A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Kémiatanárom meg a kémiáról mondogatta mindíg ugyanezt.

Lacee86
Nem kell reálosnak lenni, de a matekot min. 3-asra mindenkinek illene megírni, aki egy kicsit is akar boldogulni az életben. Egész életünket matek veszi körül, pedig észre se vesszük, mert nem logaritmusok meg deriválások formájában van. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Matek. Nem vagyok reálos, de ez az egy ugye kötelezõ... Sajnos. 😊

Doddy a düdő
leírás.

Willenbrock
Matek az kemény,5X annyit készültem rá mint bármelyik másikra és majdnem 4-es lett 😊 A törit szerettem viszonylag ment ezért keveset készültem rá,belehúztam-végül az is 3-as lett.

Motoroj
Magyar vagy történelem, de azóta lehet hogy változtak a viszonyok.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Gondolom hibátlan volt mind a magyar, mind a töri a szóbelid és értetlenül állsz az eset elõtt...
csak mert töri érettségit össze szeded atlaszból és forrásokból, szóbelire meg kell tanulni, szal más a kettõ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sickness
Mind Könnyû

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Lacee86
Ugye nem azt akarod mondani, h magyar szóbelin 50 pontból sikerült kemény 6 pontot elérned?? <#banplz>

Bruk
A suli egyik legrosszabb osztályában (jófejek meg minden, de így nem lesz érettségi), a suli legrosszabb tanáraival (tisztelet annak az 1-2 kivételnek) elég nehéz akármennyire is figyelek. Kb 2-3 gyerek van akik 4es 5ös szintet el tudják érni, még ha nem is tudnak órákon figyelni. Nem kérdés, rossz iskolát választottam (sok helyen ablak helyett osb lap, egyik teremben egy nagy patkány is felbukkant és helyenként csótányok is vannak.. kívülrõl meg az egész galambszar<#idiota>), de ha minden igaz szeptembertõl váltok.

nekem a töri volt a legnehezebb, ahhoz segg vagyok
bár nagyrészt azért, mert konkrétan 30 percet tanultam a töri érettségire - elõzõ nap este. Belenéztem, mondom ez nem fog menni egy nap alatt, úgyhogy hagyjuk. Még a tételek nevét se tudtam 😄
de írásbeli így is meglett 71%, szal vicc. Szóbelivel mondjuk lehúzott a tanár 59-re. Ennek csak részben volt az az oka hogy nem voltam valami felkészült, a másik fele szerintem nagyrészt személyes ellenszenv volt
volt két tanár aki nagyon nem kedvelt. a töri meg a magyar. A magyaromat pl a 81%-os írásbelimrõl 58%-ra húzták le szóbelin... De hát mit lehet tenni.
Egyeb nyelv.

Máté94
Matek
chhaya
Honnan tudjam, nem érettségiztem mindbõl. :|
Nekem valszeg a fizika-kémia lenne.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hm, különösképpen nem voltak nehezek, de a matek 1. része volt az egyetlen amit nem tudtam idõhiány miatt befejezni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

immovable
matek
byzhouse
Mind nehéz...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Rockynhooo
matek

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommygear
matek
N1ggA
Már az elsõ pót zh-n eldöntöttem, hogy a tárgyat a következõ félévre halasztom, úgyhogy be se mentem 😊

Spread De Love!

mi a véleményed a 2. jelek zh-ról?😛

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tigerbácsi
Történelem

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Pepsi Twist
Mind könnyû.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

N1ggA
direkt nem írtam százalékokat...

Spread De Love!

Lacee86
Hát ha jó eredmény alatt 2-est értesz, akkor igazad van. 2-eshez suliba se kell járni mai érettséginél, röhej az a 20%...

Lacee86
Ez a legelsõ kétszintû érettségi volt 2005-ben.

VRSDM
ha valaki az évek alatt csak egy picit is odafigyelt az órákon. még ha lógott is, még ha aludt is néhány alkalommal. akkor is kényelmesen meg lehet írni jó eredményekkel. már ha agyilag nem egy degenerált életre alkalmatlan egyedrõl van szó.

szóval mind könnyû.

u dont have to listen anybody else but me

Ez még régi rendszer volt nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Molnibalage
Miért nagyképûzés? Ha valaki tényleg jó, akkor tényleg jó. Ha Einstein azt mondja, hogy könnyû a gimis fizika, akkor az tõleg nagykéûség vagy sem? Jó, õ valszeg nem Einstein, de ettõl még lehet jó és a mai emelt szint - amennyire meg tudom ítélni - fényévekre van az 1999-2001 évek matek/fizika központjaiból. Merem állítani, hogy most is vért kellene izzadnom egy 80-85%-os felvételiért 27 évesen matekból. A fizika az más tészta. Az anno 70% körüli volt nekem úgy, hogy el is toltam egy picit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem matek emelt 96%, fizika emelt 90%, magyar közép 90%, töri közép 92%, németet nyelvvizsgával csináltam. Csak ha már így belementünk a nagyképûzésbe...

