom, a kettesért is izzadnom kellene, mert csak a nagy összképre emlékszem, a részletekre ne.
2 nap készüléssel, ha nem mész át egy 7 kredites trágy Zh-ján sem, akkor benned van a hiba szerintem. A könnyeb tárgyakból Zh elõtt annyit készültem, hogy két napig a buszon átolvastam a jegyzeteimet...
az 5 érettségi tárgyamra együttesen készültem kb. 2 napot, az is a matek miatt volt. törire meg magyarra úgy mentem be, hogy ellõtte való nap este kezdtem el beleolvasni a tételekbe, de rájöttem, hogy már felesleges :D
ennyi készüléssel egy zh-n a kettes is necces lenne. Szóval menj a falnak egészen nyugodtan