A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Nem érint semennyire. (mert panellakásban lakok, és/vagy távol folyóktól/patakoktól)

Szegedi vagyok a tiszától kb 1 kmre lakok de érdekes gát van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Willenbrock
Nem veszek részt,az ország másik végében lakok és nekem is van dolgom.

SötétBarom
Nem érint, itt Sopron közelében nincs semmi áradás. Segíteni meg nem segítek, mert nincs idõm/pénzem leutazni a Tiszához.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tenkenorman
Kertesházban lakok, távol folyóktól tavaktól, annyi hogy tiszta víz a kert, de nem árasztott el semmit.

http://www.tenke.hu

NEOreg3
talajvíz feljött a pincében/garázsban

nem, elég, ha önmagunkon segítünk (maszturbálós poén ikszdééééééé<#wow3>)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Azert eleg gaz, h ennyire kevesen segitene vagy esetleg segiteni fognak...nem kicsit gaaz.

Kulfoldi vagyok, de tudom , h mennyire szar az arviz :S

Vadnokedli
igen ez is egy tény.😄XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bp.-n lakok, jelenleg nem érint. Ha majd gáz lesz kinézek a Margit szigetre homokozni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

N1ggA
Nem érint, mert messze vagyok, és nem is segítek, mert messze vagyok.

Spread De Love!

az igazi sg-s ha a lakását elönti a víz, elsõ útja a haverhoz vagy a netcaféhoz vezet, hogy tudjon szavazni. ezt senki nem kérdõjelezi meg.
Mûholdas net 😄 + laptop ami már lemerült

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elég távol vagyok a pataktól ahhoz, hogy ne legyen ez veszély
Vadnokedli
báramugy v ágom a választ, nem érte miért kérdeztem xd

Vadnokedli
már 3:XD

Vadnokedli
Az a 2 ember, akiknél a lakásban is áll a víz, hogy van áram? illetve internet?^^ a válaszokra kíváncsivagyokXD

Vadnokedli
egyéb, panelbanlakok, de közel a rakparthoz

RS
Nem érint semennyire, távol lakok folyóktól/patakoktól.
Nem. (nem tudom, miben segíthetnék)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Molnibalage
Kicsit érint. Kis Duna mellett lakom, magasan lesz a víz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PesSim
hogyne! plusz van hét kis gyerekem is és ne felejtsük el az udvaron szaladgáló bodri kutyát és a kamrában lévõ alieneket sem <#idiota>

chhaya
Igykszem. <#smile>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lyukasbogrács
ez már a kijavított 😄

chhaya
Nem érint, de már nagyon unom az esõt. :/

Narxis
"meglepõen segítõ készek voltak az emberek velünk!"

Férjnél vagy? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJKonya
Annyiban érint hogy a Kis-Sajó illetve a Nagy-Sajó teljesen kilépett a medrébõl, ezért mikor reggel megyek be suliba meg jövök haza a busznak kb. 30km-es kerülõt kell tennie hogy megközelíthesse a falut illetve vissza jusson Miskolcra. Egyébként a faluba nincs semmi komoly tehát nem nagyon kell a segítség.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

PesSim
Jelenleg nem érint, dombon van a ház és jó pár száz méterre a patak, ami persze már kilépet a medrébõl, de nem veszélyeztet senkit.

Viszont régebben laktam egy kanális közvetlen szomszédságában és volt eset mikor kicsit kilépett az ártérbõl és az ajtó elõtt állt a víz, a kertben a fû meg már átalakult hínárrá.
De számomra meglepõen segítõ készek voltak az emberek velünk!

MR ME
nem érint, nem veszek részt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egy kicsit érint. (mert csak a kertet öntötte el és/vagy a garázsunkat)
Nem. (egyéb elfoglaltságom van)

Lacee86
Nem érint. Hát máshogy nem tudok segíteni, ha esetleg csinálnak vmi SMS számot, ahol 1 SMS mittomén 200 Ft, és ezzel támogatom az árvízkárosultakat, akkor mondjuk 2 sms-t elküldök. Ez persze csak jelképes, de sok kicsi sokra mehet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

byzhouse

Nem (engem aztán nem érdekel)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Marci0115
Nem érint semennyire. (mert panellakásban lakok, és/vagy távol folyóktól/patakoktól)

Nem (engem aztán nem érdekel)

tigerbácsi

Igen. (már segítettem, vagy segíteni fogok)
(vízmenetesítési terveket gyártok.)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

"A(z) "Részt veszel a segítségben?" szekcióban nem jelölhetsz 1 darabnál több opciót! Vissza"

akkor ne legyen checkbox 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egy kicsit érint, hiszen eredetileg tiszakécskei vagyok...és nálunk mindig baj van ebbõl. A mi házunkat nem veszélyezteti...max a talajvíz, de az se jó.

Egyéb: voltam már zsákot tölteni,pakolni...de ma már nem érek rá ilyen dolgokra.
Rengeteg katona van...ilyenkor õket "szokás" kihajtani.

byzhouse
Nem érint annyira... duna itt folyik házunk elõtt,de még 2métert kell emelkednie,hogy kiöntsön ^^ (ám is társasházban lakok a 2. emeleten szóval no problémó 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse

Timbo

Igen. (már segítettem, vagy segíteni fogok)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

szabii98
Ez így nem jó?

I met God. She's black

Lyukasbogrács
holnapi kérdésnél, az egyik opciónál: panellakás, egybeírjuk, elírtam :]

PJack
Eddig is mást hallgattam, ezután is
csak radiocafé, vagy max MR2.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Persze, engem sem érdekel, sõt híreket sem nagyon nézek, de azért az fura, hogy valaki nem vette észre hogy megszûnt ez a két rádió.

Jaa most nézem hogy eléggé félreértettem 😄 Akkor nem szóltam.

class a kulád

mindkettõ olyan szar mint az elõdjeik. nem rádiózok, de azért tudom, hogy szarok.
Régen kocsiban mindig a slágert hallgattam , most meg a NEO Fm-et a mûsor teljes szerkezete szinte ugyan az , ami változás az a délutáni ezeröcsi , de az is tetszik . A zenék szinte nem változtak tehát nekem mindegy ki a tulajdonosa ennek a frekvenciának .

Molnibalage
Miért? Van aki szarik az ilyen szennyekre. Nekem sajnos el kell viselnem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Sosem hallgatok rádiót.

Csukott szemmel jársz?

chhaya
Ha nem lett volna szavazás ano, hogy megszûnik és mitszólok hozzá bla bla akkor kb. észre sem vettem volna, hogy történt velük valami.

jhetedikj
Eddig is mást hallgattam, ezután is

ezeket hallgatom: funradio/rádió1/roxy

anno 1987

[HUN]FaTaL
Nem nagyon hallgatok rádiót, de inkább a Class FM.

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
RádióQ-t hallgatok inkább a Fialával.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/