N1ggA
A mind könnyûre szavaztam. Matekból emelteztem, tudom, hogy sokaknak problémája van a matekkal, de nem szavaztam arra, mert nekem könnyû. Fizika közép az nagyon könnyû volt, angolhoz csak angolul kellett tudni, töri az atlasz hátuljából megoldható, magyarhoz elég magyarul tudni, meg jóban lenni a javító tanárral.

Spread De Love!

Lacee86
Nekem anno fizika és matek volt felvételi tárgy. Mind2-bõl emelt szintet csináltam. A vártnál könnyebb volt az érettségi, a 2 tárgy közül a fizika volt nehezebb.

Magyar/Töri, de magyart jelöltem mert ahhoz hülye vagyok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SötétBarom
Matek. Sztresszhelyzetben a legszarabb, mert ahogy egyre jobban erõltetem, annál kevésbé lesz világos az egybként teljesen egyértelmû feladat. Kb az a kép jól illusztrálja, amin valami hatalmas gyökös egyenletet boncolgat valaki, és az utolsó sor egy pálcikaember felakasztva egy 20 centis gyök végére 😄 Anno jól be is szoptam, egy ponton ment el a négyesem :/ Mondjuk nem mintha számított volna 😄

Azt még hozzá kell tennem, hogy az új rendszerben szinte nevetséges lett az összes tantárgy feladatsora, így egyértelmûen a matek a legnehezebb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magyar: agyament dolgok jöttek ott elõ... többi könnyû.
mind könnyû

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BaliBoy
Magyar

Bár én már jó pár évvel ezelõtt érettségiztem, de az volt számomra a legnehezebb.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Molnibalage
Magyar.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Eagle16
Matematika...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nekem a töri volt. Azt mindig utáltam...sok részletet kellett volna megjegyezni,ami nem érdekelt...

DJKonya
Matematika

Alapból hadilábon állok a Matekkal<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
érettségi tantárgyként? érettségi tantárgyként tanára válogatja....

mind könnyû mert az összes tanár azon van hogy minél jobb jegyet adjon...
bezzeg a felsõoktatásban most <#eljen>

de hagyhatnánk már ezt témát. tavaly úgy érettségiztem hogy a töri tételsort sem tudtam, írásbelikre sem készültem és mégis 4.0 lett az átlagom belõle.....

DJKonya
No hát tegnap mikor írtam még nem érintett, de délután már igen. A Kis-Sajó annyira megduzzadt, a "folyócska" alap helyzetben nem jelent helyenként fél méteres mélységet és 2 méter szélességet, elöntötte ismerõsömék udvarát és menni kellett homokzsákot pakolni. Ismerõsöméket ki kellett költöztetni mert veszélyessé vált a ház. Itt 5 falu van elzárva a külvilágtól, Arnót, Sajópálfala, Sajóvámos, Sajósenye, Boldva, 5 lehetõség van ahol be lehetne jutni Miskolcra de mind az 5 le van zárva. A Sajón akkora víz van hogy a híd tetején folyik a víz(!) Apám reggel csak úgy tudott hazajönni a teherautóval hogy kisebb tárgyalás után csak átengedték Arnótnál. De a futárok már nem tudnak mit csinálni, és apám se tud este Pestre menni.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

solo
Egy kicsit érint.
Kurva istenit.4x annyi idõbe telt lejutnom barátnõmhöz, mint amúgy:C déli-dunaújbáros vonalom reggel ercsinél fa dölt a rohadt sínekre:C Mehettem be a városba.<#csodalk><#sniffles>

Házunkat nem érinti😄 észak-Csepel legmagasabb pontján élünk😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sickness
Nem érint semennyire. (mert panellakásban lakok, és/vagy távol folyóktól/patakoktól)

Nem. (nem tudom, miben segíthetnék)

Max annyiban hogy itthon hajrázok.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Nem érint semennyire. Elég magasan lakunk és még patak sincs a közelben, ill nem is esett annyi esõ, mint azokon a helyeken.

Nem. Szerencsére elég távol vagyok az eseményektõl, de ha itt lenne baj, biztos segítenék.

Rockynhooo
Nem érint semennyire. (mert panellakásban lakok, és/vagy távol folyóktól/patakoktól)
Igen. (már segítettem, vagy segíteni fogok)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Narxis
Látod ezért kellene hazajönnöd.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
Nem érint
Nem. (nem tudom, miben segíthetnék)

I met God. She's black

milk4
Egyéb.
Egyéb.

Belgiumban lakok és sosem érintett az árvíz Magyarországon.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.