A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
csak mert töri érettségit össze szeded atlaszból és forrásokból, szóbelire meg kell tanulni, szal más a kettõ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár nagyrészt azért, mert konkrétan 30 percet tanultam a töri érettségire - elõzõ nap este. Belenéztem, mondom ez nem fog menni egy nap alatt, úgyhogy hagyjuk. Még a tételek nevét se tudtam 😄
de írásbeli így is meglett 71%, szal vicc. Szóbelivel mondjuk lehúzott a tanár 59-re. Ennek csak részben volt az az oka hogy nem voltam valami felkészült, a másik fele szerintem nagyrészt személyes ellenszenv volt
volt két tanár aki nagyon nem kedvelt. a töri meg a magyar. A magyaromat pl a 81%-os írásbelimrõl 58%-ra húzták le szóbelin... De hát mit lehet tenni.
Nekem valszeg a fizika-kémia lenne.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Spread De Love!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
szóval mind könnyû.
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spread De Love!
Azt még hozzá kell tennem, hogy az új rendszerben szinte nevetséges lett az összes tantárgy feladatsora, így egyértelmûen a matek a legnehezebb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Bár én már jó pár évvel ezelõtt érettségiztem, de az volt számomra a legnehezebb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Alapból hadilábon állok a Matekkal<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
mind könnyû mert az összes tanár azon van hogy minél jobb jegyet adjon...
bezzeg a felsõoktatásban most <#eljen>#eljen>
de hagyhatnánk már ezt témát. tavaly úgy érettségiztem hogy a töri tételsort sem tudtam, írásbelikre sem készültem és mégis 4.0 lett az átlagom belõle.....
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kurva istenit.4x annyi idõbe telt lejutnom barátnõmhöz, mint amúgy:C déli-dunaújbáros vonalom reggel ercsinél fa dölt a rohadt sínekre:C Mehettem be a városba.<#csodalk>#csodalk><#sniffles>#sniffles>
Házunkat nem érinti😄 észak-Csepel legmagasabb pontján élünk😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nem. (nem tudom, miben segíthetnék)
Max annyiban hogy itthon hajrázok.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nem. Szerencsére elég távol vagyok az eseményektõl, de ha itt lenne baj, biztos segítenék.
Igen. (már segítettem, vagy segíteni fogok)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"