A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ugyan az mint a tévézés esetében:
1,minek nézzem/hallgassam ha azt bármikor megtehetem a gépemrõl?
2,minek nézzem/hallgassam ha úgysem kedvemre valót adnak?
3,minek nézzem/hallgassam ha 15 percenként reklám vagy duma megy?
Amúgy az ezeröcsi jó. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kocsiba sose megy rádió máshol meg nem tudnék hallgatni rádiót...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
másikat asszem egyszer hallgattam csak
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De éjszaka megyek Pestre Hatvannál már az az elsõ hogy tekerek a Roxy-ra, vagy a Rise FM-re.
De a Class FM-et csak azért csípem továbbra is mert megmaradt benne Balázs, Jani és Feri. Viszont mikor kezdjük a mûszakot pont akkor van a Jáksó TOP 20 meg utána Csiszár Jenõ, na ez a kettõ felejtõs...De még Szani Roland mûsora sem olyan rossz Jenõ után.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Petõfit hallgatok...de felháborítónak tartottam a döntést.
Egyébként nem rossz a két új sem.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Pont olyan szar a Neo, mint régi sláger. A munkatársam egész nap azt hallgatja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I met God. She's black
Szóval semennyire. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyébként érdekes volt, amikor régen a moziban a filmek elõtt leadtak egy filmhíradót is.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
csak hozzáteszik hogy õkmikemények, van életük meg fúj média..😄
(énis azért nézek alig tv-t mert inkább gépezek lefekvésig...)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Én õszintén bevallom,szeretek tévézni. Legtöbbször az olyan csatornákat nézem,amit Te is felsoroltál... talán legsûrûbben az ismeretterjesztõ csatornákat.
A híreket viszont ha lehet,kihagyom...
Ha nem értettél félre,akkor,én értettelek félre téged. 😄
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az meg elég szomorú, hogy csak 3-an nézik az M1-en a híreket <#wilting>#wilting>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A TV-met csak akkor használom, ha filmet nézek a géprõl, vagy játszom rajt.
Pedig rengeteg jó csatorna van, nagyrészt sportcsatornákat nézem, illetve sokszor ismeretterjesztõ csatornákat, de nem azért mert kurva mûvelt vagyok, legutóbb is a Dirty Jobs-ot néztem és könnyesre röhögtem magam. Comedy Centralon Hofit szoktam nézni, az is nagyon jó.
Nem szeretem az ilyen általánosítást bár az is igaz, hogy én is sokkal kevesebbet tv-zek mint régebben. Helyette kockulok az se sokkal jobb... :p
Am. hogy ne legyek nagyon off, nagyrész HírTV és RTL Klub...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